Наближава месеца на любовта, след него идва в Бургас и пролеттa - 70

• 21 004
  • 299
  •   1
Отговори
# 195
Русалана , привет и добре дошла Hug има мами на малки, по-големи и още по-големи момиченца и момченца  Wink

desi1509 , аз също не съм срещнала такава тема, тук си обсъждаме градински и ясленски неща

Момичета, позволявам си да ви информирам за предстоящи акции на ДБМ. За трета поредна година ще продаваме мартеници  Laughing

ДБМ организира в Бургас Базари по случай 1ви март и по случай Великден    Laughing
Мястото е известно: пл.Тройката /по възможност там, където бяхме позиционирани и миналия път  Peace/
А ето и датите:
Първо Мартенския /2 дни/: 28.02. + 01.03. /падат се събота и неделя/
- Великденски /3 дни/: 10.04. - 12.04. вкл. /падат се петък, събота и неделя/

Спешно  Mr. Green се набират: Кандидат-Майстори/Творци  Heart Eyes , Кандидат-Продавачи  Hug  и Кандидат-Купувачи  Mr. Green

ето и темата : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=356815.195

# 196
  • Бургас
Амелиея тъкмо се чудех кога ще е че трябва да купувам мартенички за баби,дядовци,
и приятели бебочета Hug
Аз съм кандидат купувач Laughing

Мони айде пораствайте,та да хойкаме Hug
Вчера се събрахме 5 мами и бебоци и пихме биричка с картофки в парка в Изгрев
и бешееее супееер.
Друго си е да поговориш с дрруг освен с беболините Laughing

# 197
  • Бургас
Diorella  и Русаланаwelcome

Ками, и аз съм от кандидат-купувачите. Надявам се да се видим на базара. Ще прегледам другата тема, ако мога да съм полезна с нещо. Peace

# 198
Въпрос - отново, надявам се на този да отговорите  Hug
От коя детска градина /в района на центъра/ сте доволни? Благодаря предварително!   bouquet

# 199
 Здравейте аз не съм от много редовните ама сега главата ми е заета с бременни работи та по често пиша в другата тема.

Ще се отчитам обаче по често от тук на татък.  Hug

# 200
Здравейте момичета!Благодаря за посрещането още веднъж bowuu
За мамите които се интересуват-ние живеем в "Славейков" в 66.Има ли други мами из нашия район?Да се шматкаме заедно из парковете?
До бременните мами:Аз знам,че 4Д има в Св.София и е 60лв.А при Калчева май беше по-малко.Аз и през двете си бременности съм имала вземане даване с бургаски гинеколози/за щастие само за преглед/и съм много доволна от Парушева/в кабинета на Калчева/Но да не разводнявам темата.Има друга за лекарите.Желая ви леко бременеене и живи и здрави бебчета.
Буби4ко,дори и да не сме в един район може да се уговаряме и да се разхождаме заедно Wink.Твоето бебче на колко месеца е?А,и ти от къде разбра че съм живяла в Банкя? Simple Smile/за съжаление само 6 месеца/ Sad
ЖЕЛАЯ ВИ ПРИЯТНА СЪБОТА ВЕЧЕР!

# 201
  • Бургас
И аз да питам Laughing
Освен на Републиканска №1 и на Сан Стефано има ли друга ясла в центъра? Коя е по-добра? Кога трябва да записвам дребния, че да има шанс на около година и половина да го вземат?
Благодаря предварително Peace

# 202
Буби4ко,дори и да не сме в един район може да се уговаряме и да се разхождаме заедно Wink.Твоето бебче на колко месеца е?А,и ти от къде разбра че съм живяла в Банкя? Simple Smile/за съжаление само 6 месеца/ Sad
ЖЕЛАЯ ВИ ПРИЯТНА СЪБОТА ВЕЧЕР!
Шпионирам аз шпионирам по чуждите темички. Laughing
Малко ще ми е трудно да дойда до Славейков, но може след година ако си още там да пием кафенце по комшийски /ще се изнасяме съвсем близо до вас незнайно кога/. А ако имаш път към морската или центъра свиркай на лични.
А да забравих - на 13ти прави месец малката госпожица.

# 203
Аз съм в 41бл Славейков Малко вече са ми далеч Бебешките работи newsm78 Но пък за каузата.(запознанствто и едно кафе )Винаги готоф  bouquet

# 204
Привет!
Бубичко,ставаш за шпионин. JoyОтносно идването към морската живот и здраве да се постопли повече времето възнамерявам там да си разхождам дечицата.Там ми е любимо.Така,че веднага ще свиркам за компания Wink
Бубабо,за яслата-Ако имаш връзки може веднага да постъпите като дойде времето.Ако нямаш  вече трябва да попиташ в яслата която си решила.
Гали,"Вълшебство"или "Слънце" Wink
Приятен ден!

# 205
bubabo , ако ще тръгвате на ясла тази година, записвайте се да пазите ред  Peace моето лично мнение е, че тази на Сан Стефано е по-добра, но зависи и от това къде живееш и как ще се водите.

Русалана, аз пък работя във вашия район Simple Smile. Каката 5ти клас ли е?  и моят син е на 12  Peace я да те питам аз за градината до 4та поликлиника /забравих й името/. Чудя се дъщеря ми дали да не я запиша там, че ми е до работа
Има ли други дечица там

# 206
  • Бургас
Amelia, смятам да го пускам от другото лято. Значи имам време със записването Wink

# 207
bubabo ,
Русалана, аз пък работя във вашия район Simple Smile. Каката 5ти клас ли е?  и моят син е на 12  Peace я да те питам аз за градината до 4та поликлиника /забравих й името/. Чудя се дъщеря ми дали да не я запиша там, че ми е до работа
Има ли други дечица там
В 5-ти клас е момата  В Антон Страшимиров учим. Баш пубертетски го даваме вечее #2gunfireВие как сте .А за градината ако питаш Мен Идея нямам. newsm78А ти къде до нас работиш.Я кажи да дойда да те дзакна за по едно чайче през почивката.

# 208
  • Бургас
Здравейте момичета!!!

Имам въпрос към бременните мами тук. Моля да споделите дали посещава(х)те курс за бременни и кой и дали сте доволни.

Благодаря ви за отговорите!

Aз вече не съм бременна Simple Smile,но докато бях ходих при Камелия Маринова.Тя е акушерка на д-р Дорийска.Намира се зад старата поща.За адреса не съм сигурна,но ще ти дам телефона на Камелия, да я попиташ кога се събират и къде.Ще го издиря по-късно и ще пиша.
На мен тя ми направи много хубаво впечатление на една от лекциите, които водеше (от сп. 9 месеца) за раждането и също смятам че е удачен вариант за курс. Даже звънях да разпитам и да се запиша, но с тези болежки още не съм успяла да отида. Училището се казва Мами.
Хубава вечер на всички   bouquet

# 209
Здравейте мили мами!Как е настроението при Вас?Тези дни времето беше разкошно,само за разходки и игри в Морската градина.Много бих искала вече да се запознаем.Хайде скоро време да си направим някоя срещичка.Какво ще кажете?

Общи условия

Активация на акаунт