Разделно хранене-част 34

• 19 235
  • 369
  •   1
Отговори
# 105
Прима само така..... Peace
Dundy Sladurska дано изследванията са добре този път. Praynig

Сладкишче, ако знаеш мила как се моля с две ръце горещи  Praynig така ми се иска другата седмица във вторник като направя снимката всичко да е чисто  Praynig

# 106
Dundy Sladurska -Благодаря ти за милите думи.Сигурна съм,че когато му дойде времето ще имаш поне 2 деца.Аз нямам три,родила съм три,но едното почина.Но да ти кажа честно,както ще да ми се отрази-искам още едничко.Дай Боже на всеки. newsm30

# 107
Антоан  Hug Дай Боже - пожелавам ти го от сърце  Praynig  bouquet

# 108
  • България, Велико Търново
Здравейте момичета. Вече от няколко дни съм на РХ и се чувствам добре. Искам да ви питам дали вие спортувате и по колко пъти в седмицата. Имам велоергометър и карам по 30-40 мин. на ден, но ме е страх да не прекаля и да не ми се отвори повече апетита, та затова питам  Mr. Green

# 109
привет   bouquet

като тинейдъжърка съблюдавах РХ принципите и сега пак искам да възобновя

моят наболял въпрос - как се отказахте от мусаката и от чушки/сърми с ориз и кисело мляко   Grinning

ПС - знаете ли дали има отделна тема за вегетарианство и суровоядство?  newsm78

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 07:33 от Лeни

# 110
Добро утро Hug.
wily, добре ми се отразяват постите. Ако питаш дали отслабвам- не, на същите килограми съм, но ми е леко .
Как изкара в чужбината?
Dundy Sladurska, хубаво ми е гарджето Laughing, да беше и по- кротичко....
А тази болест да си отива и да не се връща вече!
ВиВ, къде учиш?
Prima, браво на теб ,продължавай в същия дух Peace.
Мим4е, по- добре ли сте днес?
antoan2006, много хубава снимка. Колко си висока?
ferarra, преди да се разболея тренирах 4 пъти в седмицата.
Е ,имаше период, когато тренирах 6 пъти, но ми дойде множко.
С 30 -40 минути на велоергометъра няма основания за тревоги.
Според мен трябва да правиш и други упражнуния .
Eй, стари дружки, къде се изгубихте? Sad
Аз вчера бях за първи път от доста време на тренировка newsm44.
Позагубила съм форма, но не е толкова зле, колкото си мислех.
Хайде да се разсъним с чаша горещо кафе:

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 09:38 от aleks

# 111
Лени, добре дошла  bouquet.
Не съм се отказала напълно от тези ястия, но ги готвя много рядко .

# 112
  • тук и там където дойде
Добро утро момичета

благодаря ви момичета за ласкавите думи висока съм около 170 сега съм 60 кг още малко трябва да сваля.
Тренировките са хубаво нещо но все не мога да се наканя  Embarassed

Hug за всички

Алексче оправи ни кафенцето че не се вижда  Simple Smile

# 113
хайде по едно кафенце от мене  Hug

Алекс, нямам думи за да опиша красотата на Барселона, беше приказно изживяване и ще си го спомням дълго време  bowuu пожелавам на всеки който не е ходил до този прекрасен град да  го направи  Hug

# 114
За човек,бивш гимнастик теглото на когото се е лутало все около 45-49кг.,ми е малко "тежичко "с тия 56-58.Но както се казва-няма пълно щастие. newsm39
И аз съм така. Само дето не съм била гимнастичка. Пак качих (53кг) и се чувствам като слон.
Здравейте, мили момичета!
Искам да честитя всички рождени дни и имени дни , които съм пропуснала.
Напоследък нямам никакво свободно време.
Алекс, твоята тийнейджърка е много добро дете. Аз съм и голяма фенка Simple Smile
Лени, Мади, Кюбт, как сте? Кога ще видим снимчици?
Сладуне, и теб те няма.
Желая ви много слънчев и спокоен ден!

# 115
Привет и от мен!Кафенцето беше супер,а сега хукваме към площадката за игра.Слънцето свети и денят е прелестно красив!Освен плодовата салата за закуска съм осигурила и зелена салата за обеда и съм много щастлива.
aleks -Не съм от най-високите за съжаление 168-169см.Даже дъщеря ми вече е по-висока от мен.Но тя ще е като баща си-дългуч.Но да ни е жива и здрава де.Дано момченцето ми да не е нисък пък като мен.Че лошо Joy

# 116
Добро утро сладурани и от мен  newsm51
Алексче, мерси мила за кафенцето - ей сега си пийвам от него  smile3503
Да ти кажа по-добре щерка ти да е дива сега, а кротка по-късно, отколкото обратното   bouquet Важното е да ти е жива и здрава и да е много обичана и щастлива. Аз така разсъждавам   bouquet
Уили, много ми се иска да посетя и аз този град. Дано тази година на път за Палма да имаме време да се отбием до там за ден - два дза го разгледаме  newsm78 Ще чакам с нетърпение разказа и снимковия ти материал  Party
Антоан важното е че изглеждаш страхотно  Hug
Мишето, как я караш?  Hug
Прима действай спокойно, не се насилвай, започни бавно и постепенно, докато влезеш във форма.  Hug
Лени, лично аз свикнах много бързо и не ми прави впечатление. Нали знаеш въпрос на настройка както обичам да казвам "проблемите са само в нашите глави" така че няма невъзможни неща  Wink

Момичета, днес сутринта отидох опакована добре до магазина долу да купя две млека за любимия и бързо се прибрах. Това бяха първите ми крачки, естествено изглеждах така сякаш ще обирам банка  hahaha Иначе определено по-добре, но процедурите продължават. Вчера бях на плодове и вода и чай. Днес ще готвя постно зеле, но най-странното е че ужасно много за първи път от поне три години ми се яде черен дроб, от снощи ми влезна в главата  newsm78 Интересното е, че като бях в болницата ми казаха че желязото ми е ниско и хемоглобина е на 117. Вчера хапнах няколко пресни фурми, ама днес пак продължава да ми се яде дроб.  hahaha Дайте идея как да го сготвя?
Хайде хубав ден на всички от мен   bouquet

# 117
Ето какво сготвих днес:

Зеленчукова супа с късчета соя.
Даже не можах да я изям цялата.Оказа се, че соята много засища, но аз хапнах и половин филия с пастет от маслини. Blush
Антоан и сега изглеждаш супер.Направо ти се чудя, как имаш такава воля да правиш невероятни торти и да не ги хапваш, според мен си мазохист.....  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 118
Сладкишче, страхотно ти изглежда супата. И ще я направя тези дни, много е апетитна  Party

# 119
привет   bouquet

като тинейдъжърка съблюдавах РХ принципите и сега пак искам да възобновя

моят наболял въпрос - как се отказахте от мусаката и от чушки/сърми с ориз и кисело мляко   Grinning

ПС - знаете ли дали има отделна тема за вегетарианство и суровоядство?  newsm78

О, Лени! Каква изненадка да те видя тук.  Hug
Има една тема не е само за вегетарианство и суровоядство, но се обсъжда най-вече това. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=372086.0
Можеш да обсъждаш рецепти, да се консултираш, има няколко доста напреднали в суровоядството, които откликват на всякакви въпроси. Повечето сме вегетарианки там.

Пробвала ли си мусака и чушки/сърми със соя? Може би така ще ти е по-лесно.

Аз съм ок, да се отчета.  Peace Стриктно разделна - карам си още на плодове и сухари. Само едно прегрешение имам - едно парче пица оня ден.  Embarassed Така и не разбрах кое от бебета си го поиска.  Joy
Днес бях на първа консултация, вече не във фертилити клиниката. Всичко е наред.  Grinning

Поздрави на всички.  Hug Много сте се изпокрили.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт