Отговори
# 105
  • гр.Стара Загора
Здравейте сладурани   love001
А на Гери честит ти рожденник да ти е жив и здрав  newsm38
Зайо и Фелина покупките ви са много хубави със здраве да си ги ползвате през МАЙ  newsm07
Дидка редовно си чета но не съм писала тъй като няма нищо ново около мен  Hug Hug Hug
Деси стискам палци всичко да е ок с нея и бебчо,Господ да ги пази  Praynig Praynig Praynig
Аз си чакам нетърпеливо да дойде сряда че да видя малката скоклива маймунка  newsm32
Тази седмица ми е последна работна и вместо да се радвам че ще си почивам и мързелувам, ме е обзела една тъга към колегите и работата като цяло но мисля че бързо ще ми мине като тръгна на разходки другата седмица с две мами и бебоците им  newsm10
Приятна вечер

# 106
Зайче колко струва ваничката със зайчетата която сте купили.
Много се ядосвам че в каталога на Премаман няма цени  smile3506
Като отида в магазина гледам 100 неща колко струват и все нещо не съм довидяла.
А за ваничките дори не се сетих да погледна.
Всичко ви е много хубаво аз чак сега видях линковете че бях на лаптопа днес и ме мързеше да заредя на десктопа.
Как ли сме хартисали без приложението на Адобе Рийдър newsm78 тр да го сложа...
Деси наистина е приета по спешност, както каза Раличка, каквото и да стане, бебчо е голям на възраст дано оцелее до 9 месец но дори и по-рано да се роди, всички стискаме палци за малкото човече. Да го пази Господ наистина Praynig
Тя се притесняваше, че е изостанал в развитието си и е малко мъничък. Дано да компенсира сега . Тя много ядове имаше милата.
Стискайте палци Praynig Praynig PraynigЩе има голяма нужда.

Последна редакция: пн, 16 мар 2009, 20:15 от Felina

# 107
  • Пловдив
Аз пък искам да се оплача , че в аптеките няма Талцид. Ужас !!! С моите киселини не знам какво ще правя. Когато спре да ми действа содата вземах Талцид и обратно - като не действа Талцида пия сода. Предложиха ми заместител Стопацид , но при първия опит да го сдъвча го върнах,а като го пия не действа. Тази седмица ще ходим на Симеоновград при мама и се надявам да има там още , че ...

# 108
  • о`майна лунна нощ е
Оцелях след вчера. Уж нищо не правих цял ден, но накрая ми дойде в повече експресното чистене и то май предизвика засилване на гаденето и по-силните болки. След час лежане се поосаферих и дори ми дойде муза да хапна препечена филийка. Тотемата я отписвам изцяло от лекарствата вече. Голяма грешка беше, че ми се гадеше, а вместо да си глътна хапчето желязо, реших да изпия една ампула Тотема, която и без това ми е противна до крайност.

Дано и Деси е по-добре вече. Още мъничко, само още мъничко да изкара и всичко ще е наред.

# 109
  • Варна
Стискам палци на Деси и бебо4ето-дано вси4ко се развие добре!!! Моля, ако имате новини веднага да пишете в теми4ката как са Peace

# 110
Здравейте тумбаланки   bouquet
Дано при Деси всичко се развие положително и да си има едно малко, сладко и здраво бебче  Praynig
Момичета искрено се извинявам сега забелязах, че съм дублирала заглавието на темата и сега го смених  Crazy 

# 111
Силно стиснати палци на Деси Горанова!!!  Praynig Praynig Praynig Но поне всичко става в достатъчно късни седмици и лекарите имат възможност да реагират. Предполагам, че са й сложили инжекцията за дробчетата на бебчето. В крайна сметка, важното е бебо да е жив и здрав и се моля от все сърце да се справят!!! Praynig Praynig Praynig - това е и от трите ни. Фелинка, Рали - давайте инфо, когато имате някакво...
Фелинка, скъпичко е шкафчето с ваничката, но ако човек има възможност и може да си го позволи, определено си струва. На ЛС ще ти пусна подробна информация, да не задръствам темата с поредния дълъг пост (че напоследък все такива ги докарвам  Embarassed). А ако и други мами проявят интерес, ще пусна и тук.
Преди време си говорехме за ония сладурски лампи на Philips, една от които е нашата с пчеличките. Днес ги видях в Практикер - за всички, които проявихте интерес.
Лека вечер и дай Боже утрешният ден да ни донесе добри новини от Деси Горанова!!!

