АПРИЛските деца се смеят рано в утринта

• 12 863
  • 294
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Добро утро!
И от мен спорен ден! След малко заминавам да се моткам в офиса...
Да ви питам нещо леко ме наболява гърлото, но яко ме сърби ухото. Дали е само гърлото, хич не ми се виси 3 часа пред ГП-то...
Ники чупи всичко!!! Лично аз мног се ядосвам, понеже си пазя нещата, такава съм и се дразня като го гледам как ломи. Книжки обожаважа и поне тях не ги къса умишлено ooooh!
Аги, не изкушавай с ла редута, че кредитната е на линия Blush, а не бива да пипам

# 121
Привет и от нас,
и ние сме в редиците на болните Confused Кало от вторник вечер започна да кашля много, вчера ходихме при педиатърката и се оказа, че има спазми. Изписа ни инхалации с вентолин и днес пак бяхме на преглед и е по-добре, днес продължаваме с инхалациите и утре пак на преглед. Много се надявам, че ще спасим антибиотика и ще се разминем само с инхалации и сиропче ... Praynig Praynig Praynig

Аги, твой е тренча, нали ти казах още на срещата, че ако го искаш подарявам го Simple Smile Пиши ако искаш на лични да се разберем как да ти го дам Peace

# 122
  • Варна
Дами, къде сте днес?
Времето разкошно, темата пустеее

# 123
Аz само 4ета, 4е се тръШнах с грип  Tired  СтраШна епидемия има тук  Confused

# 124
Аz само 4ета, 4е се тръШнах с грип  Tired  СтраШна епидемия има тук  Confused

Бързо оздравяване пожелавам   bouquet ,както и на всички болнички.
Днес и тук времето е чудно ,само за разходки .
Красе ,сериала  гледаш ли,мернах те случайно в темата ,ние  с Инес нали си се гледаме в къщи и когато не ми пречи  успявам да го гледам,дори вече е запомнила музиката  и като я чуе  ме вика да ми каже ,че започвал Simple Smile

# 125
  • София
Айде, и Валски при болните!  Sad  Пак традиционното - стичат му се сополите в гърлото и като легне, започва да се дави.  Пробвах с големи количества физ. разтвор и с помпичката да изсмуче нещо, ама не, само му задръстих още повече гърлото и се изповръща  Sick  Ужасна работа! Как да ги накарам тея сополи да текат през носа?  newsm78

Татянка, Бризбейн ли е грипа, че и тук много хора вече се тръшнаха? А вие нямахте ли сложена ваксина, или се лъжа?!  newsm78 Хайде, оздравявай бързо, Кало също!  Peace  Hug

# 126
Ей, болните Naughty я марш в отбора на здравите!Аз вече се пооправям, но май заразих Юл TiredОт снощи се опитва да прокашля, дано да се разминем пак Praynig
Цитат на: envia link=topic=367987.msg10058414#msg10058414 А рецепта за телешки инат имаш ли!? Wink
И мен живо ме интересува Peace Crazy
[/quote
!

Е НЯМА ТАКОВА ЦИТИРАНЕ ooooh! ама няма да коригирам да ме видите колко съм смотана  Whistling
Вени, как сте?

# 127
Цитиращо Ванче, усмихна ми финала на скапания работен ден! Laughing

Хайде отивам си при домочадието.

Утре болните да се похвалят с подобрение!
Praynig

# 128
  • Boston, MA
При вас топло, при нас пак е минус 10 градуса. Такава зима не съм виждала.

...За носа вече ползвам само Стеримар, че аз преди време си скапах лигавицата със сравнително честа употреба на капки, а с бабини деветини какво зверско запушване на синусите си докарах.  Close Никога, по никакъв повод не слагайте в носа на децата си мед, сок от лук, или каквито и да било дивотии!!!!! Клеевата тинктура е с огромно съдържание на спирт и също изгаря лигавицата и синусите. Може би няма да навреди само, ако е много силно разредена и то само при бистра хрема, за не повече от 1-2 дена.
...

Аз досега нищо не съм капала в носа на Дани (като бебе май пробвах със морския спрей, но никакво подобрение не видях), а и помпата не съм ползвала. Всъщност сополите за мен не са болест, те са защитна реакция на лигавицата, за да не може вирусът да проникне надолу по дихателните пътища. Същото и с ниската температура, тя означава, че имунната система се бори с вируса, затова и аз не я третирам.

Та и Дани е с поредния вирус, хем не е на градина (тоя път брат ми го докара от НЙ). Нищо не давам. Овлажнител в стаята и спане на високо или настрани (за да може да диша свястно). Много течности (той си ги и иска де).

# 129
Ренка, мда, май е то4но Брисбейнския  Tired  Аz не си сложих ваксина, само татко ми, полагаШе му се по 3К, пенсионерска работа.

Бубка, по повод овлажнителите, понеже и аz се бях zасилила да купувам но накрая се откаzах, zаЩото 4етох 4е те 4есто са иzвод на бацили, т.е. обоготяват въzдуха с такива  Crazy

За капките, и аz бях против вси4ко, по силно от фиz. раzтвор, докато Милена не направи отит. Доки тогава ми обясни, 4е носните капки дейтсват противо......ъъъъъъ...... newsm78 а бе лигавицата е подута при настинка и това подуване спадва от капките. Ако пък не се дават, може да се стигне до отит, както беШе в наШия слу4ай  Tired Обясни ми, 4е няма никакъв проблем да се дават капките zа няколко дена и 4е те са по малкото zло. Истината сигурно е някъде по средата, както винаги. Тоzи път само 2 пъти й ги сложих zа сън, ина4е само фиz. раzтвор, но хремата беШе/е лека, и Т няма. Хи4 не я мисля  Stop

Бубка, имам една рецепта то4но като zа вас, zа паста с рукола, беz сметана  Mr. Green В неделя я направих zа 1ви път и останахме много о4аровани. Тия дни Ще я постна   chef

# 130
  • София
Давай я рецептата, Танич! И ние си падаме по макаронджоси със зелении!

Абе, няма оправия с тез сополи! Хем не е да им се впечатляваш, хем не става и да не им обръщаш внимание. Много деца от квартала ги удари в ушите след продължителна хрема, на Валски пък му се стичат в гърлото и не може да яде и да спи нормално. Tired Ако не ги лекуваме, е зле, ако често слагаме капки, е още по-зле... И се завъртяха нещата в Параграф 22

Доки пак мина на нетрадиционно лечение и каза само Стеримар и хомеопатично Хидрасис, и колкото и да не се доверявам на този род лекарства, май, май има ефект - тази вечер не кашля като си легна. Аз да не се хваля предварително де, след ден-два ще мога да кажа.

А да ви се похваля, тази седмица в квартала отвориха школа за народни танци и тази вечер я посетих. Репетицийте ги води един млад пич! Доволна съм!!!  newsm68

# 131
Добро утро!
Моето за съжаление не е никак добро Sad.Освен че аз официално са завърнах в редиците на болните, не е истина как повлякох и Юл Shocked.От снощи е със зверска кашлица, стигаща почти до повръщане/аз съм със същата/ и Т над 39 CryДнес ще ходим на обед да доки да видим докъде е стигнала инфекцията.Да искам ли КК?И при утайка над колко е наложително изписването на АБ?Много ми се ще да не даваме.От есента не е пил, а преди това от май месец.Все се надявах, че сме излезли от серията всеки сопол-бронхит-АБ.Капки за нос/от Ксилометазолиновите/ мноого рядко съм давала, само при невъзможност да диша при сън.Иначе промивам с физ.р-р или ако има задна, стичаща се в гърлото хрема-Коларгол PeaceНо сега няма сополки-също като мен Кашлица и Т.Аз Т я преборих на крак, да видим него до къде ще го доведе ConfusedИска ми се да го оставя сам да я свали, ама пусто като знам как чуква за 5 мин 42 как да смея ooooh!.
Извинявайте, че ви натоварвам и аз , ама те такова е положението при нас.
Спокоен и по-здрав ден от вчерашния пожелавам на всички Hug Peace

Последна редакция: пт, 06 фев 2009, 09:02 от ~ВАНЯ~

# 132
Ванче,
не се обвинявай за Юли - просто няма как да се изолирате, пък и от другаде може да пипне вирус!  Confused
Аз бих се доверила на док, ако съм така притеснена, като теб. Peace
Иначе се иска доста смелост, информираност и спокойствие, с които не винаги разполагаме.
  Rolling Eyes

# 133
Добро утро на всички  Hug
Днес е прекрасно петъчно и слънчево утро   Nature Sun With Face
Дано днес всички да са по-добре, че като гледам темата е пуста, а ако някой пише, то е болен  Tired
Оправяйте се и събота и неделя е само за разходки, дават го топличко и слънчево  Hug

# 134
  • Варна

Красе ,сериала  гледаш ли,мернах те случайно в темата ,ние  с Инес нали си се гледаме в къщи и когато не ми пречи  успявам да го гледам,дори вече е запомнила музиката  и като я чуе  ме вика да ми каже ,че започвал Simple Smile
И още питаш, пристрастена съм. Тръгвам от работа в 12.30, за да го гледам и повече не се връщам, то и без това сме на доизживяване ooooh!
За  хремата, не го оставям на самотек защото всичко слиза по гърлото и започва зверска кашлица. Така, че избирам по-малкото зло, капя разни простотии в носа. На моя дзер даже олинт не му действа вече, ама нали си е завъдил "цял гъбарник" в носа, как ще му действа?!
Днес танцувал от кеф, че отива на ДЯ, не беше ходил 2 седмици исега се размазал от кеф, баща му едва го хванал по стълбите нагоре Simple Smile

Последна редакция: пт, 06 фев 2009, 09:42 от Красе

Общи условия

Активация на акаунт