Септември '09 - 6

• 12 350
  • 305
  •   1
Отговори
# 240
electra понеже каза че си имала раничка исках да те попитам дали си я лекувала преди бременността по някакъв начин - защото аз имах раничка и преди да забременея целият септември я лекувахме - и после след като родя трябвало да я горя  Confused

# 241
  • Sofia
valkata, честити сини гащи.То и аз днес бях на лекар и с докторката видяхме нещо като пишка,но тя каза,че не е сигурно,да не прибързваме.Та така,надеждата в мен за момиче остава,но пък таткото е щастлив до небесата и вика не е бе-пишка си беше  Joy.
На мен ми е все едно какво ще е,но цялата рода е убедена,че ще е момче,та исках да ги подразна,ама май няма да успея-и аз го видях,май си беше пишле.Иначе бебо е много добре,пораснало е и е вече 5 см до дупето и около 3 см крачета.А как само мърда, страхотно е.
Хубав ден на всички.

# 242
  • София
electra понеже каза че си имала раничка исках да те попитам дали си я лекувала преди бременността по някакъв начин - защото аз имах раничка и преди да забременея целият септември я лекувахме - и после след като родя трябвало да я горя  Confused

Не съм я лекувала до сега. От доста време я имам и чак миналото лято една гинеколожка изяви желание да ми я третира. Но като се поразрових из нета установих, че няма да има много файда от лечението и ще си я горя след като родя. Ще видим сега новата лекарка какво ще реши. Пък и от приятелки с разни такива проблеми знам, че не се ли изгори, не се маха напълно, поне при тези, с които съм говорила, е така.

tami1111, моята лекарка много ми се кара като и задавам въпроси, пък днес направо не си затворих устата, та не посмях да питам за пола, ама знам, че си ми е раничко де. Ама наистина е много готино как мърдаше и си премяташе бебчо Heart Eyes

# 243
Привет,майчета ! Видях, че си говорите за ранички. аз имах след първата бременност и я горих преди 2г някъде в Онкологията. и понеже сега вече съм при друга лекарка, тя потвърди че е направено много добре и няма нищо. при мен нищо интересно, ходих на сладкарничка да се пораздвижа,защото съм в нещо като постоянна летаргия пред компа  Laughing за сега чао от мен  Wink
П.С. а за феталния скрининг- в МЦ "София-2006", 65 лв, един месец предварително се записах.

# 244
запис

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 16:01 от zasmyana

# 245
Засмяна,потресох се като прочетох  ooooh! Просто нямам думи. Прегръщам те СИЛНО  Hug Hug Hug Моля се за теб отново да бъдеш щастлива  Praynig

# 246
  • Испания и Стара Загора
Засмяна,и аз досега мислих какво точно да напиша.Но се оказва,че нямам думи.Според мен този човек още не е порастнал достатъчно,за да поеме родителска отговорност.Жалко,че го е разбрал късно и трябва да направиш аборт.Каквото и да кажем,няма да ти помогнем.Силно те  Hug Hug Hug и ти пожелавам скоро пак да си щастлива. Praynig

# 247
Валката, абсолютно подкрепям мнението на Чифлигарова за прополиса и точно в тази дозировка. Ефектът му е поразителен! При по-упорита хрема или по-късно започнато лечение, може да се капе и през половин час.
Весела, съжелявам. Засмяна, това решение е прекалено сериозно, моля се Бог да е с теб  Praynig
Момичета, първия път на прегледа, когато имаше само сакче, лекарят ми даде час за 20.02, но кое сърце юнашко трае дотогава. Направих се на разсеяна и отидох днес. Чувствам се по-добре след като се установи сърдечна дейност и движения. След това минах по разни магазинчета и вече набелязох разни там туники, айде вече да идва пролет, така ми се носят леки дрехи.  Simple Smile
Желая на всички много любовен ден вдругиден  Embarassed и винаги любовта да е над всичко  Hug

# 248
Още час и половина и си отиваме в къщи да почиваме Hug

# 249
Може би е неуместно да попитам, но какво се е случило със Засмяна? Подозирам, че потребителя Отчаяна е всъщност нашата Засмяна, но явно бързо е коригирала поста си на "запис". Направо ми се е свило сърцето, защото разбирам, че е станало нещо много сериозно. Подозирам какво е, но не съм сигурна. Но въпреки това ми е ужасно мъчно, защото толкова позитивен човек като нея просто не заслужава каквото и да е било лошо нещо. Миличка, прегръщам те виртуално и се надявам да се случи някакво чудо и нещата да се променят. Оффф просто незнам какво да напиша, то и без това всичко до момента което написах е доста глупаво. Пожелавам ти щастието да дойде съвсем скоро при теб и така, както ти го искаш, защото го заслужаваш. Силно, силно те прегръщам.  Hug Hug Hug

# 250
  • София; Дружбето
Аз нямам нито сили нито желание да пиша, толкова ми е смотано.
Засмяна, незнам какво е станало, но с теб съм каквото и да решиш Hug

# 251
  • София
И аз като в небрано лозе...Засмяна дано да стане най-доброто за теб по възможно най-добрия начин!

Момичетааааа загубих си листчето с GSM на д-р Дяволов Embarassed Моля ако някой го има да ми го пусне! Благодаряяя

# 252
Засмяна и аз не те познавам , но те прегръщам и те подкрепям. Всичко ще се оправи - знам че звучи глупаво но винаги след нещо лошо идва добро  Praynig

# 253
Здравейте!
Засмяна, съжалявам ако е това което си мисля, за съжаление не съм успяла да прочета поста ти.

Днес бях при една семейна лекарка и тя ми изписа едни имуностимулиращи таблетки - Есберитокс Н, които били растителни и можели да се пият от бременни. Аз се притеснявам, защото на работа се срещам с много хора, може би 100-150  човека на ден и знаете само 2-3 да ти се изкашлят в лицето и се започва. От 2-3 дни имам болки в гърлото, но вечер успявам да се закрепя с топла вода с мед и лимон....

Хайде лека веер на всички!

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 19:07 от BebEshOnDeL

# 254
  • София
Засмяна имаш и мойта подкрепа !!!
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт