Страхотна Диета за Страхотни Тела/Режим на доц.Байкова/ - 22

• 50 952
  • 440
  •   1
Отговори
# 30
Кремче, браво !! smile3501 newsm74
Аз нещо се поотпуснах покрай осми март....
Днес беше белтъчния ми ден, но на обяд си хапнахме с колежките пилешко филенце с мазно сосче...и картофено пюре (защо го направих newsm45)
Също и една тортичка (друга колежка черпеше, че скоро роди бебче) smile3511
Вообще - днес много лошо !!! Вчера също !!!
От утре се стягаме пак.
Да се включа и аз за дискусията относно Дюкан-  една приятелка има познат диетолог - който казва, че тази диета е много опасна- очакват се след нея много проблеми с черния дроб и бъбреците. Една колежка, която също я прави след това имаше освен тези проблеми и страхотен косопад.Диетолога между другото препоръчва нещо подобно на нашата страхотна диета.
Така че аз продължавам и дано тези два дни да не са се отразили много.

Пожелавам на всички успехи.

# 31
  • София
Привет, момичета..
Колко време трябва да трае целия режим? И задължително ли е да се спазват чсовете за хранене? Питам, защото аз в 8ч. сутринта още съм в леглото newsm78

Извинявам се за глупавия въпрос Rolling Eyes

# 32
Добро утро  Crazy

Банда,поостарявам  Crazy често се будя по това време не зависимо вечерта кога съм легнала,а и вече съм изкъпана и облечена  Mr. Green всъщност при вас е 8,но при мен е 7 часаWink

Лили, като 'лъснем',както казва Стам ще  е още по-драматично,така че стЕгай се  Crazy

Интрига гърл, започни с часовете като станеш....казва се,че закуската трябва да е до 30мин след ставане....аз например не го правя,а изчаквам,че после цял ден ми е едно странно на корема.Часовете са препоръчителни  най-вече в началото,за да свикне тялото да хапва на малки порцийки повече пъти през деня...после свикваш Peace

Лелелее,ама в София сняг.....брррррррррр тук вече мирише на пролет,птичките пеят от рано сутрин  Crazy

# 33
  • София
Добро утро, Страхотни момичета! Hug

Кала, Hug мерси за кафето Heart Eyes

Страхотен ден на всички! Heart Eyes
По-късно ще пиша повече  Peace

# 34
  • Пловдив
Добро утро, момичета,
влизам да ви пожелая слънчево настроение в дъждовния / снежния Simple Smile ден!
Да си призная, и аз имам някакви резерви към Дюкан, но от около година правя какви ли не опити да се отърва от тези 4-5 кг и все доникъде не стигам  Cry Имам нужда от сериозно стягане и вече ми писна да отлагам. Та затова ще се пробвам още веднъж, като внимавам как се чувствам, и физически, и психически. Ако не ми се отрази добре, естествено ще се откажа (няма да ми е за пръв път  Laughing  Mr. Green  Laughing ) и ще знам, че не е за мен. От опит глава не боли, надявам се  Wink
Успех на всички   bouquet

# 35
Ламаринка, успех  Peace ,но 4-5 кг не са много+несериозност ....хм.....= ти си избери  badscale  или   Animal Pig ?!
хубаво няма да е,така че стЕгай се;)

Наоколо съм Crazy

# 36
  • Свищов
Една позната остана без 1 бъбрек от Дюкан....Правих я миналото лято, но не издържах първите дни още. Лошо ми ставаше от толкова протеини. Реших само 3 протеинови дни да направя, после да редувам малко протеинови и повече дни със зеленчук. Ефект имаше, ама много ми се гадеше. А и май-юни без плод си е живо кощунство. То ни ягоди, ни череши да опиташ.

