Августинчето обича мама,гушне ли я- тя прощава!

• 17 611
  • 295
  •   1
Отговори
# 270
Привет и от мен!
Направо ме е срам от себе си ,да пропусна толкова много и страхотни новини...
Последно четох поста на Ванчето за изчезналото дете и два дена нямах думи,просто замръзнах от ужас....

Честити синове на Яна и Ани!
Нека малкия Димитър и Александър радват много мама и тате!Да са силни ,здрави и умни!
  bouquet

Елфче мила,много прегръдки от мен,няма страшно ,ще се оправи малкия  Hug Hug Hug,представям си какво изживяваш ,но гледай положително на нещата,детето е в добри ръце и скоро ще сте заедно! Heart Eyes

Кайли
честит рожден ден и на теб!Бъди много здрава и все така спокойна ,усмихната и мила!   bouquet

Честито и на мъжа на Велмар,пожелавам му повече почивни дни със семейството и много здраве разбира се! Mr. Green  bouquet

И мен живо ме интересува извявата на Блан? Може ли инфо къде и кога са ги излъчвали?  Praynig

Бени ,много прегръдки и на ясленчето Деница,винаги  е трудно в началото,но скоро ще свикне,ако ли не си я взимате у вас отново,какво да се прави хората имат различна чувствителност и всяко дете е готово на различна възраст за различните неща  Hug

Ваня ,поздрави за Лорката!

Дриймс ,надявам се и при вас нещата да се успокоят в най близко време  Peace
Блу ,то не остана ,докато я пуснат яслата и ще дойде лятната ваканция  Mr. Green

Миленка ,кухнята е много сладурска и функционална,със здраве да си я ползвате! Heart Eyes

Марулче,честита ти втора мома ,аз харесвам много и двете ви с Шушето ,както и всички останали познати лъвици,така че татето ви може само да е много щастлив с прайда  Hug

Нана,сменете малко храната ,може и да помогне,знам ли  newsm78,тук климата се оказа много здрав,от студа няма никакви вируси и хората са си здрави,а после толкова бързо се стопля и става жега, че не успяват да се класират просто,и добре, че е така, че колко китайци има в тази Канада не е истина  ooooh!

Спинки ,може и да реакция от препаратите с които обработват дрехите или материята,пробвахте ли да му перете дрехите с домашен сапун и да са примерно само чист памук за известно време  Rolling Eyes

Валка,каква е тази работа и в неделя, на две работи ли си, каквато си слабичка съвсем ще се изгубиш, гледай да си почиваш , все пак имаш дете, работата не е всичко в този живот, как е тя между впрочем, мина ли и страха от сенките?

Много се радвам и за Полито и Пепеджийнс и Айла ,чакам и техните бебета с нетърпение  Heart Eyes

А снимките на малкия Димитър са толкова сладки,спомних си как изглеждаха и Ники и Ели,малки вързопчета  Heart Eyes

Още чакам снимки от Пух и Виена  Thinking

Анди и аз искам Макларън, гледам тук едни по 130$, ама сега трябва да съберем първо пари за билет на Ники и още куп неща и тогава...но това не ми пречи да си гледам,разбира се. Wink

Оставям ви и си лягам, че тук е потайна доба вече ,а утре ще ставам рано , обичам ви и ви мисля!
Особено Елфчето ...пиши моля те и нека е егоистично  Hug

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 08:20 от MamaMargo

# 271
  • гр.София
 Добрутро.
Велмар,да ти е жив и здрав Симо!

Елвинг, дано час  по-скоро си прибереш бебчето здраво у дома.  Praynig bouquet

Момичета, не съм гледала тв-нарочно наложих вкъщи информационно затъмнение.Уж бях само за масовка и подкрепа, пък то...

Кайли,на линия съм,да знаеш. Може би неделя преди обед е най-спокойно.
 Нещо имам здравословен проблем,все отлагам и отлагам.Цикълът ми трае 6-ти ден вече и тека като река. Чаках пролетната ваканция на учениците за да мога, ако трябва да вляза и в болница, ама да не ме пришпори нещо още тия дни...Та нямам много настроение за писане.
 Горното-само за инфо Simple Smile

Марго,какъв Макларън? Нещо съм изпуснала по постовете.

# 272
Ами добро да е тогава  Mr. Green
Ей такъв Макларън:
http://www.maclarenbaby.com/global/content/view/100/492/lang,en/

Те децата тичат вече ,а аз количка  Laughing ,ама тук разстоянията са убийствени  и без количка е невъзможно да се мръдне някъде.Моята си е супер ,но не влиза в автобусите и ми трябва по малка за да съм по мобилна.

Имаш ли идея ,какъв е проблема,6 дни не е шега работа? Rolling Eyes

# 273
  • София
Сватьооооооо, честит ти рожденик! Много да се обичате, да е здрав и по-малко да го юркаш момчето  Mr. Green

Блан отивай на лекар още сега. Кръвозагубата не е шега работа. Най-вероятно лигавицата е по-плътна, но понякога се налага кюртаж, за да не загубиш много кръв - колкото и идиотско да звучи моята майка мина по такъв път  Sad

Аз съм на работа. Дежурна. Работа - за целия китайски народ. Кало е по-добре малко. Не е кашлял през нощта. Вече и на такива неща се радвам.

# 274
  • гр.София
 Спокойно,бе,ще отида на лекар.(моят цикъл си е по принцип 5-6 дни и начесто. Някои се уреждат с през 30 дни)

А,за бебешка количка Макларън! Реших,че е някакво МПС.
На морето нали ги виждате западняците -возят си 4годишни деца в колички. А ния мааме с деца на ръце. После що нещо ме боли или тече?!

