...ох, ще я изям
!Пък колко прилича на батко си - направо 1:1.
Айде, изчезвам да водя Калоян на английски и да си поразветря мозъка малко, че не се издържа с двамата затворена вътре.
поне според мен де
Яни явно не беше на същото мнение, щото като се прибрахме и хукна към вратата на терасата пак да излиза
луда работа. 

много приятно ме изненадахте! Благодаря от сърце на всички за топлите и красиви пожелания 

Може пък просто да е много злоядо дете
Някой използва ли услугата Интернет Банкиране
От банката ми дадоха нек'во упътване, ама е за Интернет Експлорър, а аз нЕмам такова животно на компа и не искам, поради ред причини. На Операта, Мозилата и Гугъл хром нищо не става, настройките които трябва да се направят ги няма в менюто..... Сори за ОФФ-а
Може пък просто да е много злоядо дете
Иска да ми каже, че е по-добре ако давам ФаФли и всякаквите му там боклуци - снаксове, шоколади и кремвирши (в който бог знае какво има
), така ли
.
Иска да ми каже, че е по-добре ако давам ФаФли и всякаквите му там боклуци - снаксове, шоколади и кремвирши (в който бог знае какво има
), така ли
.
Може да си има и много злояди деца. Сума изследвания правихме на Мая, всичко й е наред, витамини й давах, но въпреки това от 10 месеца яде по 150-200г твърда храна за деня. От поне 4 месеца кантарът е закован на 10 кг. Педиатърката ни все ми казва какво трябва да яде детето, а като й задам въпроса как да я накарам да го яде, тя вдига рамене и казва "търпение". Така че ти си пусни изследването, но не мисли, че непременно й има нещо на Калина.
което не е никак малко
Препоръчани теми