Аз вместо чай си изтисквам лимон, вода и 1-2 капки подсладител. И кафето си сутрин не мога да пия чисто и слагам подсрадител...Знам, че не е полезно, ама не мога а и така ми се убива апетита за сладко. Купила съм си и Солано и вечер или когато нямам възможност да ям си смуча по едно. Има някакви минимални калории, ама то като смятам колко калории на ден поемам...как живея изобщо с толкова. Вчера около 1 кг мляко Култура, което е 320 кк и да кажем 300 грама портокали(2 портокала като им махна корите са долу-горе толкова-още 100-тина. На степера изгорих 125 вчера, че нямах повече време....С какво живея всъщност?

# 37
Една позната остана без 1 бъбрек от Дюкан....
Това е направо страшно  Sick Понякога се притеснявам, какво мога да си причиня с диети, но този път съм по-спокойна, защото страхотната си е за мен балансиран начин на хранене.
Момичета, какво правя сега не знам... ще кажа след няколко дни, а и предстои лунуване.
Успешен ден, изпълнен със стимули и воля ви желая   bouquet

И една извадка копирам тук  Peace
СЕКРЕТНИТЕ КЛЮЧОВЕ КЪМ ПЕРФЕКТНАТА ДИЕТА
Грешни стратегии за отслабване... и идеи, които доказано действат.

Забрави за „лошите“ храни.
Въглехидратите, мазнините и захарта не бива да бъдат отписани завинаги от диетата, иначе рискуваш често да не си доволна.
Секретен ключ: Разковничето е в умереността! Контролирай размерите на порциите си.

Намали калориите драстично.
Ако не се храниш достатъчно, няма да изгориш чак толкова много калории, защото организмът ти преминава в режим на „самозащита“ .
Секретен ключ: Шест малки хранения дневно ще пришпорят метаболизма ти и ще те предпазят от преяждане след продължително гладуване.

Без закуска = без калории.
Това само кара кръвната ти захар да спадне рязко и търсиш да хапнеш нещо сладко на мига.
Секретен ключ: Яж протеини и въглехидрати през 90-те минути след събуждането си, за да държиш сутрешния глад за сладко на разстояние.

Ако си съгрешила с ядене, трябва да погладуваш.
Неяденето като компенсация за някое освинване само забавя метаболизма ти, което пък води до губене на по-малко калории.
Секретен ключ: Яж здравословно на следващия ден и направи повече упражнения, за да изгориш натрупаните калории.

Не яж, ако вечерта си на парти.
Така със сигурност ще прекалиш с яденето (и пиенето, особено ако има алкохол, който е супер калоричен).
Секретен ключ: Седмица преди това прекарвай по половин час повече във фитнеса и стой далеч от десертите.

# 38
  • София
Здравейте, Страхотни момичета! Hug

tesky , това е така. Мерси. Peace

Кремчето, браво!   bouquet

Калааа, не е от остаряване тази работа. Ти си по-млада от мен. А на мен ми се иска да спяяяя, искам един цял ден за спане. Laughing Ама нямааа. Все се налага да стана за нещо, дори и почивните дни. Сама не се будя. Wink

Диетична съм. Blush

Лиде  Hug

Относно Дюкан - опитах на няколко пъти, но аз също не мога да я направя. Обичам месо, всякакви протеини, но писва. А след това, понеже не правя фазите, си връщам загубеното . А и това 4-та фаза до живот , ми се вижда като клеймо....направо страшно. Лишаването от въглехидрати е много вредно. Те си набавят от триците, ама все пак...Не знам - всеки си преценява. Peace
Така, че си оставам тук. Simple Smile

# 39
Диетична - неприлична!
Здравейте бонбончета мои,

отдавна не съм писала - много работа, нали знаете как е при мен #Crazy
Но още ви обичам и още се старая да поддържам деитата, макар да ми е нещо трудно свалянето напоследък. Никъде не виждам онези няколко нови режимчета, които обсъждахме в една от последните теми...Нали щяхте да ги слагате в началото на темата newsm78...Иска ми се да разнообразя с нещо, че тези три режима нещо не ми действат вече - т.е. не свалям. Няма да кавам, че след ходенето ми до Лондон и след МЦ-то сега съм нагоре, т.е. върнах се при шестиците и се чувствам като бомба със закъснител... направо ужас...съмнявам се, че са задържани течности, но....Най-много ме плаши възвърналото се желание да ям много сладко и шоколад Sick Предполагам, че е защото съм нещастно влюбена ( в Лондоооооон), но все пак си е само оправдание.