Браво на Калоян.Ще го пуснеш на плуване някой ден и ще се родиш,ще укрепне.

# 275
  • София

Това е задължително. При баща, роден край морето. То и без това трудно го вадим от банята  Mr. Green Само чакам да стане на 3, защото по-малки не ги искат.

# 276
  • у дома
Блу ,то не остана ,докато я пуснат яслата и ще дойде лятната ваканция  Mr. Green

Joy hahaha именно  ooooh! добре, че вече си имам баба, която не ходи на работа, че иначе какво щяхме да правим не ми го побира акъла  Thinking
Още чакам снимки от Пух и Виена  Thinking

другата година по това време може и да гледаме снимки  Mr. Green  Mr. Green
velmar, да ти е жив и здрав мъжО и по-малко да те ядосва  Hug  bouquet
blanc, ще те мисля, да докладваш  Peace Hug  bouquet
така и не разбрах по по коя ТВ са те показали  newsm78 val_stef , а вие как сте  Thinking  Hug albena, ще свикне, не се притеснявай... някои свикват за седмица, други за две-три, но вярвам че всичко ще се нареди  Peace  Hug

# 277
  • София

Това е задължително. При баща, роден край морето. То и без това трудно го вадим от банята  Mr. Green Само чакам да стане на 3, защото по-малки не ги искат.

На три приемат ли ги? Браво, с нетърпение чакам да го пусна Мартин да плува   Party

blanc, дано всичко да е ОК  Hug

# 278
В нашата детска градина има хубав басейн и мног оми се искаше от другата година да я запиша на плуване. Отделно от там, има заявка за нея от треньор по плуване Mr. Green( от бебе си  я е харесал Joy).Само дето ме притеснява хлорната дезинфекция, която правят навсякъде по басейните. Дано Дари израсте алергията ... Rolling Eyes , че иначе ще си останем само с морските емоции

# 279
  • София
И в на Кало градината има басейн. Но аз ще го запиша отделно на плуване в Кемпински-Зографски. Препоръчаха ми треньорите.

# 280
Велмар, жив и здрав да ти е рожденника  bouquet
Блан, нали знаеш, че ще те мислим, нищо че "горното е за информация". Дано не е нищо сериозно Praynig
Плуването е чудесно забавление за децата. Като знам Деница как се радваше лятото на басейните във Велинград Grinning Още се сеща и постоянно иска да я водим пак.

# 281
  • София
blanc гледах ви със София снощи в новините по БТВ (или по Нова?!) Simple Smile Много ми стана приятно, наяве не съм ви виждала толкова отдавна.

Надявам се всичко да е наред и не отлагай ходенето при док!

Мама Марго  Hug радвам се да те видя

Елфче всичко ще е наред!

# 282
  • София
Блу, честито за бабата   Whistling  Party

# 283
Елфче, и аз те прегръщам силно. Вярвам, че всичко ще мине скоро и малкия мъж ще си бъде вкъщи.

Велмар, честит рожденник! Да ти е жив и здрав и много да те слуша!

Блан, аз ей сега влязох в сайта на БТВ и гледах новините от вчера. Та и аз ви видях (поне вас, защото аз все още не съм виждала нито една от вас или от сладките ви рожби).

Мраго, а вие от колко време не сте в БГ? Доволни ли сте от промяната? Изобщо какъв е животът там, хората? Разкажи нещо повече (извинявай, ако се го правила преди, но аз не съм много отдвна във този форум).

# 284
  • варненка от София
Ани, сърдечно ти пожелавам да се наредят нещата и скоро да се гушкате с малкия Алекс. Много прегръдки от нас с Шушето  Hug Hug Hug Hug Hug

Марги, радвам се, че и ти се разписа, но не казваш как сте, как се нареждат при вас нещата, разказвай повече де.

Относно плуването това е страхотно за малките. Водим Шушето от 5,5 месечна възраст на басейн и тя е много щастлива и примира. Страх от водата няма, пуска се сама влиза и в морето и в басейна. Скача от високото изобщо е голяма жаба. Ние я водим редовно, даже сега сме стегнали багажите и отиваме за там. Обикновено излиза с рев от басейна и ни е много трудно прибирането вкъщи. Ето едно клипче от преди 2 седмици, кофти се вижда, но така стана след качването  newsm78 http://www.youtube.com/watch?v=46_O-lMZ-2g

Блан, видях те аз снощи по БТВ-то, подозирах те, че гласиш някаква изява. Първо познах хубавелката С. и викам на Тошан ей ги наште хора бе, а после и теб те видях и наистина чест ти прави, че защитаваш тази теза, при условие, че може да пледираш за това предимство. Тук във Варна е плачевно, на доста места се канят да обявят нулева година за 1-ва група, предимства имат дечица, чиито братя или сестри са вече в съответната ДГ, близнаци, деца на самотни майки и много други. Само в нашата градина има вече 8 двойки близнаци, а ще приемат 52 деца, на практика едната група почти е заета само от близнаци, като минат и другите с предимство и става ойц  ooooh!. Та от сега ме тресе треската колко дена предварително да се наредим пред градината и да висим. Организирала съм баща ми, свекърва ми, сума народ да чакат и да се редуват. Иначе днес официално се отказах от софийското гражданство и ми се реве, но в името на детето няма как.  Cry Cry Cry Cry Cry Ама самосъзнанието ми не могат да сменят, парче софиянче съм си и това е  Blush

Общи условия

Активация на акаунт