Бял списък за гр. Пловдив

• 2 773 973
  • 13 396
  •   6
Отговори
# 645
За всички лекари има положителни и отрицателни мнения.  Peace Аз вярвам на личната си преценка.
[/quote]                  подкрепям    Макар,че аз също си вкарвам паранои за моя лекар,нали ми предстои.                                  

# 646
  • Пловдив
Искам да дам своя глас за д-р Хазбун! Днес за пръв път го посетихме с детенце. Очарована съм от отношението, подхода към детето и професионализма му!
Не искам да прозвучи като заяждане bouquet, ама как от едно посещение се убеди в професионализма му?

# 647
Искам да дам своя глас за д-р Хазбун! Днес за пръв път го посетихме с детенце. Очарована съм от отношението, подхода към детето и професионализма му!
Не искам да прозвучи като заяждане bouquet, ама как от едно посещение се убеди в професионализма му?
Защо? Нещо против ли имаш спрямо него?   bouquet

# 648
  • Пловдив
.......... Защо? Нещо против ли имаш спрямо него?   bouquet
Не, не, дори не познавам въпросния доктор Simple Smile Просто ми стана интересно изказването. За мен професионализъм се доказва с времето, а не с едно посещение   bouquet

# 649
.......... Защо? Нещо против ли имаш спрямо него?   bouquet
Не, не, дори не познавам въпросния доктор Simple Smile Просто ми стана интересно изказването. За мен професионализъм се доказва с времето, а не с едно посещение   bouquet
Според теб е така! Съгласна съм! Но, според мен, не винаги е така! Точно от доказан професионализъм във времето се стигна до там , че претърпях 2 операции. Просто някои лекари във времето или стават комерсиални или започват да ги вълнуват съвсем други неща! Подчертавам, че  не се отнася за всички лекари!  Wink     Но върни се назад , има още куп като моите изказвания!   bouquet

# 650
Да, леко смешно е от един профилактичен преглед на бебенце, което слава богу е здраво, да се определя професионализма.
Професионализъм се доказва в годините, след много заплетени и решени случаи, спасени животи и тн т
За мен лично има други детски ортопеди, детето ми е с много болезнен дюстабан и не е като да не ги знам, но нейсе, в полемики не влизам.

# 651
След няколкогодишно обикаляне по прочути гинеколози в Пловдив, се спрях на д-р Христамян да ме оперира от миома. Възхитена съм от този човек! Невероятен хирург, човек и добър шеф. Това личи от екипа с който работи. Цялото гинекологично отделение в Онкодиспансера в Пловдив са перфектни професионалисти. Треперят над всяка една пациентка! Толкова внимание получих, че ми върнаха  вярата в добрите хора! Благодарна съм на съдбата, че избрах там да се оперирам!

# 652
Нали за това е Бял списък -  всеки да си изкаже мнението и доброто впечатление! Не знам само защо се зачекнахте, ама както и да е ! Да сте живи и здрави, спирам да коментирам въпроса!

# 653
Нали за това е Бял списък -  всеки да си изкаже мнението и доброто впечатление!
като цяло за това са форумите. иначе е ясно, че колкото хора - толкова мнения.

# 654
Цитат
Нали за това е Бял списък -  всеки да си изкаже мнението и доброто впечатление! Не знам само защо се зачекнахте, ама както и да е ! Да сте живи и здрави, спирам да коментирам въпроса!

Вярвам ти, че си доволна от тоzи лекар. А другите се "zачекнаха", zаЩото наистина професионалиzъм се докаzва в сложна ситуация.
 Но най често съфорумките бъркат професионалиzъм с "мил", "добър подход към пациента", "държи се прекрасно с пациентите"... И аz така си иzпатих от един "професионалист", които много професионално се опита да ми иzцока парите.

# 655
Момичета пишете за добър детски нефролог. Трябва да направим цветна снимка на отделителната с-ма, малката има бактерия протеус вулгарис и искаме да направим снимка, но не знаем за специалист в тази област. Предварително ви благодаря. bouquet

# 656
За д-р Хазбун и аз мога да дам положителен глас, сигурно вече съм го правила.
Детето ми беше с проблем и сме го посещавали 3 пъти. Много пъти съм му звъняла по телефона заради изникнали въпроси и нужда от съвет. Имам впечатления от други двама видни ортопеди, но предпочитам Хазбун.
Да, има и други добри специалисти, но всеки се изказва за този, при когото е бил Simple Smile

# 657
Момичета пишете за добър детски нефролог. Трябва да направим цветна снимка на отделителната с-ма, малката има бактерия протеус вулгарис и искаме да направим снимка, но не знаем за специалист в тази област. Предварително ви благодаря. bouquet
По моя информация има 2 добри специалисти за твоя случай - д-р Миленков и още един, който си е детски нефролог. За последния, може би други ще кажат име и контакти - аз забравих, че той не работеше със здравната каса, а пък нашия проблем с бактерия беше по-комплексен и не беше само за нефролог. Тогава се спрях на Миленков и страшно съм му благодарна - излекувахме детето и подробно получих информация да заболяването  Peace Успех и на вас, че тия бактерии са страшно упорити  Crossing Arms

# 658
По моя информация има 2 добри специалисти за твоя случай - д-р Миленков и още един, който си е детски нефролог. За последния, може би други ще кажат име и контакти - аз забравих, че той не работеше със здравната каса, а пък нашия проблем с бактерия беше по-комплексен и не беше само за нефролог. Тогава се спрях на Миленков и страшно съм му благодарна - излекувахме детето и подробно получих информация да заболяването  Peace Успех и на вас, че тия бактерии са страшно упорити  Crossing Arms
Най- добрият е професор Бойкинов. Телефон: 0888828251

# 659
аз също съм за д-р Миленков

Общи условия

Активация на акаунт