Целувам ви и ви прегръщам и чакам съветите ви  bouquet Heart Eyes
П.П Не съм чела ввсички отдавна, но се надявам да си наваксам скоро.
Виждам, че има доста нови момичета. Добре дошли  bouquet

# 40
double hot,  тези режими май се оказа, че съвпадат с допълнителните фази, които слагате на 1-та страница. И при мен сладкото е проблем за цял живот  Tired

# 41
Здравейте слънчеви момичета,
Кала днес вече съм се стегнала Laughing Че като лъснем напролет става лошоооо #2gunfire

погледнах и втората фаза....ау...по-страшна ми се вижда от първата. Има много разнообразие на храните през деня , пък аз ходя и на работа...Как ще я къдрим - не знам.

Кремче, как я караш с това мляко Култура?! та то си е само вода- аз бих умряла от глад с него.

Тески, няма от какво да се притесняваш с нашата диета- тя е толкова добра и балансирана.
Благодаря за секретните ключове- ще ги използвам (особено по време и след парти, когато най-много съгрешаваме) Hug
double hot -  аз пък съм нещастно влюбена в Белгия. Такива сладкиши, такава кухня и тоооолкова много шоколад изядох Embarassed - какво ще кажете за 5 кг отгоре за 2 седмици - ужас !!!
Кала, ти къде си - щом при теб е 1 ч назад - явно си наблизо Simple Smile

Приятна вечер ви пожелавам. ( пиша вечер, защото през деня съм на работа) и  Sad - не мога да се влюча в сутрешното ви кафе.... Sad Cry

# 42
Lilia37, тази Белгия много сладки, нещо друго от там  smile3521
Притесняваме, както споделя Дабъл хот, че в един момент няма да действа, а ми допада. По-добър вариант не зная  newsm78

# 43
  • Свищов
Lilia37, не ям само това. Ям и домашно квасено, ям и Селекта 2%, а сега си взех някакво ниско маслено за 50 стотинки...Гледам да е различно. всеки път, че да не ми писва...Днес съм на спанак яхния с месо. Специално за мен е без ориз. От 10 дни насам хапнах сготвена храна(изключвам варен ориз) и ми е добре. Има малко брашно и олио, ама и без това от второто имам нужда....Не мога да ходя нормално до 2-те нули. Днес си изчислявах индекса на телесни мазнини и съм с около 19%, което за жена е супер......и все пак още 2-3 кг до целта имам. да кажем, че я преполових за 10 дни...Сега май по-висока цел си поставям...53-4...ех, мечти.

# 44
Lilia37, тази Белгия много сладки, нещо друго от там  smile3521
Притесняваме, както споделя Дабъл хот, че в един момент няма да действа, а ми допада. По-добър вариант не зная  newsm78
TESKY миличка, не се отчайвай от моите постове - все пак аз вече шест месеца се катеря по този хълм, нормално е тялото ми да се е изтощило. Освен това, аз съм вегетарианец, а се опитвам да ограничавам и тежките въглехидрати (картофи и ориз) така, че не ми е много лесно с менюто и с лишенията. Защото не ми остава голям избор. От белтъците ям само риба (и то определени видове) отскоро, яйца (от дъжд на вятър, кашкавал почти не (не обичам), сирене (не много) и кисело мляко (многооооо). Наваксвам си с ядки, което не е много полезно, но не мога да живея без тях и без плодове (предимно ябълки). Така че направо не ми питай какво ям, но пак съм си като черешовото топче Joy

Общи условия

Активация на акаунт