Край с цигарите! - тема 7

• 21 323
  • 414
  •   1
Отговори
# 180
Грация* ами не на 100% и ако имам късмет ще е момиче. Днес бях на амниоцинтеза и сега съм в нас и си лежа док. каза поне днес и утре да лежа. Само се включвам за да видите че все още съм сред вас непушачите. Иначе бебе вече рита и го усещам и то все вечерно време. И така моя болничен се удължи с още 1 седмица. Пожелавам на всички лека вечер ана ГРАЦИЯ хубав ден. Hug

# 181
Здравейте, момичета! И за мен борбата с цигарите беше жестока smile3538
То не бяха понеделници, празници, последна кутия, хапчета и т.нт. Cry
На 27.04 чух Two Hearts на бебче, цигарите станаха най-омразното нещо smile3513
Така, че момичета това май е най-добрата терапия smile3521 smile3501
Пожелавам на вички preggo, и успех newsm10

# 182
Здравейте,момичета!  Simple Smile
Аз малко се поизложих с предния опит за отказване от гадинките та затова не съм ви навестявала но смятам от другата седмица да съм пак при вас!Дано този път успея! А на всички,които сте успели ви завиждам благородно и бъдете до нас /гадните пушачи / за да ни давате вярата,от която имаме нужда и подкрепата!

Hug

# 183
Здравейте, момичета! И за мен борбата с цигарите беше жестока smile3538
То не бяха понеделници, празници, последна кутия, хапчета и т.нт. Cry
На 27.04 чух Two Hearts на бебче, цигарите станаха най-омразното нещо smile3513
Така, че момичета това май е най-добрата терапия smile3521 smile3501
Пожелавам на вички preggo, и успех newsm10
Това е най-голямата мотивация newsm74

# 184
  • София
Здравейте,момичета!  Simple Smile
Аз малко се поизложих с предния опит за отказване от гадинките та затова не съм ви навестявала но смятам от другата седмица да съм пак при вас!Дано този път успея! А на всички,които сте успели ви завиждам благородно и бъдете до нас /гадните пушачи / за да ни давате вярата,от която имаме нужда и подкрепата!

Hug
Ще бъдем!  Mr. Green

# 185
  • София
да се похваля не пуша вече 11 дни, много съм горда със себе си

# 186
Криси, браво. Дръж фронта.  Peace

# 187
 поздравления за всички, които отказаха цигарите от раз .Hug
аз също ви изпращам моята подкрепа и воля!  Peace
не пуша от новата година и съм горда със себе си.  Heart Eyes

# 188
Volley,как се чувстваш след вече толкова месеци непушене ?
Какви са осезаемите разлики ? Много ми е интересно и мотивиращо някак да науча  Mr. Green

ПС ; Направо си е за завиждане и за мнооого гордост! Аз ако бях....щеше целия град да научи за гордостта ми Simple Smile)

# 189
  • In a surreal moment!
Привет !
Аз не пуша от година и половина. Качените около 20кг за 1год. смъкнах за 3месеца на дюкан и диетичен режим. Чувствам се много добре, въобще не ми се допушва , дори в присъствието на пушачи , по-скоро ми е гадно. Имах през февруари много тежък момент с внезапна загуба на млад човек в семейството и на погребението изпуших 2-3-4 цигари , не помня ...дръпвах си от брат ми и една със сигурност цяла....След това не съм палила - преодолях момента. Когато се умъчня или съм на гробищата пак ми се допушва....незнам защо е точно тогава тази слабост....гледам да не го мисля.

Съпругът ми не пуши от декември някъде. И той пълнее неудържимо , но яде до пръсване и не се ограничава. Винаги е бил много слаб и сега определено изглежда възмъжал. Оплаква се , че му тежи , но продължава да си угажда....момченце кво да го правиш. През февруари и той пропуши и му беше много по-трудно да ги спре. мисля , че в компания се изкушава , но се крие......и така да е , не е като да пуши по кутия - две на ден.

Успех на всички!

# 190
AGAPH , разлики има. Първо вече не се задъхвам по стълби, не качих килограми, не ми мирише устата, не купувам постоянно дъвки, фодя по малко на зъболекар  Mr. Green и така. вече от другата страна заявявам категорично, че никога няма да запаля повече. моята мотивация беше инвитрото, което беше нуеспешно, но поне сега при втория опит ще съм сигурна че ще успея и за бебо ще е по-добре. за финансовата страна на нещата мисля, че всеки може да я изчисли.  Peace
кураж на всички и леко отказване.  Wink

# 191
Здравейте милички Hug

Другарче, беше ми домъчняло за теб Grinning Радвам се, че си удържала фронта, аз не успях...
Миналата седмица, тръгнахме да ги спираме( по инициатива на моя скъп), обаче, другиден се прибираме за двайсетина дни при мама Grinning, и тъй като това ще ми е ваканцията, се уплаших да не си я прекараме в спорове и скандали, заради спирането на цигарите и удължих пушенето до юли Confused
Знам, че са извинения, ама... Rolling Eyes
На 6.07 имаме час в клиниката, дано резултатите са добри, за да имаме мотивация Praynig

AGAPH, списъка с плюсовете от отказването е дълъг Grinning  Аз ги спрях миналата година, почти 8 месеца непуших...И какво да ти кажа, освен че се чувствах с много повече енергия, усещах и доста естетически промени Grinning  Тена на лицето ми се избистри, регулира ми се омазняването на лицето, на косата, изчезнаха ми сенките под очите... Да не говорим за зъбите, сигурно си знаеш как бързо пожълтяват от цигите ooooh!
Сигурно има и още Wink

# 192
ей момичет как се радвам че сте писали и сте малко по-активни. Аз вече 4 месец не пуша и ми е готино. Дори не съм качила кг от спирането а само от бременността и то само 1,5кг за момента. вече навлезнах в 5-ти месец. И аз забелязвам промени от както не пуша по отпочинал вид имам косата преди я къпех 2 пъти в седмицата а сега веднъж тя по принип ми е гъста и не се омазнява много. Днес ходих до колежката от другия офис и тя каза че има голяма промяна че имам много отпочинал вид и по загладенка съм била  Crazy. Е това е за сега от мен ще се радвам да сме много по активни. Hug

# 193
здравеите и от мен.аз също отказах цигарите преди 3 месеца,но от време на време си припалвам по една цигара.мисля че лошо няма не съм вече активен пушач.но качих доста килограми.и се притеснявам че немога да ги сваля.ограничавам се доста в яденето,но не спазвам определена диета.немога да пазя диети .преди когато качвах по малко и то зимния период което си е нормално за всеки .след това ги свалях без диети ,но сега не става.незнам но почвам да се притеснявам.не ми е комфортно в тези килограми.замислям се дали да не пропуша отново.иначе не е трудно спирането,всичко е на психическа основа.при мен се получи въпреки че пушех по една кутия на ден.успех на всички ,които искат да ги откажат newsm10

# 194
  • In a surreal moment!
Тониии...как си ма набарала на кеф , кака....такъв бой щи тръсна.....бой, бой , бой      341uu  341uu  341uu  докат заплюиш фасУви   smile3546...аааааааааа....до юли ....ами що не до август , айде и до септембър...ааааааааа...да земете да съ стягати......чи да не дойда с тУчилката!!!!!!!    newsm29 newsm29 newsm29   

Обичкам те и те цункам , ама ако не пусис   bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт