НОЕМВРИЙЧЕ на разходка,ходи с пъргава походка

• 14 637
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
Мамчета...честит празник! Желая вби да бъдете много обичани и влюбени!!!

Аз до сега съм плакала...Ная падна на ръба на спалнята и си разби устата - тоест - едното предно зъбче видимо е по назад от дургото. Кръвта спря почти веднага,но един час мина и тя продължава да проплаква когато се сети. Е ...заиграва се с играчките и ми се усмихва,когато правя маймунджилъци. Дадох и панадол... Гледам,че си дръжи езичето само там на зъбчето.   Ох Sad толкова е трудно да гледаш детето ти как страда - трябваше да ви се оплаче,защото вие знаете какво е....а и някой може да ми помогне с ценен съвет какво да правя.

# 196
  • някъде там
Prosto_Az милата душичка  Hug Hug Hug дано да не и падне зъбчето на душичката

и аз да си кажа мойта мъка, момичета на Ема на едното оче и е леко подут и червен долния клепач май е ечемик  newsm78 как се действа ако е такова

# 197
Изпих 2 чаши вино и така зарязах, че.... ooooh! много съм изгубила тренинг. Crazy

ПростоАз, миличка, не мога да помогна, дано нищо му няма на зъбчето PraynigМоже би все пак трябва да идете на зъболекър, знам ли...

Ренка, ох, и тук съм боса. Embarassed Помня, че някои мами минаха през ечемика, дано се включат със съвет. Hug

Сладур, свекърва ми се оправя, макар и доста бавно. Тази вечер пак си говорихме с милото от къде се взе това нещастие. Sad Много ми липсва тази жена, не само заради помощта, която ми беше и в домакинството и в гледането на Симона, ами и заради разговорите, компанията й...винаги ми беше приятно, когато идваше с нас на кафе в парка, когато минаваше през у нас ей така, да ни се обади, да се порадва на Симона... ConfusedА детето колко я обича и как й се глези...оффф....много ми е тъжно понякога... Confused Ама ще се оправи. Simple Smile

Хайде спокойна нощ и до утре! Hug

# 198
Здравейте милички!
Аз да се обадя днес,че вече стана срамота.Оня ден тъкмо се разписах,обясних как е положението на мацките след като ги водиха на док и шат спря тока.Не дойде доста време и аз се отказах да чакам Confused
Хриска отново направи бронхит,но вече е значително по добре.Вяра също сякаш се подобрява,но при нея е много тежко защото не пие нищо,всичко плюе и повръща ooooh!

Росенце,да ти е живо и здраво Ицето!Да те обича така както и ти него и да порастне най-голямата ти гордост!Късмет на детенцето! Hug

Честито на всички на които им е празнично днес! Heart Eyes

Аз нямам усещане за празнуване,нещо и аз като адашчето съвсем застинах по тия празници Close

Просто Аз,дано мине бързо на сладурчето Hug Честно казано незнам какво да те посъветвам,само Hug
Рени,недей да се тормозиш,може да не ечемик Praynig Не съм се сблъсквала никога с подобен проблем,дано и мине на Емка Hug

Желая ви лека и спокойна нощ.Аз тази вечер си лягам рано.Всички спят и ще се присъединя,не ми се е случвало от години да си легна толкова рано Grinning

# 199
  • София
Добра вечер! И честит празник на виното и любовта!

Аз много не си разбрах от празника, да не кажа хич. Даже и едно червено вино не съм пийнала, че нямам в къщи. Ама здраве да е! За сметка на това се погрижих подобаващо за празника на други двама влюбени. Много благодарности искам да изкажа и на Таш, която днес беше част от екипа и без нея нямаше да успея със всичко /да кажа, че панделките по столовете са нейно дело  Whistling/  Много съм доволна, макар че съм като бито куче в момента. За съжаление Василия все още няма никакво намерение да заспива, че да опна кокали най-накрая....Снощи пак повръща тя, все нощем й идват тия кризи, но не е вдигала температура. Днес идва частното педи, прегледала я е, чисти са й дробчетата, малко зачервено гърло, вирусна инфекция е. Но важното е, че няма разстройство и няма опасност от обезводняване. Изписала е някакво имуностимулиращо лекарство, не ми се ходи оттатък, че да му видя името. Ще го пие 10 дни.

Аз се почерпих с една кутия Линдор посручай празника и добре свършената работа. Утре очаквам да съм със зверска мускулна треска, даже и сега едвам се придвижвам, като някое 90-годишно бабе Embarassed

Просто Аз, само на теб да кажа - стиксам палци Найчето да не е пострадала сериозно, нали знаеш, че им минава като на малки паленца, не се притеснявай! Hug Но е тъжничко, да, като ги гледаме да се удрят и страдат от неразположения и не дай си Боже - от болести  Sad Да са ни живи и здрави!

Василия дава признаци за заспиване, отивам да й приготвя малко топло млекце и се надявам да заспя безпаметно, че вече 48 часа ми се събират без сън. Лека и весело празнуване! Hug

УТре ще ви изчета по-подробно и ще пиша.

Последна редакция: нд, 15 фев 2009, 07:51 от Цецето

# 200
  • София
Честит празник на който каквото празнува!

Аз освен да пийна една чаша винце, че Коце е на сватба, та няма на кого да се обяснявам в любов.

Роси, явно има как да завиждаме за мъжа ти!  Crazy
ПростоАз, прегръдка за Ная  Hug ! Не мога да помогна със съвет.
Дитта, надявам се свекърва ти да се подобри скоро! Дай Боже повече снахи да имат свекърви-приятелки!  Simple Smile

# 201
Честит празник на всички!

Още не съм чела, отворих първо последната страничка  Embarassed Само да кажа на Рени как е при Лена и отивам да чета назад  Whistling
РЕНИ, на Лена така й става на оченцата когато има хрема. Запушват се каналчетата от подутата лигавица и част от секретите изтичат през слъзните каналчета. Нещо такова се получава и в момента е така.  Confused

# 202
  • някъде там
madchen мерси мила, а нещо правиш ли и за очета на Лени, при Ема преди когато беше проблемно точно това оче се случваше доста, по-късно направи един вирусен конюктивит с Т, но и той отмина, това сега от какво стана незнам, вчера излизахме с тук беш доста ветровито и леко и просълзи очето и така днес се зачерви и оттече ..........

# 203
  • София
Здравейте, маминки 
 newsm47
Честит празник на влюбените и пияните, то май състоянието е еднакво, де  Mr. Green

Днес изкарах деня с Цецето, да ви кажа, много съм впечатлена, уморена и доволна.Аз си мислех, че тя показва снимки от украсите на екипа, а то се оказа, че само тя е екипа  Embarassed Embarassed.Прави всичко това сама, наистина е толкова красиво, колкото изглежда, но се оказа, че иска и яка работа  newsm47.Сега и аз съм поокършена малко, но ми е приятно и хубаво.Мерси, Цеце  newsm51

ПростоАз, някой беше писал, ако се ударят в устата и околностите, да се маже с гелчето за зъбки, дано помогне.Милото Найче, всички казват, че тепърва започват паданките, ама и аз не мога още да притръпна  Hug

Роси, снимките са супер, клипчето също, имаш страхотни деца, а и ти си ни хубавица
  love001  love001.Престани да се оправдаваш защо си добра, това не е обидно /поне засега още не  newsm78/.

Ренка, май някой беше писал за ечемиците, не беше ли Ванилия  newsm78.За по-големи хора знам да се натърква със златен пръстен, но дали Емата ще изтърпи  Heart Eyes

Софи, аз мога да ти изпратя и повече мечета, пиши ми на лични телефон или адрес, в понеделник заминават  Laughing.Ако ходим утре до Била или Пикадили, ще ти проверя и за карта.Ние си имаме жирафа и все още си играе с него, супер е!!!

Юлче, сега направих грисчето по твоя рецепта  Hug.Усещам как някой ден ще се подиграеш с мен и ще напишеш нещ гадно нарочно, а аз ще го изпълня с най-голямо старание  Embarassed.Нищо  Hug.За вицовете, нали се сещаш, че в строителна фирма вицовете не са от тези за бг-мамите  Embarassed.Не ми отива да ви ги разкажа, нищо, че са ми смешни.Но пък сега се сещам, че Младен е компютърджия, та ще пусна едният:

Робокоп /за разяснение на негледалите филма, той има екранче на челото, което му обяснява обектите от околния свят/ отива на турска баня, изпуска си сапуна и се навежда...а на екранчето излиза "New hardware found".
Хайде, казах и тая вечер една простотия, ама  Embarassed Embarassed "Юлчето е виновна, радвайте се, че не разказах и коментарите  Mr. Green

Лека вечер засега, исках да пиша нещо на Арабела и Ванилия, но пак не се сещам, лоша работа, само на една чаша винце съм  Embarassed

# 204
  • някъде там
Таш пробвах го натриването със златен пръстен, ама хич не дава, компрес с локум нагласих като заспи дълбоко да и го сложа и уж беше заспала, ама  ме усети и се уплаши милото ..........
вие с Цецето сте сътворили великолепна декорация  newsm10 smile3501

исках и други разни нещица да ви разкажа, но ми е притеснено сега, с тва проблемно оче как неможем да се справим все на периоди ........... дано утре като се събуди всичко е ОК и да ви кажа добри новини  Praynig

лека нощ момичета  Hug

Последна редакция: сб, 14 фев 2009, 22:59 от renyto

# 205
Мамчета...честит празник! Желая вби да бъдете много обичани и влюбени!!!

Аз до сега съм плакала...Ная падна на ръба на спалнята и си разби устата - тоест - едното предно зъбче видимо е по назад от дургото. Кръвта спря почти веднага,но един час мина и тя продължава да проплаква когато се сети. Е ...заиграва се с играчките и ми се усмихва,когато правя маймунджилъци. Дадох и панадол... Гледам,че си дръжи езичето само там на зъбчето.   Ох Sad толкова е трудно да гледаш детето ти как страда - трябваше да ви се оплаче,защото вие знаете какво е....а и някой може да ми помогне с ценен съвет какво да правя.

Щом е млечен зъб и не е изкъртен, не можеш да направиш нищо (изкъртен постоянен зъб може да се присади наново, но млечен - не). Чакаш да заздравее раната, тогава зъбчето пак ще си дойде на мястото. Мажеш с гел за зъби за обезболяване и даваш 2-3 дни кашава храна и нищо за дъвкане и гризане. Може да се получи хематом, това е синьо-лилаво подкожно съсирече, тогава трябва да я види зъболекар и да каже какво да правиш (не е страшно, може би само нещо обезболяваще ще изпише).

# 206
  • София
Добро утро! Тя Катюшката е тук и ще ви пусне по кафенце, тъй че да не се натягам първа  Laughing  Кате, как е Нинката, спи ли вече спокойно нощем?

Ето и обещаните снимки от Валентинската сватба - официалната селекция  Wink  - http://svatbarite.com/gallery/?section_id=140. Не я слушайте Таш, че всичко сама съм правила, всъщност сме двамата със зет ми, той е по по-мъжката работа, строи конструкциите и прави всичко, което е над 2 метра от земята, че аз не смея да се кача на стълбата  Joy

Василия се буди веднъж с рев тая нощ, половин час побудувахме, но не е провръщала, слава Богу, и мога да кажа, че сме си поспали. Сега мисля да се поразтоваря в кухнята - ще спретна една баница, ще сготвя за обяд, че майка ми я изпращам днес и пак си оставаме двечките с Василия Sad

Просто Аз
, как е Найчето?

Хубав ден ви пожелавам! Ще пиша пак, като се намеря с повечко време днес.

# 207
  • някъде там
добро утро момичета,

по едно кафенце да налея Wink

и нещо за хапване

на Ема очето е доста по-добре има съвсем леко зачервяване, но се надявам днес съвсем да се успокои, като се събуди дори не беше залепнало и нямаше гърелки ......

хубав ден от мен  Hug

# 208
Софи, аз мога да ти изпратя и повече мечета, пиши ми на лични телефон или адрес, в понеделник заминават  Laughing.Ако ходим утре до Била или Пикадили, ще ти проверя и за карта.Ние си имаме жирафа и все още си играе с него, супер е!!!
Доколкото знам за новата игра на Памперс картите не се раздават в магазините.Трябва да се обадиш във фирмата и те ти пращат картата по пощата Peace

# 209
  • София
Добро утро. Катюшката е тук, но няма време едно кафе да направи.
Днес  ще су пскаме с бодра крачка в живота и сме се хванали с Нина да подреждаме. Аз подреждам,  тя след мен   Crossing Arms . Поне постигнахме консунсус за покривката, че имахме лек спор  hahaha.

Снощи си изкарахме страхотно. Ей много обичам танци-манци, приятели. Беше супееееееееер. Гласувахме за следващото парти  - 8 март  Mr. Green

Цеце, валентинската  married е божествена. Много стилно е . Поздравления и на теб и на помощниците ( Таш  Wink )

Ренка , мерси за кафенцето

Общи условия

Активация на акаунт