Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои захарни покрития се втвърдяват бързо и кои по-бавно?
Как се нарязва блат за торта и как се сиропира?
Как се използват прахообразните хранителни оцветители?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои захарни покрития се втвърдяват бързо и кои по-бавно?
Най-бързо се втвърдяват захарните покрития, съдържащи желатин, така че са подходящи за по-сложни и големи фигури, които трябва да изсъхнат по-бързо. Важно е да знаете, че ако правите фигури или цветя за торта, е добре да ги направите поне един ден или два предварително, за да сте сигурни, че са напълно сухи.
-
Как се нарязва блат за торта и как се сиропира?
-
Как се използват прахообразните хранителни оцветители?
-
Как да намажа тортата отстрани с крем, без да зацапам подложката?
-
Какви материали и техники се използват за създаване на дърво на торта?
) Т.е., какво намираш ти при нас? 
.
. В бързината по инерция направих надписа на латиница
, а специално планирах да е на български и сега умирам от яд, нооо нищо не може да се направи вече, и снимката ми е кофти, ама бързах, че съм много назад с времето...

изумява( сподели някой трик) . А 3Д тортите - и те ли са по същия начин ?
) и по инерция човек се бърка (
и аз се нареждам за по-подробни обяснения. честита годишнина
bubolinkata, tetty71 и аз се нареждам на опашката за по-подробни обяснения 
, техните там са към 180 лева най-евтината или нещо такова. van444eto даде идея за Илчовски, там има ето 
