Да си на Дюкан хич не е шега - сланините изчезват от нашите тела -151

• 25 946
  • 453
  •   1
Отговори
# 375
Ку-куууу , Добро утро и от мен!

Аз съм втори ден на ПЗ....И вече съм нагоре с кг.
Знам,че е нормално,но....Май ще си ходя така

Снощи се освиних с една зелена салатка с кисело мляко вътре(уж кат'дресинг) и едни пилешки кюфтенца  и днес.....На ти булка Спасов ден  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 376
TheNMaster , не го мисли, не се тревожи! И аз всеки път съм така... Една напред, две назад.... Като почна ПЗ-то, та душата ми е свита, като се качвам на кантара. Хубавото е, че забелязвам, че новите панталони, които са ми станали, в течение на отслабването, не ми отесняват в следствие на ПЗ, само кантара го отчита май  Thinking

Момичета и Туни, днес стават 3 месеца, откак се мъча и се радвам!  Grinning Мъча се, като преглъщам около забранените храни  Crazy но се радвам, като се гледам в огледалото и като започват да ми стават все по- малки и по- малки дрехи  Flutter   Остават ми още 3,5кг за сваляне, тая надежда за 8 март да влизам в 3-та фаза!  Peace

# 377
Здравейте!

Ех, навъртях и аз 3 месеца с режима и с Вашата приятна компания.
Равносметката за това време е, че заприличах на себе си (като габарити и кг). Честно - не съм си мислела, че някога пак ще се върна на тези кг и ще се реша на тази стъпка. Но сега не съжалявам даже за момент, че го направих. Създадох нови приятелства тук (поне за мен е така), обичам Ви всички и Ви благодаря за помощта, съветите и всичко останало.
Иначе за подарък днес кантара слезе под 58 кг ( 57,7). И остават 1,7 кг до целта. Имайки предвид темповете ми напоследък - още месец поне във втора ще има. Wink
Иначе - (това го пиша за по-нетърпеливите момичета - за информация):
1 месец - 6,5 кг
2 месец - 2,9 кг
3 месец - 2,9 кг.
Обещавам - като мине петък, ще отделя време да намеря снимки преди, по време , да се снимам сега и с ваша помощ да ги кача, за да видите и моята промяна. ( щото не знам как става тая работа)
Толкова за мен.
Днес с гърлото и носа съм малко по-добре. (засега).
На всички с намаления - ЧЕСТИТА РАДОСТ, най-вече на Танчето и cote!
Айнурче -  Hug.
На тези, които имат + или задържат - пожелавам ТЪРПЕНИЕ, всичко е временно!
pina - значи с теб сме почнали по едно и също време! Честита месечинка!
Лек и спокоен ден! Hug Hug на всички!

# 378
Добро утро и от мен  Hug

Stelxen, не се шашкай за този +. Няма да разбереш кога се е махнал.

Аз също имам +. След 3 дена ПЗ и 2 дена голямо мързелуване, вчера бях +2 кг, но тази сутрин вече беше само +500. Да се надяваме, че до 2 дена ще махна и тази половинка. Май уикенда пих по-малко вода, а и не ядох много, та за това така. Много зле ми се отразяват тези почивни дни. Всеки понеделник имам +. Добре, че бързо се маха.

Хайде лек и усмихнат ден от мен  Hug Hug Hug

# 379
TheNMaster , не го мисли, не се тревожи! .......
   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Пина,благодаря за подкрепата!!!
Много е важна да му се не види....Иначе се мъчиш и страдаш сам...А така като,че ли е по-лесно...

# 380
Здравейте, Дюканки, от доста време ви чета и ви се радвам на постигнатите резултати. Изтеглих си и книгата на д-р Дюкан и я прочетох (някъде по диагонал, но ще се поправя  Wink)
От вчера и аз съм в отбора  Simple Smile. Много съм горда със себе си, че успях да започна успешно диетата и се надявам да удържа фронта до края. Правя и упражненията на Синди.
Имам да свалям 7 кг., според вас достатъчни ли ще са 5 дни ударен режим? След това през колко дни да редувам със зеленчуци - 5 на 5 или ще ме посъветвате друго? Предварително благодаря  Hug
Отивам да закусвам - трици с кисело мляко  Simple Smile

# 381
.
Имам да свалям 7 кг., според вас достатъчни ли ще са 5 дни ударен режим? След това през колко дни да редувам със зеленчуци - 5 на 5 или ще ме посъветвате друго? Предварително благодаря  Hug
Отивам да закусвам - трици с кисело мляко  Simple Smile
Достатъчно са! И да,после караш 5/5 .... Peace Peace Peace
Успех!  Hug Hug Hug

# 382
Мастерче,  Hug
И успокоенията ми важат и за Stelxen, която също се терзае от голям плюс! Както е дошъл, тъй и ще си иде!  Peace

gulbenur , по едно време сме почнали, но твоите резултати са по- добри!  Peace Аз съм свалила общо около 9,5кг за 3-те месеца.

