Направо ме е срам от себе си ,да пропусна толкова много и страхотни новини...
Последно четох поста на Ванчето за изчезналото дете и два дена нямах думи,просто замръзнах от ужас....
Честити синове на Яна и Ани!
Нека малкия Димитър и Александър радват много мама и тате!Да са силни ,здрави и умни!

Елфче мила,много прегръдки от мен,няма страшно ,ще се оправи малкия
,представям си какво изживяваш ,но гледай положително на нещата,детето е в добри ръце и скоро ще сте заедно! 
Кайли честит рожден ден и на теб!Бъди много здрава и все така спокойна ,усмихната и мила!

Честито и на мъжа на Велмар,пожелавам му повече почивни дни със семейството и много здраве разбира се!

И мен живо ме интересува извявата на Блан? Може ли инфо къде и кога са ги излъчвали?

Бени ,много прегръдки и на ясленчето Деница,винаги е трудно в началото,но скоро ще свикне,ако ли не си я взимате у вас отново,какво да се прави хората имат различна чувствителност и всяко дете е готово на различна възраст за различните неща

Ваня ,поздрави за Лорката!
Дриймс ,надявам се и при вас нещата да се успокоят в най близко време

Блу ,то не остана ,докато я пуснат яслата и ще дойде лятната ваканция
Миленка ,кухнята е много сладурска и функционална,със здраве да си я ползвате!

Марулче,честита ти втора мома ,аз харесвам много и двете ви с Шушето ,както и всички останали познати лъвици,така че татето ви може само да е много щастлив с прайда

Нана,сменете малко храната ,може и да помогне,знам ли
,тук климата се оказа много здрав,от студа няма никакви вируси и хората са си здрави,а после толкова бързо се стопля и става жега, че не успяват да се класират просто,и добре, че е така, че колко китайци има в тази Канада не е истина 
Спинки ,може и да реакция от препаратите с които обработват дрехите или материята,пробвахте ли да му перете дрехите с домашен сапун и да са примерно само чист памук за известно време
Валка,каква е тази работа и в неделя, на две работи ли си, каквато си слабичка съвсем ще се изгубиш, гледай да си почиваш , все пак имаш дете, работата не е всичко в този живот, как е тя между впрочем, мина ли и страха от сенките?
Много се радвам и за Полито и Пепеджийнс и Айла ,чакам и техните бебета с нетърпение

А снимките на малкия Димитър са толкова сладки,спомних си как изглеждаха и Ники и Ели,малки вързопчета

Още чакам снимки от Пух и Виена

Анди и аз искам Макларън, гледам тук едни по 130$, ама сега трябва да съберем първо пари за билет на Ники и още куп неща и тогава...но това не ми пречи да си гледам,разбира се.

Оставям ви и си лягам, че тук е потайна доба вече ,а утре ще ставам рано , обичам ви и ви мисля!
Особено Елфчето ...пиши моля те и нека е егоистично

именно

Още се сеща и постоянно иска да я водим пак.