Каква машина за печене на хляб да си купя-моля дайте съвет

• 291 084
  • 1 283
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Мерси, Далка, май ще жертвам първите 1-2 резултата. За първия съм сигурна, че ще мирише на пластмаса и нов уред, а за втория тая надежда  Whistling, но... хи хи

Много приятна емоция, от поне една година бях решила, че ще се сдобия, но заради предстоящия ремонт все отлагах. А днес беше просто денят, изпълнен с предпразнично настроение и предчувствия за топъл хляб и козунак  Peace

# 151
  • ВАРНА
Някои правил ли е козунаци в Мулинекса-да се похваля днес отивам да я купувам.Стават ли добри козунаци,сега и рецепти трябва да търся.

Прообвай козунака на Pina  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=24722.msg3459477#msg3459477
 Класика в жанра   Hug

# 152
Вече имам МУЛИНЕКС 500.Направих 1 хляб-стана чудесен и естествено не ни стигна.Днес ще пробвам козунаци по рецептата в книгата-тя е само една.Не го изхвърлих 1-ят хляб,отначало мислех,че ще мирише,но нямах такъв проблем.

# 153
Вече имам МУЛИНЕКС 500.Направих 1 хляб-стана чудесен и естествено не ни стигна....

Не е по темата, но да се оплача - от два дни имам Аляска, правя по 1 кг. хляб, и го изяждаме целия  Rolling Eyes УжасТ некъф. Преди един хляб от магазина го изяждахме за два-три дни, а сега не мога да насмогна  ooooh!

# 154
Здравейте! Пред голяма дилема съм за избор на хлебопекарна- едната е на Северин http://store.bonapeti.tv/index.php?main_page=product_info&products_id=82, а другата на Муликенкс- http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09009117
Като, че ли повече клоня към Северин, тъй като съ чувала, че са по-качествени, но в същото време имат само 3 програми и това май ме спира  newsm78 някой може ли да ми помогне със съвет?

# 155
Ако искаш непременно Северин с повече програми (аз имам такава и съм много доволна), потърси в Денси център, аз оттам си купих миналата година. Но беше към 170 лв. мисля, за 1,6 кг хляб с две бъркалки - това мисля е по-добрия вариант. Има около 10-11 програми.

# 156
  • София
Козунак така и не направих с Мулинекса, защото се оказа че всички сме поръчали поне по два, та още ги ядем  Joy

Обаче хлябът е неимоверно вкусен и засища по начин, по който не съм свикнала. Една филийка и си се наял, много е странно, но хубаво  Peace

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 16:37 от get_real

# 157
eli6, благодаря. Поръчах си Северин с 8 програми. Тези дни трябва да ми я доставят.

# 158
Наистина много засища хляба,в Мулинекса.Мами,които имате Мулинекс дайте някакви рецепти освен тези в книгата ако сте експериментирали нещо друго.

# 159
Наистина много засища хляба,в Мулинекса.Мами,които имате Мулинекс дайте някакви рецепти освен тези в книгата ако сте експериментирали нещо друго.

В Готварския форум има теми с рецепти за машина за хляб.

# 160
Разглеждам на един аукцион в интернет машина за хляб на Мулинекс с 2 форми по 500 гр (модел ow 500600). Моля по-опитните да споделят мнение за такъв тип продукт - има ли предимства/недостатъци спрямо стандартните модели с 1 форма. Благодаря предварително!

# 161
Айде и аз в кюпа на доволните от машината за хляб  Peace Peace Peace
Купих Мулинекс с приставка за багети.
Има отложен старт има много програми....
Наистина домашният хляб има друг вкус  Peace Peace Peace

Много използвам програмата само за месене на тесто...Страхотно става....пОСЛЕ СИ ОФОРМЯМкаквото съм решила(дали ще е козунак,пита,милинки ,тутманик ...)
....
Първо се слагат течните продукти,после другите....Иди в Готварския там има специална тема за машина за хляб има и рецепти и съвети,....

# 162
Да ви попитам на какви цени са горе-долу тези хлебопекарни? Досега не съм се заглеждала, но тъй като си купувам обикновено черен хляб, а не съм сигурна точно от какво брашно е правен, та идеята за собствено хлебопроизводство ми изглежда добра. Simple Smile

# 163
Да ви попитам на какви цени са горе-долу тези хлебопекарни? Досега не съм се заглеждала, но тъй като си купувам обикновено черен хляб, а не съм сигурна точно от какво брашно е правен, та идеята за собствено хлебопроизводство ми изглежда добра. Simple Smile

100-200-300 - различно. В момента има някаква промоция в Метро - Ariete за 119,99 лв. Аляската ми лятото си я купих за близо 100 лв. Мулинекс са по-скъпички.

# 164
  • Варна
Моята е Мулинекс 5000(имам я от близо година,от тогава хляб не сме купували),много съм доволна в Техномаркет в момента са на цена 209лв.

Общи условия

Активация на акаунт