подсъзнанието може всичко 8

• 38 589
  • 371
  •   1
Отговори
# 285
  • Добрич
Шери, прочети това. Преди няколко дни писахме по този въпрос в друга тема.

Не се упреквай за нищо. Приеми това, което е станало като урок  и смело продължавай напред. Когато загубим нещо, не знаем какво печелим.  Животът е пред нас.

# 286
Здравейте момичета   bouquet

Редовно ви чета, но за писане време никак не ми остава напоследък.
klem4e  Heart Eyes новината ти никак не ме изненада  Hug Просто бях сигурна! Невероятно много се радвам за теб, миличка  Hug

# 287
Шери , здравей!
Много съжалявам за това, което се е случило.
Чела съм на доста места, че някои души доброволно си избират такава съдба - кратък живот, или да бъдат абортирани. Целта тук е околните /родителите им да научат нещо. Кармичният урок в тези случаи е предимно за тях.
По въпроса кога се въплъщава душата в тялото пък някои казват, че чак към 6-8 месец след раждането се установява стабилно в съответното тяло. До тогава душата на бебенцето излиза от тялото по време на сън, пътува и се връща. По време на тези излизания може да реши и да не се върне - предполагам знаете за ненапълно обяснения от научна гледна точка Синдром на внезапна смърт при бебетата. Душата просто решава поради една или друга причина, че няма да се върне в това тяло... Такъв е бил кармичният й договор.

Това знам аз по въпроса. Но дали това е стопроцентовата истина, кой би могъл да каже със сигурност?
Вела е права - не се тормози и не се обвинявай!!! Колкото и да ти е трудно в този момент направи всичко, за да простиш на себе си. Така е трябвало да стане. Ти си взела най-правилното възможно решение за всички ви, включително и за мъничката душичка.

# 288
  • България
Шери   Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 07 мар 2009, 00:49 от Reny27

# 289
  • У дома
Здравейте момичета!  Hug От известно време съм на работа и почти не ми остава време за форум, само надничам набързо.

klem4e , имах усещането, че скоро ще ни зарадваш с хубави новини и така  и стана. Да минава леко и здраве и радост да има в дома ви!!!

Дес, това, което описваш го слушам постоянно от мъжа ми, а на него най вярвям, защото е много мъдър човек.

Шери, не се самообвинявай, така е било писано. И при мен с второто дете имаше съмнения в шестия месец и аз си бях решила какво ще направя, ако се беше потвърдило. Освен това работя с деца и някои са просто зеленчук както тук казват, и родители, и учители се измъчват в усилията си да помогнат, но за съжаление нещата не са  в наши ръце. Всяко преживяване в този живот е урок.

Чета Ангелска медицина на Върчу, намирам и хубави неща в книгата, но не съм и фен на тази жена, не знам защо. Не можа да ми докосне сърцето, и това е. Повече ме тегли към Библията напоследък.
Напоследък ми се въртят едни мисли и хоп, Опра направи предаване по темата. Става въпрос за симплисити - да се минимиза и опростява, от начина на живот, до желанията ни. Идеята е да се направи място за новости, за нова информация, нови преживявания. Аз от доста време като забележа, че пуснете интересно заглавие, вместо да пиша го поръчвам на момента от библиотеката. Стигала съм до над 40 книги да съм скътала, но и с презаписване не става.
Затова напоследък пипам книга, преглеждам и което не ме грабне веднага връщам. Колкото по-малко чета и мисля за нещо, и колкото повече давам от себе си, толкова по-добре се чувствам.

# 290
  • Tам през Атлантическия океан
Добро утро момичета  Hug

Да ви питам нещо как с какво мога да помогна  Rolling Eyes На мой много близък, роден ми  човек му предстои сложна и сериозна операция  Confused Търсих начин да го насоча към по-позитивно мислене чрез книга на Кехоу но знам че не я е прочел тъй като е много огрижен и посърлнал (понякога даже ми изглежда очаква лошото и се е примирил  Cry)
Единственото което правя е да му давам любов, даже си я представям когато  му я "пращам" Представям си че го прегръщам и че нещо хубаво излиза от мене и му го предавам  (визуализирането го правя обикновенно вечер)
Търся отговор със сънищата си. От две сутрини се събуждам и знам че съм сънувала нещо с него но уви не съм го запомнила , което рядко ми се случва  Rolling Eyes
Знам че ако операцията мине успешно (и няма други неща) ще се оправи ...знам го просто го знам, усещам  .......
Незнам какво да направя освем в деня на операцията да му пращам любов ..... а тогава  съм на работа  Rolling Eyes т.е. дали ще мога да се  концинтрирам ....
ох .....Всичко ще се нареди  Grinning

стана дълго , надявам се да не съм ви натежала ...с моите съждения/мисли

Шери  Hug миличка прегръщам те . Споделям горните постове , просто гледай напред ...знам че няма да забравиш случилото ви се , знам че търсиш отговор и се питаш "защо" .....Дори да открием отговора не можем да променим миналото.....Можем да променяме само настоящето и да "моделираме" бъдещето си  Wink  всичко зависи от нас  Hug

Усмихнат ден  Hug

# 291
  • София-в сърцата на моите деца
Милички, всичко ни е в главата и самоконтролът!!! Praynig

# 292
  • София
Момичета аз не пиша , но не съм пропуснала и един ред да темите без да го  прочета . Сега се включвам специално заради Klem4e.  Радвам се за теб и да и аз никога не съм се съмнявала , че новината щеше да бъде хубава. ЧЕСТИТО ! Желая ти девет пресрасни месеца в очакване и един цял живот на щастие и любов с твоето вече голямо семейство!
Блатодаря ти , че ни направи съпричастни към твоето щастие и ни показа , че само вярата ни към по добро може всичко!
Присъединяявам се! Не съм писала, но ви следя и новината за теб ме просълзи.
  bouquet preggo  bouquet

# 293
  • Добрич
Desss, можеш да помолиш неговите ангели да помогнат. Можеш да помолиш и Бог да му изпрати още ангели, за да преодолее по - лесно изпитанието. Беше споменала, че харесваш някаква църква в София. Можеш да запалиш в нея свещички за негово здраве.

# 294
  • България
Дес, и аз мисля че ако намериш начин да го накараш да прочете малко от "Подсъзнанието.." ще е най -добре , но не знам как. От половин година съм я оставила на баща ми и толкова искам да го накарам да я прочете, защото знам, че има нужда , но все "не намира време" за нея. Мисля следващия път да му разкажа или попрочета нещо дано се заинтересува . А за твое близък освен да пратим положителни мисли ако искаш и в деня на операцията  Hug

# 295
  • България
Момичета, аз редовно чета и двете теми , но рядко пиша защото някак си не се чувствах готова. Преди време като обсъждахме кой как е стигнал до тук все още не исках да споделям лични неща, тъй като много познати четат, но вече мисля, че е време и вие най-добре можете да ме разберете. Историята на  Клемче , също ми даде сила и се радвам , че темичката се раздвижи.
 След доста  неприятности и неразбирателства, разправии и скандали  с моя мъж имах чувството, че вече съм стигнала дъното, бях толкова отчаяна, ранима, обидчива, озлобена, изнервена, и реших, че не искам и не мога да потъвам повече. Тогава попаднах на  някои "случайности" които чак сега осъзнавам. Не си спомням точно реда , в който се случиха , но беше за  кратко време:1. Спомних си, че преди години една позната горещо ми препоръчваше да прочета "Подсъзнанието може всичко" Дори си бях записала книгата и автора и до там;2. Докато се разхождахме с малката в Морската градина видях един дядо , седнал на  пейка да чете книга, погледнах книката  (познайт коя беше Wink );3.моята най-добра приятелка от детсвото ми беше на гости  и "случайно" в багажа й видях, познайте коя книга.
 Купих си книгата и още след няколко страници , аз знаех , че искам развод, че искам да се отделя с дъщея ми, да бъда независима  и да започна живота си така както ми харесва. Всъщност аз исках всичко това и преди, но нямах смелост да взема решението и да го заявя пред себе си.  Гледах филма "Тайната" Всъщност в ДиС имаше тема за този филм , та от там попаднах при вас.   Започнах да преосмислям живота си , заедно с вас израствах и продължавам да раста  всяка минута, за което страшно съм ви благодарна  Hug Hug Hug Осъзнах как винаги съм обвинявала за всичко другите и обстоятелствата. Как не съм дооценявала и не съм благодарила , за  това което имам , а съм го смятала за даденост  и дори още по-лошо не съм била доволна от него. и съм страдала за това, което нямам . Осъзнах , че болката в мен е лечима, стига да го поискам.
Сега ще ви постна нещо, което съм писала в една друга тема за отношнията в къщи "А сега май дойде време и аз да си кажа. Ние също се разделяме. Все не намирах подходящ момент да го споделя. При нас решението е взаимно, може би по-скоро мое.  Аз също съм дете на разведени родители и най-малко съм искала това за моите деца , но понякога като не става , не става.....Една напрегната обстановка , на постоянни нерви, скандали и обиди между мама и тати не са никак за предпочитане , пред един цивилизован развод, при който детето ще бъде обичано и обгрижвано и от двамата си родители. На практила Мая съм я отгледала сама от деня на изписването ни в къщи , така че изобщо не ме притеснява това. Единствено от финансова гледна точка е сложно, защото трябва единия от нас да се изнесе на квартира (то и сега сме на квартира) Но така или иначе аз сама трябва да поема разходите по наема и сметките. За целта Мая трябва да тръгне на ясла и аз да започна добра работа. Това е единствената причина поради която все още живеем заедно (като съквартиранти от няколко месеца)"
  Съжалявам, че стана малко дълго и че ви натоварвам с лични въпроси  , но знам че  ще ми дадете сили и насоки  да продължа. Вярвам, че всичко ще се нареди, че ще имаме възможност всеки от нас да поеме по пътя си и да намери щастието си. Но понякога наистина е трудно да запазиш тази увереност .Съпругът ми не е лош човек , но сме много различни, след като прочетох "Селестинскто пророчество" си изясних някои неща. Ние през цялото време сме си пили енергиите,.

Последна редакция: сб, 07 мар 2009, 16:06 от Reny27

# 296
Reny27  прегръщам те  Hug

Ще си позволя да пренеса тук подписа на една потребителка .......

Когато нямаш посока, никой вятър не е попътен!

Grinning

Desss, можеш да помолиш неговите ангели да помогнат. Можеш да помолиш и Бог да му изпрати още ангели, за да преодолее по - лесно изпитанието. Беше споменала, че харесваш някаква църква в София. Можеш да запалиш в нея свещички за негово здраве.
Да, утре ще намеря време и ще отида до параклиса на Св.Серафим в Руската църква  Hug Това място ми вдъхва увереност и сили, спокойствие  .... чуствам го някак особенно...вълшебно   Grinning

# 297
Шери, много съжалявам за това, което си преживяла. По въпроса за душичката на детенцето съм съгласна с mijjjka. Всичко ,което се е случило е било избрано от детенцето. Защо се е случило така, сега не можеш да разбереш, но със сигурност това е добре за неговата душа. Има вероятност да дойде пак при вас и то голяма , според мен и особено ако ви го искате.
Dess, можеш да помогнеш н твоят близък човек чрез милостта на 23 ден. Можеш да прочетеш за това от сайта на Татяна Микушина с диктовките на Възнесените Учители. Ако искаш пиши ми на лични, ще те насоча какво точно да прочетеш, понеже са много нещата. Но искам да ти кажа, че точно това, което искаш ти можеш да измолиш от  Кармичния Съвет.
Reny, наистина за детето е най-добре да живее в спокойна среда. По-добре родители, които се разбират, макар и да не живеят заедно, отколкото обратното. А също и ти имаш право да живееш по-спокойно. Разбира се, че може да има трудности, но полека -лека всичко това се преодолява.  Peace
Момичета, искам да ви кажа, за пореден път ми помогнаха Ангелите и Архангелите.  Praynig  Grinning
И освен това, май наистина  сме вече в друго измерение. Все по-често се улавям ,че като мисля за някой и той ми се обажда, или аз  се обаждам и човекът отсреща ми казва- тъкмо мислех да ти звънна. А днес синът ми ме изуми. Снощи имах една среща, за която той не знаеше нищо. В смъсъл не знаеше с кого се срещам. Днес сутринта ми най-неочаквано ме попита за този човек  и от въпросите, които ми зададе, стана ясно, че той дори е разбрал какво се е случило на срещата. Thinking Повярвайте ми- това, което се случи на срещата беше неочаквано и той няма откъде да го знае.  newsm78

# 298
 Reny27  Hug,ще се справиш  Peace. Щом отношенията ви са стигнали до тук , развода наистина е по-добрия вариант , отколкото лош брак ,който те разрушава емоционално и физически. Не е хубаво детето да расте в такава среда. По-добре само с мама и много любов. А за теб ,ще бъде възможност ,да срещнеш нова ,истинска любов и да заживееш щастливо. Всяко зло е за добро - това е много вярно.Книжките с коити си започнала ,са едни от най- хубавите . Продължавай да четеш. Този разбит брак е някакъв важен урок за теб . Помисли върху това. Някъде съм чела ,че хората които ни причиняват най- голяма болка, са имеено душите с които се 'обичаме". Само те се съгласяват да се превъплатят с нас , за да ни помогнат за усвояване на урок. И когато си свършат работата се оттеглят .  ИМа една срахотна притча по този въпрос. Мисля ,че Desss  я беше публикувала.За една душа дето иска да изживее разни уроци . Desss ,ако се сетиш постни я пак  Praynig.
Рени ,ние сме с теб и те подкрепяме.Осъзнаването е голяма крачка  Heart Eyes.
Desss  Hug и аз като Вела , ще ти предложа да помолиш Ангелите да помогнат на твоя близък роднина. Най вече се обърни към  Архангел Рафаил. По напред бях писала ,че съм го призовавала за други хора и помага.
 Аз също се опитвам да накарам едно младо момиче -20 год.,която е болна от някаква неизличима болест, да промени мислите си и да попрочете нещо. Но тя така се е вкопчила в стандартната медицина ,че неще да чуе за друго . И естесвено е много примирена и отчаяна.
 Желая Ви здраве и много щастие  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes !

# 299
Добро утро Hug

Обичайте и бъдете обичани   bouquet

Хубав ден от мен  Wink

Общи условия

Активация на акаунт