МАГИЧЕСКАТА ЗЕЛЕВА СУПА - ІІ

• 47 119
  • 458
  •   1
Отговори
# 360
  • гр. София
Margisa, и аз съм фен на кулинарното изкуство и затова ми е трудно.
Докато правя диетата се разхождам из кулинарните сайтове, а там  има такива прекрасни неща.
Определено мога да кажа, че моето меню е доста богато и въпреки това намерих много нови и различни рецепти, свалям  си ги, класифицирам ги и ...... правя диета.
Голяма мъка!!!! ooooh! ooooh! Blush

# 361
Margisa, и аз съм фен на кулинарното изкуство и затова ми е трудно.
Докато правя диетата се разхождам из кулинарните сайтове, а там  има такива прекрасни неща.
Определено мога да кажа, че моето меню е доста богато и въпреки това намерих много нови и различни рецепти, свалям  си ги, класифицирам ги и ...... правя диета.
Голяма мъка!!!! ooooh! ooooh! Blush
Аааа, страхотно, значи не съм само аз!И аз непрекъснато свалям рецепти и ги класифицирам.Мислех, че съм свалила свичко от сайтовете, но непрекъснато излизат нови и нови...Сладкишите най-много ме изкушават, но след диетата ще си приготвя някои:)))

# 362
Mily_2 Ленео масло, което съм купила от Фантастико на фирма "Balcho" няма абсолютно никакъв вкус и мирис. Слагам го в салатите. Купувала съм орехово масло на същата фирма, повече ми хареса има един страхотен аромат на орехи Simple Smile. Знам само, че заедно с триците трябва да пиеш много, много вода, иначе, вместо да се прочиства организма, ще се получи обратен ефект, ще се задръсти още повече. Направи ли вече супичка? Моята в момента къкри  chef. Сложила съм зеле, зелена чушка, кромид лук, селъри, копър, тиквичка, домати консерва ще сложа в края и мнооого малко солчица. Никакви бульони не слагам.
Всички да отслабнем с тази супичка и да сме фиданки за лятото newsm68

# 363
Забравих да пиша, че в супата след, като е готова и леко изстинала, сок от един лимон.
Аз също обичам кулинарни сайтове, обичам да готвя, обожавам италианска кухня и всякакви морски деликатеси.
След като отслабна newsm53 ще си направя паста с морски деликатеси smile3508. А сега водица.

# 364
......След като отслабна newsm53 ще си направя паста с морски деликатеси smile3508. ...

Ауууу, Окси, зариби ме!  Embarassed
Можеш ли да метнеш рецептичка да си я класирам за бъдещите дни?  Heart Eyes

# 365
Само, че на руски, не ми се превежда.
вторые блюда
Раздел:    итальянская / мальтийская кухня
Время приготовления:    30 мин
Ингредиенты:    300 граммов макаронных изделий (penne)
2-3 столовые ложки оливкового масла,
2-3 зубчика чеснока,
300 граммов очищенных креветок,
3 спелых помидора,
1 столовая ложка сушеной паприки,
100 граммов сметаны или 100 граммов сливок,
100-150 граммов замороженного или консервированного зеленого горошка,
3-4 крабовые палочки,
сок половины лимона,
соль, перец по вкусу.   
 ПАСТА МАРИНАРЕ
     Инструкции: Блюдо отлично сочетается как с белым, так и с красным вином. Крабовые палочки можно заменить отваренными мидиями, но вкус при этом будет несколько другим.
Обжарить в оливковом масле мелко порубленный чеснок, добавить креветки; через 2-3 минуты добавить очищенные от кожицы, мелко порезанные томаты, через 3-4 минуты добавить воды (она должна покрывать содержимое кастрюли).
Добавить паприку, сметану (или сливки), соль, перец. Кипятить пять минут, положить зеленый горошек, сок половины лимона, оставить на медленном огне на 5-10 минут.
Перед снятием с огня поместить в соус разрезанные на 3 части крабовые палочки, смешать соус с отваренными макаронами.
А сега сме на супичка

# 366
 Непременно ще пробвам, благодаря!  Hug

# 367
  • гр. София
Oxi, като си отида в къщи ще видя на коя фирма е лененото олио, но и аз го купих от Фантастико. Аз искам да консумирам това масло или лененото семе най-вече заради омега-мастните киселини. След предишната диета забелязах, че започна да ми пада косата и беше голяма борба. Така, че момичета, внимавайте с красотата. Четох, че за косата е много полезно лененото семе и олио. Също имат и други полезни качества. Ако искате можем да коментираме и дали са съвместими с диетата.
А иначе ми се пише и на кулинарни теми, например за спагети с доматен сос и гъби и кашкавал - ммммммммм обожавам!!! Междувременно миналите дни имах и такива прегрешения.  Embarassed За да не се чувствам толкова виновна си купих пълнозърнести спагети, но не са ми вкусни.
Oxi, имаш ли опит с триците. Много са вкусни с кисело мляко, но в сайтовете пише, че имат слабителен ефект, а ти казваш обратното. Кажи, ако знаеш нещо повече, защото съм купила 2 пакета - за в къщи и офиса, пише, че са много полезни в много отношения и съм решила да пробвам.
Но да не говорим така, нали ще диетуваме.
Хайде на супичката, че е много вкусна. И аз си слагам лимонов сок, но след като си стопля поредната купичка. Много е вкусно.
А идва и гъбарско време и гъбките ще влязат в супичката.  Hug    chef

Последна редакция: пн, 18 май 2009, 15:07 от Mily_2

# 368
Mily_2 И аз заради това купих ленено масло, заради Омега киселини, много ми пада косата и сега за да не навредя още повече по време на тази диета(спазвам я много стриктно и съм доволна), подправям с това масло салати. А триците са много полезни, наистина много пречистват червата, просто за да има наистина ефект, трябва да се пие много вода. Страшно полезно кисело или прясно мляко с трици и смляно ленено семе, хем полезно, хем вкусно.
Успех на всички и хапвайте повече зелева супичка. Simple Smile

# 369
  • Бургас
След тази диета как продължавате с храненето?Нормално, както преди, или първо с някакво захранване?Аз мислех след нея да започна друга диета, по-точно исках да започна Японско чудо.Там храненето ми се струва почти като напълно нормалното.

Аз съм го правила този номер и много добре ми се е отразявало ,Японското чудо е доста "по-гладна" диета от зелевата супа,но обикновено стомаха се свива и след нея е по-лесно .Иначе съм пробвала само Японско ,но ми беше по-трудно,отколкото след зелева Peace

Ленено семе и аз ям ,едно немско с к.мляко обикновено ,понякога и трици /остатък от дюканския ми опит / ,но и като съм била на зелевата понякога в супата съм си слагала ленено семе.

Явно всички като сме на диета колекционираме рецепти ,и аз съм в отбора - по-време на диета обогатявам колекцията  CrazyИнтересното е ,особено в първите ми опити със зелевата супа ми се преяждаха разни неща и нямах търпение да свърша за да ги направя ,а когато дойдеше момента вече не ми се ядяха ,което е добре де  Rolling Eyes Сега вече не ми се преяжда нищо конкретно.

И да питам galaUSA понеже аз си тренирам в къщи и много огладнявам след това ,как е по-правилно да ядеш след тренировка или да чакаш известно време  newsm78 Питам ,защото една приятелка ми каза ,че след фитнес ако ядеш не ти се "лепи ".

# 370
Мисля да продължа след това с Японското чудо, тъй като обожавам яйца, а в нея присъстват неизменно и защото има салатки, а с тях ще се засищам (поне се надявам)!Аз определено при зелевата супа огладнявам доста по-често и по-сериозно!:)

# 371
  • с трима мъже :)
И да питам galaUSA понеже аз си тренирам в къщи и много огладнявам след това ,как е по-правилно да ядеш след тренировка или да чакаш известно време  newsm78 Питам ,защото една приятелка ми каза ,че след фитнес ако ядеш не ти се "лепи ".

и на мен ми казаха във фитнеса така - едната инструктурка веднъж ми сподели

ако се храниш след тренировка, храната бързо се разгражда и отива оп мускулите и на другия ден още по-лесно се топи

ако е по-дълго време след тренировко, храната се превръща в мас, лепи се по тялото, превръща се в мазнина

След тренировката, си взимаш душ и после хапваш.

Аз след душа не съм гладна - не мога да се напия на вода и на чайове, ама час и половина след това ми се прияжда. Зависи колко съм тренирала и колок съм яла преди това  Peace

Ходих на фитнес на обяд. Стана добра тренировка. Доволна съм  Simple Smile

# 372
galaUSA Какво мислиш след диета със зелева супичка да мина на житен режим? newsm12

# 373
  • с трима мъже :)
galaUSA Какво мислиш след диета със зелева супичка да мина на житен режим? newsm12

не знам
не съм пробвала досега
питай житарките, може да има някоя прелитаща  Simple Smile насам-натам из диетите....

# 374
Мммм, а каква е тази диета с житото?Звучи ми интересна!?

Общи условия

Активация на акаунт