# 383
  • София
Здравейте, благодаря за вчерашните ritnik, има резултат - 1 кг.Снощи се меря кантарев показва -1, а аз не вярвам и днес сутринта обаче показваше -1. newsm44. Сега ще си коригирам лентичката и се връщам да чета, че много нещо сте изписали!
Лек и минусов ден! На всички Hug  Hug  Hug

# 384
Добър ден  newsm47

Танчееее, да не стане и аз да не те позная в съботаааа  Hugмного, ама много се радвам за теб Hug!!!

Тунинг, как да преценим дали не си отслабнал прекалено - с тези зимни чували по теб? В дрехи ми изглеждаш отлично! Нищо не намеквам  Laughing
По принцип аз смятам, че ако трябва да има крайности - по-добре по-слаби...

cote,значи вчерашният следобеден минус се оказа истински Laughing!

Имам един въпрос-може да е коментирано.Вчера почетох малко-но не срещнах никъде за това.Отидох да си закупя трици и до тях беше изперен един пакет 500гр. `Изолиран соев протеин 90%`-състава му е същият ,като триците по отношение на белтъчини ,въглехидрати......... Купих го аз но не знам какво мога да приготвя от него  Mr. Green Пише,че е за шейкове и освен да прибавя към млякото за друго не се сещам .......  Whistling
И аз вчера го видях този пакет, но не видях никъде упътване, а ми свети някаква червена лампа, че има лимит на приема на протеини - според теглото май newsm78.Освен това трябваше да са чисти растителни(като този) и без мазнини.Трябва да се поинтересуваш как се пият протеини на прах.

Аз пък не мога все още да си намеря трици - вече 2 седмици...кажете, моля къде да намеря в София - в Света Троица съм и няма да ходя до Младост, де Blush

Хубав ден на всички  Hug

п.п.Оооо,Риен, Whistling(всъщност - лошо няма, имам едни житейски истини, които ме вдигат ако успеят - и това са, че требва да ядем, да пием и да си носим новите дрехи, перото в г..а и срещу вятъра...живота е хубав!)

Последна редакция: вт, 03 фев 2009, 09:57 от Боби1973

# 385
  • Варна
Ей, здрасти,

туй дюканските баби много положителен народ, бре!!! Забелязвам в темата повече цвят и оптимизъм, поздравявам ви, бабки!!!   bouquet

НМастър,  Hug ще се махне плюсчето в П дни, знаеш.

Гулбенур, Пина, честити месечинки! От сърце поздравявам хора, които са били във втора фаза по време на коледните празници, бе да "окапят" от темата. Heart Eyes

Все забравям да кажа едно нещо, Гуууудиии, много за малко се появяваш, пиши повече за себе си!!! Peace

За мен- кашлица цяла нощ, кошер пчели бръмчи между двете ми уши тази сутрин, но кафето по време на отпуска трябва да се пие У форОма, няма как.  Joy

# 386
Здравейте   bouquet
моя кантар не го обичам,нито пък той мен.3 пъти се качвам 3 пъти различно показва,но е механичен.Реших да се меря по 1 на седмица и да измервам сантиметри всеки ден.Успешен ден на всички  bouquet

# 387
Здравейт, четох, четох, и стигнах до извода, че Кола лайт можеш да пиеш колкото ти душа иска, кагота си режима. ТАКА ЛИ Е, наистина? newsm78
Не съвсем. Освен ако душата ти не е скромна.  Wink Аз задържам от прекомерната употреба на кола.

Танче, силна прегръдка и поклон пред волята ти!  Hug     bouquet

Боби, Билла.

Безплатен курс по правопис на български - в подписа ми.

Последна редакция: вт, 03 фев 2009, 10:17 от Abrakadabra

# 388
  • София
Pina, guldenburЧестити ви месечинки! newsm51
Кристина, поздравления за изпита! newsm10
Цоци, не ти завиждам мила, но за съжаление се случват такива екстрени неща на портфейлите ни Sad.
Танче само ще кажа БРАВО! Възхищавам ти се на волята!
Аз днес съм на кардиолог, стискайте палци да няма нищо и да не ми се налага операция, че съм направо в потрес! Confused

Чао, засега!

Последна редакция: вт, 03 фев 2009, 10:18 от iv_mikova

# 389
Здравейте!Много съм щастлива и днес кантарчето показва по-малко от вчера.Цели 2 кила за 2 дни.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт