ФЕВРУАРИ месец е сега, на годинка стават нашите слънца !

• 20 638
  • 289
  •   1
Отговори
# 270
Момичета днес си бях в офиса, нооо не мога да отлепя поглед от работа.
Надявам се сутрин да мога да почитам малко и да ви поднасям кафето, после ще идват да ме взимат. А пък ако се размине ще съм супер доволна да не ходя.
Драконче  Hug Hug Hug
Приключвам за днес.
Ефорсинка много ми е познато това което изпитваш. Хареса ми това което каза Дракончето относно МАМА.
Чао от мен и цунки мунки.

# 271
Честит Рожден Ден на Маги,на Александър,на Иво,на Роси ,на Вероника, на Лора и на Алекс

Днес е голям ден, голям празник, много дечица стават на една годинка, да бъдат здрави и щастливи. Честит празник и на Митко на Евелина, да я слуша, да помага и трето да направи Simple Smile

# 272
  • София
Лейди, много е сладък Къдрокоско Grinning А тортите са едни апетитниииии...ммм Grinning Като видя Ники на снимка все се каня да ти покажа колко къдрав беше Георги  Grinning

Лятото, обаче, като беше на година и половина се наложи да го подстрижем, че се изпотяваше и цялата му глава изби на пъпки.

Кас, а за твоята алпинистка, напълно те разбирам, щото и моето диване и същото. спира ми дъха всеки път, но не мога да го опазя. Катери се на всякъде- в хотела мебелите бяха по- ниски и се катереше на дивана, оттам на облегалката му, а оттам на масата. Дръпнахме масата настрани, а от дивана го оставих да падне два пъти и се научи да слиза и да се пази.

А тук е Георги на 1г1м

Явно на децата им е наследствено, и да си призная от мен са го наследили Mr. Green

Снимките са големи, но са от сайта им, а там не мога да ги намалям, просто не знам как Embarassed

# 273
Чара,божествен е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,ама н емога да преценя дали си приличат с Камчо.

# 274
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАГДАЛЕНА, АЛЕКСАНДЪР, ВЕРОНИКА, РОСИ, ЛОРА, ИВО И АЛЕКС!   ЖИВИ, ЗДРАВИ И МНОГО ПОСЛУШНИ РАСТЕТЕ МАЛКИ ДЕЧИЦА!

За вас, горди майки!     

Евелинка - честит ти още един рожденик! Да ти е жив и здрав Митко, много да ти помага и все така да те обича!       

# 275
Честит Роден Ден на Маги, Александър, Иво, Вероника, Росица, Лора и Алекс! Много здраве, усмивки и весел празник!

Честит Рожден Ден на Митко на Евелинка!
Асол поздравления за първите стъпки на Лора! Пъргави крачета все напред да я водят!

# 276
 Честита годинка на Иво, Алекс, Лора, Магдалена, Вероника , Александър, Росица!
Честито и на всички дечица , които неволно пропуснах!
Нека растат здрави и засмени![
Честито и на Митко на Евелинар!
Не съм чела нищо назад, невъзможно ми е.Ще видим кога ще наваксам. Embarassed
Весели празници!

# 277
Evelinar, все ми се въртеше в главата, че нещо пропускам. Пак навреме се сетих какво - Честит Рожден Ден на Митко! Да е все така всеотдаен и мил и да се обичате все по-силно Hug!

# 278
  • Sofia
Здравейте  Grinning

Честит Рожден Ден на празнувалите
вчера Анастасия, William и Наталия.
    Честито и на мамите desi_sunshine, veselo и ididdi. Да                                                           са ви здравички и послушни рожбите.

Честита първа годинка на Маги на evelinar, Алекс на rosi_bosi, Вероника на EleOnora, Росица на 6tastlivka, Лора на Karry, Алекс на nastyshka и Иво на adi_v4! 

За мамите на порасналите деца HugЧестито и на половинката на Евелинка.
Мери, разпусни с една Зума  Laughing Hug Как е Тян? Пускай смело Ива на градина. Ще и хареса. Само да е здрава. Peace другото не го мисли.
Чара, големи сладури  Heart Eyes На майките с късмет като нашия остава успокоението, че който е палав като малък е послушен като голям  Outta Joint И моя човек не се спира за секунда. Довечера ще го снимам как се къпе и ще пусна да сравним с кротушката на Мери.
Асол, честито ходещи крачета.  bouquet
Lady V чуден къдравелко си имаш. Heart Eyes
Бубе, не се измъквай само с картинки  Laughing драсни два реда за синеоките мадами и каката, макар че си представям на какъв режим си.  Hug
Нямам много време както повечето дни. Ние сме добре. Здрави, което е най-важното.
Ръката ту ме боли ту спира, но аз съм си виновна защото спрях процедурите на средата. Причини много и финансови и роднински. Като има възможност ще ида пак. Има ефект. Ако не ще купувам нова.  Wink
За детските - документи се подават всяка календарна година. Ако сте пуснали март миналата година сега в началото на март трябва нови. Бележки за доход на двамата родители и ако има ученици бележки от училищата.
За майчинството - от началото на декември нищо. На всичко отгоре по грешка счетоводителката във фирмата където ме осигуряват ме написала във ведомостта и ми внесли и осигуровки. Тръгнала съм на работа без да разбера.  #Crazy Веселба. Два месеца поправяме документи. Надявам се март на някой лев.
За връщането на работа. Моето мнение е, че за да е спокойна една майка и да работи трябва да има човек на който да разчита и да и помага както за детето така и у дома. Така че тези, които имат на кой да се опрат действайте смело.  Hug Даже благородно завиждам  Grinning Нашия случай не е такъв и направо не си го представям как ще стане. Може би след още една годинка. Wink
Толкоз от нас за днес. Ако съм пропуснала някой е било неволно или от бързане.
И понеже пак от време на време прехвърчат малки искрички в темата....исках отново да помоля за повече толерантност. Момичета само погледнете на първа страница и вижте колко от мамите в началото не пишат. Сигурно е имало защо да се откажат. Ние сме различни хора и това ни прави интересни.

Чакаме снимки от празнуващите  Simple Smile.
Хубава вечер Hug

# 279
Чара, явно наистина ви е ген тази свръхактивност...Като видях, как ходи Камен по снега и особено онази снимка със ските се облещих така Shocked.
А за къдричките-много харесвам дечица с такива косички. Сега гледам и на Киара косичката отзад почнала да се начупва и изобщо не смятам да я подстригвам. Онзи ден взех малко бретона, че й влизаше в очичките, ама отзад не барам. Ето я след сън
Тук във форума имам някои момченца дето са ми много сладки(ами за зет се оглеждам, кво сега)-един от тях е Ники. Много чаровен, наистина...Лейди, мерси за инфото Hug
Мег76, аз в къщи чорапогащник никога не съм слагала. Само с панталонче и чорапки. Но пък малко жега държа-24-25градуса...
Асол, честити ви щапукащи краченца
Леле, момичета, съчувствам ви за започването на работа, Много ми е мъчно за вас. Аз бих искала поне до градина да си я гледам в къщи, ама да видим дали няма да ни се затегне положението...А и идея си нямам какво ще работя после newsm78
Миличка, Мери, сигурно няма да ти е никак лесно да се отделиш от Ивка. Аз нали и в детска градина съм работила(частна)-доста трудно се приспособяват децата наистина, но това трае 3-4 дни, до седмица. После им харесва. Изключително полезно е да общуват със свои връстници, но ти това си го знаеш. Просто се успокоявай, че така или иначе, тя все някога ще се пусне от ръката ти и ще я грабне живота. А колкото е по-подготвена за него, толкова по-добре. HugСигурно и аз ще изрева много съзли, когато този момент дойде.....
Абе, мацки, кво стана с конкурсите? Останаха ли беззъби февруарчета? А непроходили? Да почвам да стягам наградния фонд, обещала съм Laughing

# 280
  • Варна
Танечка сега каква е косичката на Георги? Аз много се кефя на къдриците на Ники и хич не ми се подстригват да видим до кога   Whistling Иначе от близо нашите къдрички са същите като вашите  Heart Eyes
Изидка колко зестра давате  Mr. Green  Wink
Касче и аз преживях онзи ден ужас като видях как Ники се покатери на дивана  #Crazy а мислех, че още е високо. Той уж знае как да слиза, ама някой път от радост така се мята, че се чудя кога ще ни е първото летене от дивана  Crazy
Асол  честити ходещи крачета и  смело напред  newsm68
Мег чорапогащник само навън  Peace

# 281
Ние още не можем да се катерим по дивани, ама ставаме все по-добри в танците...
Мацки, 14 февруари наближава....Ще ходите ли някъде с половинките си?

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 18:55 от yzida

# 282
  • Sofia
Моето не е проходило още разбира се, борбите ги водим до край.  Mr. Green
Имам и неоспорими доказателства:
Гостите си ги посрещаме легнали, тъй като ни е трудно седнали.  Laughing
Много е сладка Киара, замяза ми на Ева тя ми се хили така като тиква като се събуди от сън.  Laughing
Чара, никога нямаше да ти повярвам, че Георги е бил така къдрав, честно, много е сладичък с това зайче са си лика - прилика.  Grinning
А защо на теб са се метнали ти у вас по стените ли ходиш.  Laughing
Никито и ние много го харесваме, дано си пада по многоженството майка му.  Mr. Green
Бубееееее, голяма си маймуна, цъкнах без да искам на една задна страница и гледам 2 чифта сини очи ме гледат и една грижовна кака.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Много обичаш ти да редактираш.  Mr. Green
Готи, благодаря за инфото за урината, така или иначе нея дадох, как пък не съм зависяла с тези кесийки пак да пълня, изтормозих се от сутринта.
В 1ч я заведох боцнаха я, тя пак не рева като миналия път даже се усмихваше на леля боц мук и вече започвам да подозирам, че детето ми е мазохист.
Утре ще си изтегля резултатите и ще ги пратя по кю-то на лекарката, мързелива работа.  Mr. Green
И сега специално за Еми, колкото и хубаво да е в кошарата понякога ужасно ми доскучава.  Laughing
За чоропогащните да се изкажа, че аз и на вън не слагам, но пък ние излизаме с космонавт.

# 283
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА
АНАСТАСИЯ, William, НАТАЛИЯ,
МАГИ, АЛЕКС, ВЕРОНИКА, РОСИЦА, ЛОРА, АЛЕКС И ИВО
!
ДА СА ЗДРАВИ И ДОБРИ ДЕЦА!
[/size]

ЗА МАМИТЕ:

Ох, сега гледах как една двойка отишла да играе в Хлапето, за пари за инвитро, спечелиха 36 000 лв.  , много се развълнувах, 13 години не могат да имат деца.... дано имат скоро....

Хубава вечер...

Hug

# 284
Изида , прелитам само да ти кажа за детските. Една година след като си подала документи за тях в соц. грижипрез 2008, трябва да си попълниш нова декларация./ онази в която смяташ дохода на мъжо и твоя 12 месеца назад/. Отпускането на тази помощ е за 12 календарни месеца , които при нас  февруарки изтичат тези дни.
За даването на лекарства. Аз използвам винаги спринцивка от панадол. След порядъчна доза маймунджалъци, я пъхам в устичката на бебо ,но отстрани М/у бузката и челюстта и впръсквам малка част от медикамента . Така няколко пъти , докато лекарството свърши. Когато спринцовката е при бузката се дразни по малко рефлексът за повръщане.
Мери Hugняма проблем.
Трябва ли да казвам , че всички бебочковци са прелестни?

Общи условия

Активация на акаунт