С Майско бебе във тумбака, само топ-късмет ни чака! N 28

• 15 131
  • 300
  •   1
Отговори
# 180
  • Велико Търново
Абсолютно трябва да имаш сметка,която да предоставиш в НОИ и тя може да е същата,но може и да е различна от тази по която ти превеждат заплатата.Отиваш в банката и казваш за какво ти трябва и те служителите знаят какво да ти издадат.

# 181
  • Велико Търново
Ох, като ви гледам какви работи обсъждате - банкови сметки, НОИ, ПИК код (който за какво е всъщност  newsm78) - чувствам се като папуас, както казваше преди време една приятелка  Laughing Въобще не съм се заинтересувала от тия неща, а май ще трябва... Ще обсъдя въпроса с личния счетоводител  Mr. Green

Като ти забавят болничния на бързо щесе ориентираш кое и за какво е.

# 182
  • София/Варна
4 или 11 Април, 14 часа, "Кривото"
KayRenn

KayRenn ще дойде, но ако срещата не е на 11.04 Wink.

# 183
Ами предлагам срещата да е на 4 Април, 14:30 часа в "Кривото", а пък Glum ще ни извини, но обещавам й ревнш  Hug
KayRenn
tedy_cat
idar
Аз
plami213
bani
Slavaa
taniab
zaiobaio
Aila

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 13:59 от madlena_bg80

# 184

Ани Борисова и аз май от там ще взимам Simple Smile Вие кое избрахте? HENSVIK или GULLIVER? Аз се чудя между GULLIVER и LEKSVIK защото са единствените които се предлагат в цвета, който ме интересува.
Burberry , ние взехме Gulliver, защото само него имаше показано в електронния им каталог Embarassed, но и на нас такова ни харесва повече. Освен това като им написах мейл да ги питам дали го имат налично (а не да се разкарваме излишно до Солун) ми се обадиха лично по телефона да ми кажат, че имат само 1 и ще ми го запазят. Та дори и да бях видяла друго, което да ми хареса, сигурно щеше да ми е неудобно да го поискам... Embarassed И мога да свидетелствам, че легълцето е доста хубаво, аз очаквах да съм разочарована като го видя на живо, но се оказа, че дори изглежда по-добре - боята е със страшно нежна текстура. Едиснтвения недостатък е, че няма плъзгане на решетката на по-ниско ниво като порасне детето, а трябва да се демонтира цялата решетка по дългата страна и се монтира една страница, която да фиксира матрака от тази страна и става легло с решетки от 3 страни без преграда от 4-тата....ако това ви притеснява, защото нас не :lol

# 185
  • Русе
Да се отчета след ЖК.
Килограмите  ooooh!. Вече 20 отгоре. А хубавото тепърва предстои  Laughing
Иначе нероден Георги бил към 1800 гр. ама така пишеше на таблицата. Иначе си отговаря на седмиците. Тоновете му бяха като на фучащ японски експрес  Joy . Плацентата залепнала добре. Въобще добри новини  newsm53

Пожелавам на всички такива добри новини  Hug

# 186
лято! този ПИК код ще ти служи да си проверяваш кога и дали изобщо са ти преведени  майчинските.Взима се от НОИ 106-та стая, тя е на първия етаж,но трябва лично ти да отидеш и да си носиш лична карта!

# 187
  • София
лято! този ПИК код ще ти служи да си проверяваш кога и дали изобщо са ти преведени  майчинските.Взима се от НОИ 106-та стая, тя е на първия етаж,но трябва лично ти да отидеш и да си носиш лична карта!
Благодаря ти Simple Smile А къде ще може да се проверява с този код, в интернет ли? Сигурно задавам плиткоумни въпроси, ще ме извинявате...  Embarassed
П.П. Пардон, поне това проверих сама Simple Smile

# 188
  • София
Извинявам ви, няма проблем, нека е на 4-ти, пък аз, ако мога ще се присъединя, а ако не - следващия път!
Само да не ми се разраждате половината през април и да забравите да се видите с мен! пу-пу-пу  Praynig
Трябва още една после - в края на април!

# 189
Здравейте май-чета!
Много се радвам на страхотните новини-браво Деси, само така, още малко остана!  bouquet
Честити придобивки на всички май-чета!
Варненски май-чета- дайте да видим кои ще ходим на лекцията на 9 месеца в четвъртък в МОЛ-а? Дотук разбирам,че сигурни сме:
аз
Дидочка
Фелина

Джиджи-биджи, Крейзи Дейна, Луничка и другите варненски майчета, вие ще дойдете ли?

# 190
  • София/Варна
Извинявам ви, няма проблем, нека е на 4-ти, пък аз, ако мога ще се присъединя, а ако не - следващия път!
Само да не ми се разраждате половината през април и да забравите да се видите с мен! пу-пу-пу  Praynig
Трябва още една после - в края на април!
А на 5-ти как си?
Или мамите искат да са свободни в неделя?

# 191
Здравейте майски мами,
отдавна не съм се разписвала в темичките и много неща съм пропуснала.
Правим ремонт  в къщи  и е малка лудница...а бях си обещала, че няма да се пънем много.
Както и да е, ще отмине и това Simple Smile
Иначе при мен всичко е нормално, като изключа киселините, които направо ми спират дишането,
но пък преди два дни открих, че чайчето от липа действа много благоприятно срещу тях...

Отивам да ви чета назад, че много темички съм пропуснала Simple Smile

# 192
Здравейте МАЙ-чета! Отбелязана съм в списъка на мамите, чета ви от самото начало на форума, но досега не съм писала. Днес ми е последният работен ден и от утре мисля да отделям вече повече време за себе си Grinning Пожелавам на всички положителни емоции, много усмивки и добри новини!
Включвам се в списъка на варненските майчета за лекцията на 9 месеца в МОЛ-а. Само да не се успим с моя син, че когато не съм на работа ставаме към обяд Simple Smile Ще има ли дечица с някоя от вас? Мисля да оставя моя малък мъж в Capella play.

# 193

[/quote]
А на 5-ти как си?
Или мамите искат да са свободни в неделя?
[/quote]

Аз нямам проблем когато кажете , таткото все ще се оправи без мен  Mr. Green

# 194
Здрасти krem4e! Добре дошла!  Hug
Предния път на лекцията бяхме само бъдещи май-ски мами, нямаше малки палавници, но предполагам,че действително можеш да пуснеш сина ти да си играе в Капелата Simple Smile
Варненски май-чета остава ли уговорката - 9.30 ч. пред Капела плей?

Общи условия

Активация на акаунт