Първокласници (n-та+1 тема :) )

• 19 885
  • 303
  •   1
Отговори
# 105
  • София
От една седмица си мисля,че нещо ми се губи,а то....новата тема Blush,ама то така става,Оги беше болен,после ваканция......по цял ден сме на вън,време не остава.Не успяхме да отидем на олимпиада,учителката нищо не каза Confused

# 106
Да ви се похваля, Вики има максимални точки на „Аз и буквите”  bowuu . Мама е много горда!

# 107
  • София
Ели, той и по математика имаше макс. брой точки. Поне така помня. Ще има още един тест значи Simple Smile
Дияна по математика имаше 31. Нищо, другата година пак.
Но и аз се присъединявам към гордите мами Simple Smile

# 108
  • нейде там, където ....
Да ви се похваля, Вики има максимални точки на „Аз и буквите”  bowuu . Мама е много горда!

Браво!   bouquet
От една седмица си мисля,че нещо ми се губи,а то....новата тема Blush,ама то така става,Оги беше болен,после ваканция......по цял ден сме на вън,време не остава.Не успяхме да отидем на олимпиада,учителката нищо не каза Confused
Каква Олимпиада? За първокласниците мисля, че няма такова нещо.

# 109
  • София
Е, как няма?Нали "Аз и числата" беше олимпиада по математика,предполагам че "Аз и буквите" е същото-олимпиада Rolling Eyes

# 110
  • Варна
Аз да се оплача... Отиде ни хубавата ваканция и Игралницата-занималница Cry
Богдан го налегна някаква кашлица, от която дъх не може да си поеме. Странното е, че няма нищо друго, нито хрема, нито температура, не е отпуснат /даже напротив/. Сега ходим по лекари, но не могат да решат какво му е точно - един казва имало такава вирусна инфекция в момента, другият че е алергия някаква, а джипито му направо обяви астма  Thinking

# 111
  • София
Здравейте. Отдавна не съм писала, но при нас нищо ново. И Монката малко кашля, но иначе е добре. В неговото училище чак след ваканцията ще е празника на буквите, май сме последни. После 5 дена зелено училище и голямата почивка през май. То почти не остана нищо от първи клас. Давайте някакви идеи за зелени училища, че незнам какво ще го правим цяло лято. Извинявам се, ако е обсъждано вече. Peace

# 112
опа  ние прекарваме супер Крис няма търпение за зеленото .Вчера купихме кугар и  от сега иска да стяга багажа

# 113
ili_yordanova, мноого неприятно. Sad Лошото е, че никой не ви е казал какво всъщност му има на детето, че да може да реагирате адекватно. Дано наистина установят каква е  причината за тази кашлица.
И аз се питах къде се изгубихте така изведнъж.  newsm78
Хайде всички болни дечица да оздравяват  babydust7

Кетри, завиждам ви благородно за почивката с Фантичка.  WinkНова обстановка, чудно време и децата щом са се сдушили . Laughing
И ние почиваме по места. Laughing Ходихме в Зоопарка, на детския кът, малко и на вилата бяхме.
От днес обаче Кристиан малко ще започне с упражненията. По малко всеки ден да не му се натрупа за последните дни.
Днес времето отново е чудесно. На всички  Hug пролетно настроение!

# 114
Е, как няма?Нали "Аз и числата" беше олимпиада по математика,предполагам че "Аз и буквите" е същото-олимпиада Rolling Eyes
Да, http://sbnu.org/test.php , така е.

Вики и по математика имаше максимални точки и сега ще ходи на Национален финален тест.

# 115
ох забравих да спомена че в неделята пукахме на децата ушите при Рангел от монтана дано има ефект newsm78

# 116
  • в зоната на здрача
ох забравих да спомена че в неделята пукахме на децата ушите при Рангел от монтана дано има ефект newsm78
Какво значи да им"пукаш"ушите и защо.. Thinking

# 117
Какво значи да им"пукаш"ушите и защо.. Thinking
ами прекъсва се възка м/у сливиците и гърлото  зада не ми боледуват от ангини и сливици .крис тази година направи 2 една след друга и реших да им ги прекъсна връзките щото ми писна .Много е известен този човек .М/у другото вече не ми хърка от онази вечер

# 118
Много пишете  Laughing

Ели браво на детето!

Ние пък нямахме такива изяви. Госпожата ни е.... няма значение.

# 119
  • Варна
Мдаааммм... Но днес сякаш стигнахме до някакво решение. По-скоро аз реших на кого да повярвам. Ходим при една и съща хомеопатка откакто сме били да 1г.1мес. Жената извади всичките му боледувания и се оказа, че всяка от последните 4 години през март сме имали я бронхит, я нещо с кашлица и хрема. И нищо друго през останалото време. Съвпаденията ми се сториха повече от очевадни и тръгваме да се борим с алергия някаква. Бог знае към какво...
Хубавото е, че не сме заразни и опасни за околните и пак ще можем да играем Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт