LaRedoute.fr - 107 - Всичко за поръчката!

• 93 398
  • 1 723
  •   1
Отговори
# 495
  • Там....където всичко е възможно ....
kras8204, ти си старо куче тук... бива ли и теб да пращам в 1-вия пост?  Joy
 Embarassed Embarassed
Искам да споделя нещо и да поискам съвет как да постъпя.Ма 19.03 направих поръчка с кода за термочантата и + БД.Кода ми е пратем лично.Накрая ми изписа,че поръчката ще се обравоти ръчно. Погледнах в суивито,нямаше нищо,погледнах в онлаин вас?
Ако ще те успокоя да ти кажа чз какво направих пуснха по погрешка поръчка с 1 артикул за 95 евро писах им веднга, звънах в банката, бягах до банкомата да изтегля сумата , но уви всичко блокирано.Отговориха ми че не могат да ми анъулират поръчката и ми казаха като пристигне поръчката проста да я откжа, не я взех и те им я върнха дори не давах пари за обратно.След няколко дни си получих ваучера.Така че просто следиш като си вземаш нещата от пощата и като видиш че са тези казавш на жената че искат да им я върнеш.
Преди малко им писахи за 3-те поръчки ,казах им че съм ползвала код и не са го отразили.Ако смятат да не го отразяват да ми анулират поръчките Mr. Green Не се притеснявам,защото поръчките са за по 15 евро.Но ако ми ги изпратят да не си мислят ,че ще ги взема от пощата Crossing Arms

# 496
# 497
  • в реалността
Започвам да се чудя, дали пък проблема не е в русенска митница, че сме толкова хора от Русе ,дето уж поръчките са им тръгнали, а все още ги няма- говоря за тези от януари. На мен на запитването ми отговориха че поръчката ми от 30.01 е тръгнала на 1.02- ама къде ли се губи. Сега и аз ще им попълня бланката, която са ми изпратили , пък да видим.И като за капак са все неща за една приятелка, а не мои.

Извинявам се за спама, ама много ме ядосват БГ пощи и малко ми остава да си пусна една онлайн жалба до комисията за защита на потребителите.

да, автоматичния отговор - на мейла, както и отговора на някой от служителите им, на мен ми е писала Малика
Здравейте има раздвижване явно и на русенска митница вчера проверих и се оказа че най-после ми е дошъл колета от 24.01 днес съпругът ми ще отиде да го вземе.Така че търпение.Най после и аз ще имам чаршафки на точки. Laughing

# 498
....
А как по-точно получаваш отговор в сайта? Вероятно не в, а от сайта, на мейла ти.

Миличкааа, чак толковааа русичка не съм, правя разлика между мейл и сайт!!! Това, което казах го казах!!!
Приключвам безмисленият спор, що не си мълчеше щеше да е по-лесно!!!
Не разбирам защо се сърдиш явно само ти получаваш отговор на сайта....и аз и всички други го получаваме на меила....аз също бих желала ако не те затръднява да обясниш как става това.... newsm78......всички отговори си ги получавам по меила

Мисля че Dendy има предвид съобщението което се изписва в сайта, когато се пусне запитването, формулярът се сменя с пак някаква кака и пише нещо, на което досега не съм обръщала внимание от сорта на благодарим ви за въпроса блабла.

Мисля че бях гледала това якенце в някое албумче. Не ми дава мира тези дни и ще съм благодарна ако някой сподели дали е за пролетно време или му мина вече сезона и дали си отговаря на номера.

# 499
  • София
Здравейте момичета,

ето и моя случай...чакам колет от над 2 месеца, ларедутци много културно помолиха сама да преценя дали искам ваучер или да изчакам още. Та аз да ви попитам има ли някоя от вас подобен случай. Ако поискам ваучер, но след 1-2-3 седмици нещата пристигнат.....какво да правя. От друга страна поръчката е за 2 ма приятели които вече мрънкат и си искат парите да поръчат пак, защото им е писнало да чакат. Давайте съвети  Hug

# 500

Мисля че бях гледала това якенце в някое албумче. Не ми дава мира тези дни и ще съм благодарна ако някой сподели дали е за пролетно време или му мина вече сезона и дали си отговаря на номера.

Според мен е за пролет и есен , много е тъничко и е умалено аз взех 86 и е точно ,а сме 82 см. и 11кг.
Има го в албума на Мини79 розово,нашето е сиво

# 501
Здравейте момичета,

ето и моя случай...чакам колет от над 2 месеца, ларедутци много културно помолиха сама да преценя дали искам ваучер или да изчакам още. Та аз да ви попитам има ли някоя от вас подобен случай. Ако поискам ваучер, но след 1-2-3 седмици нещата пристигнат.....какво да правя. От друга страна поръчката е за 2 ма приятели които вече мрънкат и си искат парите да поръчат пак, защото им е писнало да чакат. Давайте съвети  Hug

Можеш да си поискаш ваучер, а ако го получих и изхарчите парите и получите все пак колета, да не го вземеш от пощата и те ще им го върнат на Ларедут. Или пък ако не сте изхарчили ваучера а получите колета, да им пишеш и те ще анулират ваучера.

Мирта, страхотна си, благодаря ти за бързия отговор!

# 502
  • София
Здравейте момичета,

Можеш да си поискаш ваучер, а ако го получих и изхарчите парите и получите все пак колета, да не го вземеш от пощата и те ще им го върнат на Ларедут. Или пък ако не сте изхарчили ваучера а получите колета, да им пишеш и те ще анулират ваучера.

Мирта, страхотна си, благодаря ти за бързия отговор!

А да изхарчиш ваучера и ако дойде колета да си го вземеш , защо го отхвърляш като вариант Simple Smile

# 503
# 504
получих поръчка от 12.03 за поща
http://www.laredoute.fr/vente-baskets-track-racer-gs-ado-fille-d … &numberpage=1
маратонките са страхотни-38 номел,дължина на стелката 24см.
http://www.laredoute.fr/vente-debardeur-enfant-garcon-redoute-cr … &numberpage=1
тези потничета 102 р-р стават

# 505
Не мога да разбера само,като някой неща от разпродажбата на найк са налични по-късно,как да си ги поръчам,някой знае ли?

# 506
Не мога да разбера само,като някой неща от разпродажбата на найк са налични по-късно,как да си ги поръчам,някой знае ли?

Никак.

# 507
  • София
А да изхарчиш ваучера и ако дойде колета да си го вземеш , защо го отхвърляш като вариант Simple Smile

Еми....щот те младежите си искат нещата и ще поръчат вероятно същите неща, пък да си ги имат по два пъти де да знам.....освен това те едва ли нямат система някаква с която да разберат че съм получила колета......и тогава какво?  newsm78 В същност какво може да стане в такъв случай ако взема колета?

# 508
Миналата седмица получих от 05.02/парите са изтеглени на 20.02 и тогава е напуснала фр./ и от 12.03.
Чакам от 28.01 -паричките са дръпнати на 17.02 така,че има още надежда.
повечето неща са обсъждани освен това:http://www.laredoute.fr/vente-ensemble-enfant-nike.aspx?producti … &numberpage=1 хубаво е ,от памук,
долничката отзад е с 2 големи джоба
Ако някой иска снимки и размери да ми пише на лични,нямам време да следя цялата тема

# 509
Jadena ами да ти кажа не са мекички  Thinking - незнам как ще са като се изперат, имам и др от ларедут, но те са значително по-хубави, но пък и бяха  по-скъпи, на намаленията бяха ок 60лв комплект за спалня

Общи условия

Активация на акаунт