Септември'09 - 13

• 12 458
  • 293
  •   1
Отговори
# 165
Успях да ви изчета!!!!  Joy
kiαrrα аз от 16 годишна искам да имам дете, преди 2 години ме оперираха от киста и ми извадиха дори единия яйчник. Лекарите казаха че ще ми е много трудно да забременея, но странно за мен стана от 2-рия път. Аз същя смятам че всички ще сме страхотни майки, защото децата ни са много желани.
За професията и образованието: в момента уча икономика, но не знам кога ще супея да я завърша.... А инъче работя като продавач-консултант в един от 3-те опертора. Много ми харесва работата но мисля да си почина за сега.
Момичета, много внимавайте с тясните панталони, аз за това стигнах до тука, ходих със служебния панталон, разкопчан, защото ми убиваше като седнех, не стига това ми си и стягах корема, за да не се вижда пред клиентите и така купих си панталон за бременни ама .... късно.

# 166
Горска Китка, стискам палци презентацията да мине добре /в което не се и съмнявам/!

Аз утре съм на ЖК,  да видим ще правя ли изследвания или не...

Поздрави на всички!

# 167
  • София
Здравейте момичета и от мен !!!

Относно изследванията кръв и урина на мен са ми вземани веднъж, когато лежах в болницата, преди около месец и малко.Миналата седмица моята лекарка като ме записа на женска консултация  пак попитах за изследвания, но тя каза ,че сега нямало нужда, чак следващия път,което ще е другия месец!!

# 168
Благодаря за подкрепата момичета  Hug

Презентацията мина успешно и съм много доволна  newsm44
Преди да влезем в среща обаче имаше една друга и няма да ви кажа на какво миришеше( както казва един колега- на пор вдовец)...Бяха се събрали сума ти мъже и не бяха отворили прозорците.. За малко да  Sick добре, че ми се размина, че щеше да е страхотно да се изповърна пред шефовете.

# 169
  • София
Здравейте... Simple Smileлека седмица на всички работещи бъдещи и настоящи мами...
За първи път досега зарязахме малката за една нощ  при баба й...досега винаги си е била с нас. И баба и Кати много добре са се справили. Ама майка работи и няма как честичко да го правя тоя номер, та в неделя си поспах до късно и съм много доволна, а в събота ходихме на пияно бар и пак съм много доволна. Относно коментарите за възрастта, струва ми се тъпо -  всеки сам решава кога ще стане родител. Най-малкото пък и някаква непозната дето не я питаш какво мисли. Изхождайки от позицията на жена родила късно/според някои/ първото си дете/на 34г/, не съжалявам, че така съм го решила.  Поживях си, покупонясвах си...Ако ви кажа, че откакто се е родила малката сме излизали 3 или 4 пъти/говоря за нощни излизания/ за 2 години, незнам дали ще ми повярвате. Тежко е, ако няма на кой да оставиш детето, просто си вързан и това си ...каквото и да си говорим..оня безгрижен ергенски живот става мит, когато се появи бебето - говоря само ако само мама и тати си гледат детето, а не ако се оставя на отглеждане при баби. Липсват ми излизанията, ама...това е положението... Simple SmileТака че успех на всички бъдещи млади мами и дано да има кой да им помага...
Днеска ми излязоха резултатите от микробиологията...няма нищо изолирано, но пък ми изписа  профилактично Флоражин глобули - някакви лактобацили, които поддържали нормална флора във влъгалището.  Купих ги и мисля да ги слагам. Някой да е ползвал?
ЖК при мен протича само с измерване на кръвно и корем, полагат се 2 видеозона по ЗД, следващите ако искаш ги заплащаш, дори не взимат всеки месец кръв и урина. Обаче аз си ходя на др.място и не се впечатлявам толкова.

# 170
Привет и от мен! Най-накрая наваксах с четено и да напиша. Приятна седмица на всички!  Hug
Добре дошла на новата мама Симбиоза, дано ти хареса нашата компания!   bouquet
Бебешондел, съжалявам за преживяванията ти в болницата, а настинката се надявам да мине бързо! Това за тесните панталони малко ме притесни,защото и аз засега си карам с някои от моите и като ме попритиснат-ги разкопчавам. дънките за бременни още не съм обличала, струва ми се рано  newsm78
Четох какво си говорите за мъжете. моят излиза има няма на 2 седмици веднъж до сред нощ, но като че ли го разбирам,защото от работа е вкъщи,най-много да поспортува нещо.е, понацупвам се,но какво да правя... аз също имам възможност да излизам, защото бабите в Ботевград помагат, но пък нямам много желание, а и компанияата ми не е такава. направо се отчайвам от себе си,като пенсионерка- вкъщи си ми е много добре. та заради мъжО се притеснявам дали ще се справяме , ако се преместим в Сф -дали ще ми помага достатъчно...  Sad
А за професията- работя в семейната ни фирма, водя се управител,но върша всякакви неща, а мъжът ми реално е "Шефа" и понякога много се караме на тази тема  Grinning иначе съм вечният студент, прекъснах когато се роди дъщеря ми, сега се мъча да завърша,ама не знам кога...  Embarassed
Да ви разкажа какво сънувах снощи: сънувах си раждането на бебето, не помня много подробности,но беше момиченце, много положителен сън, а накрая се обадих на едни приятели и им казах "да ви кажа че родих, и то за 1 час"  Laughing

# 171
Здравейте сладки мами, дечица и бебчовци!
Пиша, докато Даниел още спинка. Болен е, днес организирах систъра да го гледа, утре пак, а аз излизам по-рано от работа. Изобщо - организациа. Важното е да му мине бързо. Утре сме на РД на един батко, става на 6 и се чудя какъв подарък да му купим, понеже има всичко - и играчки и дрехи, даже майка му раздава на нас и други деца.

Славип, и аз съм завършила в Свищов СА. През коя година?
ЧРД на сестра ти! Да те подкрепя, да ти помага, да е здрава и щастлива

За реването - вчера гледахме по БТВ един детски филм Джак. И се смяхме с Дани, и аз ревах. Ама, какво да правиш, бременни.

Симбиоза добре дошла! Момиченце ли имаш? Дано сега е каквото искаш!

Киара - Хриси сигурно и е хубаво с теб, но по друг начин. А Горска китка е права за глезенето при баба и дядо. Аз затова не искам Даниел да е без мен при бабите си, защото яко лигавене. После не мога да го оправя много време и ми развалят дисциплината. Много му позволяват. Помисли си, колко ще й е хубаво с още едно детенце - ще има да си играят, чак после ще се чудиш, абе аз имам ли деца и защо не ме безпокоят? Wink

Анита, завиждам ти благородно за 27 по Целзии. Тука баба Марта си показва характера. Дано не измръзнат щъркелите

Детелини, когато ходих за първи път на преглед, бях в 10-та сем. ми пуснаха изследване за кръв и урина, които опреелят дали си болен от СПИН, хепатит, кръвна картина-отделно,ниво на хемолобина.
После в 13-та ми пусна микробиология и цитонамаска, тогава ме гледа на видеозон.
 http://www.nhif.bg/downloads/spec_ag.doc
ето линк за майчинско здравеопазване
Сега съм в 17-а и ме прати на БХС и отново се взима кръв и урина. А на прегледа, онзиден на 19-ти видя и че си имаме пишка. Ще си ги мерят с Даниел Joy

Бебешондел, добре, че вече сте добре, а за коментаите, изобщо не обръщай внимание на такива нахакани. Кои знае какво са преживяли. Наистина, важното е кога се чувства човек подготвен за това, което му предстои.
С моя приятел сме заедно от 10 години, съвместно съжителство, както се казва, като ЕмиР си поизлизахме, понадивяхме.Чак на 9-тата година решихме да имаме дете.Родих на 29г. Така, че на всеки си му идва времето

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 16:48 от pepejeans

# 172
Ехоо момичета,
Искам да ви се пооплача, че кой ли друг ще ме разбере  Cry
Сега се връщам от ЖК. Много ме изплаши тоя доктор! Първо се оказа, че имам бактерии в урината и трябва да давам стерилна сега, за да видим има ли нещо или няма. После му казах, че имам от време на време болки и той взе да ми обяснява как не трябва да имам болки и че не е хубаво и че ще ми изпише нещо за болките. И аз вече си се шашнах. Изписа ми Диаспорал и не ми казва какво и и аз естествено реших, че е нещо страшно.
След това ме гледа на ехограф, ама гледа и мълчи, гледа и мълчи...И вече ви казвам ужасно се притесних! То може да е било за кратко, ама мен ми се видя цяла вечност! И накрая вика "Добре".Ужас много се шашнах защото доктора си е приказлив, а сега явно акъла му беше някъде другаде и  хич не ми обясняваше какво става. После ми показа бебо и каза, че всичко е наред, но това не компенсира достатъчно.
След което се обаждам на милото да му кажа какво е станало и той не стига, че един път не е дошъл с мен ами ми вдигна телефона с едно "Казвай" ама с тон "Айде по-бързо, че нямам време и не ми се слушат глупости!". И аз като се вкиснах! И като се разревах! Ей тия мъже са ужасни, а тия хормони нямат прошка!
И сега вместо да съм радостна, че съм била на лекар и горе-долу всичко е наред, аз съм кисела и притеснена...

# 173
tchopar, май доста счети станахме в нашата групичка.  Laughing Радвам се че на ФМ е било толкова интересно. Аз май ще отида направо за втората някъде към 19-та седмица.

BebEshOnDeL, съгласна съм с теб за тясните панталони. Мен също ме болеше корема когато си носех моите дънки, затова сега като си взех от Продавалника такива за бременни, направо се родих. Така че това е много важно.

Gorska_Kitka, сигурна бях ще се справих перфектно. Поздравления!  Grinning

pepejeans, и аз съм завършила Свищов. Бакалавърската степен завърших през 2005г, после направих малко почивка и след това записах и магистратура, която завърших през 2008г. Дали не сме се засичали там?  newsm78
Дано Дани бързо да оздравее, а за вчерашния филм Джак, също плаках, въпреки че го гледам за втори път.  Crazy

kriskata, с риск да се повторя многократно, ще ти кажа че моят мъж е същият. Винаги когато искам да му кажа нещо важно по телефона или просто да му споделя нещо, той вдига и нервно казва - Казвай и ми убива желанието да му кажа каквото и да било. Ама какво да ги правиш...

# 174
Големи са глупаци тия мъже! Както и да е, не си струва само да се ядосвам, само дето като ми е криво, тяхното дебелашко отношение направо ме скапва.
А иначе- бройте ме и мен в отбора на счетитата Grinning . В момента се занимавам повече с управленско счетоводство, тоест изготвям всякакви справки и отчети за управленски нужди. Завършила съм Финанси в Софийския, а сега ходя на изпити за ACCA  #Crazy Голямо учене, голямо чудо, ама кво да се прави! С тази професия четенето край няма!

# 175
Здравейте и от мен.
Kalitea на мен така ми се стяга коремчето ( обикновенно в ляво ) когато много много се въртя в леглото. Предполагам че е нормално не съм питала док.
BebEshOnDeL радвам се че си по добре вече, а за коментарите изобщо не се вързвай на тези глупости. Адриян и аз го родих на 23 и да помагаха ми първите 2 седмици, което смятам за напълно естествено имайки предвид че не бях държала бебе преди Blush.
При мен нищо интересно няма затова само си ви чета. Гаденето ми продължава и като гледам хич и няма намерение да спре.
А сега като капак за всичко мъжо ми се разсърди, щото му казах че секса точно в този момент ми е свързан единствено с неприятни усещания. Направо ме втрещи с реакцията си и близо 2 часовото цупене, ама не си го и слагам много на сърце.
Та тва от мен ще ви чета...
Забравих да кажа и поздравления за успешната презентация на Gorska_Kitka...

# 176
Здравейте и от мен! Не мога да се организирам нещо последно време и да се включа във форумчето. Отдавам го на бременността.  Thinking  Laughing След работа само ми се спи и това е.
Добре дошли на новите мами!   bouquet
Относно темата, която сме подхванали- клуба на училите счетоводство се увеличава, завършила съм бакалавър. Имам  магистърска по управление на продажбите и наполовина висше икономика в Германия (един светъл ден може да стане и цяло  Laughing). Иначе съм зам. управител на един  магазин. Трудно ще ми е да се разделя за известно време с работата, ама причината си струва определено Simple Smile
Остават ми още 4 дни да избутам до заветната отпуска! И после малко на гости из Западна Европа. Май скоро едва ли ще ми се отдаде такава възможност, така че ще се възползвам максимално.   Simple Smile
Приятна вечер на всички! И само хубави новини да ви спохождат! Hug

# 177
kiαrrα, аз завърших 2001 СК.

kriskata Simple Smile моя някои път вика "Ой", аз му казвам какво е това обръщение? Но, мъже...

*clara*, много са чувствителни на тема секс, само внимание трябва да им се обръща.Затова и с първата бременност докторката ми вика "По добре момче, че няма да се мъчи, а и като малки майката им се кланя на пишката, а като пораснат - жената до тях" И като се замислиш, като че ли така се случва.

# 178
И моята микробиология излезе днес-ок съм.Цитонамазката след 1 седмица-заради австралийски антиген,който се изследва е забавянето.

# 179

Общи условия

Активация на акаунт