Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо е важно да се нанесе крем под захарната глазура и какъв вид крем е най-подходящ?
Кои захарни покрития се втвърдяват бързо и кои по-бавно?
Колко дълго издържат захарните покрития?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо е важно да се нанесе крем под захарната глазура и какъв вид крем е най-подходящ?
-
Кои захарни покрития се втвърдяват бързо и кои по-бавно?
-
Колко дълго издържат захарните покрития?
-
Как да отрежете блат за торта и как да го сиропирате?
-
Как се използват прахообразните хранителни оцветители?

и тя вярно била наша торта
Гласувам
и ти си каза.Задължително да кажеш за реакцията на младежа.Чакаме подлобен рапорт

...Страхотни сте, много работи ми станаха ясни, но май колкото повече научавам, толкова повече се обърквам. Та така, решила съм да правя торта с чаршаф и рози отгоре. За голям човек е (54) и искам да е в тъмно синьо и жълто(любимия отбор)Партито е в неделя следобед,но е в друг град и ще има път с кола 1 час,добре че е студено,надявам се да няма проблеми. Сега : natalyna ми препоръча марципан Варна,гледам от него всички са доволни. Обаче фигурките и по-точно розите, сякаш изглеждат по-истински с фондан(по-тънък ли е,по-твърд ли какво?).Аз обаче никога не съм работила с желатин и си нямам много-много вяра. Някой има ли снимки на рози от марципан Варна и по кой метод стават най-истински? Ако ги направя тази вечер розите??? Блатовете ще пека утре вечер и ще украсявам в петък вечер,защото събота няма да имам никакво свободно време. Ден и половина ще е в хладилника(1°C), не е проблем нали? Сега за чаршафа, голямата тръпка: открих как да стане снежно бял марципана Варна, трябва да се ползва кокосово масло, тук го продават като чист растителен маргарин Палмин, който е снежно бял. С него трябва да стане. И последен въпрос : в един немски форум се върти една рецепта за фондан чаршаф, моля профитата да се изкажат по въпроса. Та :