Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 73

• 32 786
  • 306
  •   1
Отговори
# 195
Clairette   ще го имам в предвид.Явно ще се окаже, че е все тая къде ще държиш захарното тесто  Thinking
Чародейка  чудесна торта, Ч.Р.Д. на дъщеричката ти (с малко закъснение)   Hug

# 196
Ами не, не е все едно. Просто за различните теста е различно.

# 197
Ми аз не напразно преди около месец зададох този въпрос, къде се съхраняват тестата (като имах в предвид всички теста отделно) и всички отговориха, че се съхраняват в хладилника. Айде, спирам, да не пълня темата с излишни неща  Naughty  Като започна да ги правя ще разбера от личен опит.

# 198
Рая,благодаря!Тодоровден е на 07.03.
Чародейка , много е хубав пудела! Да ти е жива и здрава рожденичката!   
Elena K. , много вкусно изглежда ...от какво са червените украси,дето са като листа?   

# 199
Чародейка, много хубава торта! Да ти е жива и здрава!

Имам питане - добър ли е маргарина за сладкиши, който продават в Кауфланд? Допадна ми много съотношението цена/грамаж Wink(250гр. за 85ст.), но заслужава ли си? И добър ли е сладкарския шоколад пак в Кауфланд, 200гр. за 1,50лв., полски.....Благодаря!

# 200
  • Vaudreuil Canada
Ми аз не напразно преди около месец зададох този въпрос, къде се съхраняват тестата ...........Като започна да ги правя ще разбера от личен опит.

Точно там е проблема всеки работи с 2-3 рядко с повече вида така че не може да ти каже за всички видове. Аз мога да кажа че съхранявам ММФ и шоколадов фондан извън хладилника в найлоново пликче. Преди употреба затоплям първото в МВ второто в ръце, а понякога слагам пликчето на слънце.

Така че като започнеш да ги правиш наистина си отсяваш кое как и колко.

Рая тортите са страхотни - и черното е много черно точно каквото трябва да е - браво за наситения цвят.

# 201
Имам питане - добър ли е маргарина за сладкиши, който продават в Кауфланд? Допадна ми много съотношението цена/грамаж Wink(250гр. за 85ст.), но заслужава ли си? И добър ли е сладкарския шоколад пак в Кауфланд, 200гр. за 1,50лв., полски.....Благодаря!

От маргарина не съм купувала, но този шоколад го открих преди няколко месеца и вече само от него си купувам. Много съм доволна, особено като цена много ми харесва Simple Smile

# 202
  • Пловдив
Чародейка, много хубава торта! Да ти е жива и здрава!

Stilla Dolce е шоколада и напоследък правя Ганаш само с него. Маргарина май Ванчето го беше пробвала.
Това е шоколада:

А тази и следващата снимки са с маргарина

# 203
Аз мога да кажа че съхранявам ММФ и шоколадов фондан извън хладилника в найлоново пликче.
Хм , пак спор се появи  Rolling Eyes Аз пък винаги съм си слагала ММФ в хладилника ( най отдолу ) . Така пишеше в рецептата по която го правих първия път . Имала съм тесто и от 3м - нищо му няма. Явно си е въпрос на преценка , за фондан(или готова маса) навсякъде пише че не е необходимо да е в хладилник. За шоколадовото Ванчето да каже.

# 204
  • Vaudreuil Canada
Рая като знаем какво съдържа ММФ просто не виждам логика да седи в хладилник, същото е и с шоколадовия фондан - какво да им се развали навън?

# 205
Извинявам се, не съм искала да се заформя пак спор  ooooh!

# 206
Мамо Цоце,аз използвам маргарина.Напоследък само с него си заравнявам тортите.и за други неща става.И в крем съм го слагала...
И шоколад вземам,хубав е...но последните 2-3 пъти малкия го изяжда,преди да го ползвам ... Peace    

# 207
Мамо Цоце,аз използвам маргарина.Напоследък само с него си заравнявам тортите.и за други неща става.И в крем съм го слагала...
И шоколад вземам,хубав е...но последните 2-3 пъти малкия го изяжда,преди да го ползвам ... Peace    

Благодаря! Купила съм ги, значи да ги ползвам смело! Благодаря!  bouquet

# 208
  • Vaudreuil Canada
Извинявам се, не съм искала да се заформя пак спор  ooooh!

Що бе то нашето е такъв един полезен спор - таман да уточним кое как и къде.

# 209
Искам да се оплача, на една позната детето има рожден ден и я питах дали иска да й направя торта, а моя мъж ми вика, че съм луда понеже сама съм се предлагала.  Sad Какво да направя като нямам повод, а ми се занимава  Cry

Общи условия

Активация на акаунт