# 112
Зайче, пиши две изречения направо в темичката.  PeaceИ аз много съм я харесала тази ваничка от премама. Исках да те питам, всичко ли което имат в каталога можеш да си поръчаш. Харесала съм една чисто бяла кошарка на стр.93 и не съм виждала другаде да има такива. Фелина е права, че е много тъпо така без цени в каталога  Twisted Evil не може да се ориентира човек. Аз искам да си избера всичко от каталога в къщи и да отида само да ги купя от там наведнъж, но и да знам колко ще ми струва все пак   Shocked

Дано всичко с Деси е наред утре!  Hug Praynig

# 113
Simple Smile Явно има интерес. Ок, ето малко инфо за това-онова от Премама  Wink
За липсата на цени в каталога - мен мацките в магазина ме посъветваха когато ме интересува нещо конкретно да звъня по телефона. И действително преди ударните покупки вчера, звънях за доста повече неща и се подготвихме доста по-лесно. ВСИЧКО от каталога може да бъде поръчано, в случай, че не е вече в България. Нашите легълца например се оказа, че ги има тук и то точно 2 бр.! Но от ваната беше останала само 1 - мострата и затова поръчахме да ни доставят. имат някакви срокове за заявки и от тях зависят доставките, но най-добре да ги разпитате, когато имате нещо конкретно наум. Ето линк към българския им сайт, като се кликне на съответните градове излизат адресите и телефоните им - http://www.premaman.com/wapr/ms/index.jsp?m=0&country=BGR&shop=&lg=BG.
За конкретната джаджа. Доста е скъпичка, но ако човек има възможност, си струва, тъй като предлага някои сериозни удобства. Струва някъде от порядъка на 260 лв  Shocked. И аз се опулих първоначално, но пресметнахме това-онова и понеже ми трябва мебел, на която да повивам бебките, решихме че няма да спестим кой знае колко повече, ако купуваме доста от нещата на парче. А си имаме вече две оранжеви гардеробчета и един скрин от моята бивша детска стая...  Crazy
Предимствата на това чудо - първо, доста съществено според мен - на нивото на кръста е, няма навеждания и т.н. От пластмаса е, за да става и за баня; от едната страна има колелца за лесно преместване. точно това шкафче с правите крака е доста стабилно, според нашия татко. Хубавото е, че като вдигнеш повивалника, за да къпеш бебето във ваничката, която е отдолу, не може да падне сам, както и да клатиш ваната или шкафа - трябва да се повдигне целият повивалник, за да се затвори обратно върху ваната. Има маркуч за източване на водата. Отделно ваната може да се вземе и да се премести, а шкафът си е същият и без нея. Ваната е хубава, голяма, с две позиции за бебето - до 6 месеца и след 6 месеца. След като бебо е изкъпан можеш просто да затвориш шкафа с повивалника, да го оправиш и по-късно да се занимаваш с изтакане на вода, миене и т.н. В интерес на истината, най-добре е ако може да се види на място.
Длъжко стана (пак  Embarassed), но дано да е било от полза.
Лека и спокойна нощ, мацки! И аз съм от тези, дето не могат да спят, всичко ги боли и все се чудят накъде да се завъртят, но ще се помъча все пак...

# 114
Зайо аз имам от щерката вани4ка подобна на твоята ,но моята  е на Cam . Голямо удобство е .Страхотен избор с здраве да си я ползвате.

# 115
Добро утро момичета. Hug
 Или добра вечер... не знам вече.
Съвсем загубих битката за сън. Гледах филми до 3.30ч., после чинно си загасих и се опитах да заспя. Неуспешно... Sad
Мъж ми тръгна преди малко за работа, а аз се отказах и включих компи.
Аз съм бременлийка-сомнанбул! Mr. Green

# 116
Добро утро!
Стискам палци Деси да се оправи и всичко с бебо да е наред  Praynig
Дендри пак сме първи,хайде на кафенце  Simple Smile

# 117
Пу трета за късмет!  Simple Smile
Деси стискам ти палци мила да си добре ти и бебка и ако се наложи да го родиш сега лекарите да се погрижат много добре за бебка  Praynig
Момичета да ви се похваля купих си количка след дълги размисли и страсти - купих си Hauck Denver. Бъдещия татко направо ме шашна - е няма такова оглеждане - огледа абсолютно всички колички даже и за близнаци  Grinning и накрая се спряхме на една тъмносиня Hauck. Имаше само една розова но изобщо не ми хареса и като модел и като цвят и така ще си разхождам щерката в синичко.
 Момичета я да ви питам Вие какво сте пили за кашлица, че от снощи нещо от време на време си покашлям, без да съм настинала или да ме боли гърло?

Последна редакция: вт, 17 мар 2009, 08:13 от CrazyDeina

# 118
  • София
За кашлицата пих Мукоплант Peace

# 119
  • Русе
 Дано всичко с Деси да е наред  Praynig Praynig
При мен всичко е спокойно. И аз не мога да спя нощем ама...... трая си. Нямам избор.
Имам проблеми с пренасянето в новата къща и затова не се включвам редовно. И с тоя голям корем, нищо не мога да правя и  все се налага да чакам някои да ми свърши работата  Sad

Иначе за покупките: От големите неща ми остана само плота за повиване.  От малките шишетата, термокана и памперси.
В неделя извадих чувалите с дрешките на баткото и се оказа че бебешки, нови, имам за това и още едно бебе  ooooh!. Дори от тия които съм купила сега нямам нужда. Въпреки всичко купих това - онова.

Лек и спокоен ден  Hug

Общи условия

Активация на акаунт