Дано болест повече да не го стига 
Тони, Владичка като ми се тръшне я заминавам там където го е направила. Тя пореве, пореве и като види че се отдалечавам и не и обръщам внимание става идва при мен и кротува
Ама че гадост. Добре, че се е разминало само с уплах, а не е станало нещо по-лошо.
Аз нали съм хапана от куче, та направо изтръпвам като чуя за какъвто и да е случай, свързан с лаещо животно.
Ей, ама някои хора като си пуснат кучетата направо избеснявам. И го правят дори на детски площадки.
Прегръщам ви и двамата силно и утре вече да се го забравили това гадно куче. 

Сашундера е добре, ама докога... Все пак си мисля, че при нея май не е вирус. Снощи игра до късно на площадката и естествено се позапоти. За капак едно комшийче й купи някакъв леден сок и тя докато не изблиза леда не спря. Та явно я удари в гърлото и оттам тръгна всичко.
Абе дано не е вирус. 

Ама дай и снимков материал де, не се срамувай. 
Дано болест повече да не го стига 
.
. Пожелавам на всички бързо да оздравеят
.
.
. Ако чуете по новините, че някоя майка си е хвърлила детето през балкона да знаете, че съм аз.
. Ани за най - малкото нещо започва да се тръшка по пода, пищи, изпада в истерия и на няколко пъти от напъване и повръща. И това не само, че на ден се повтаря по два три пъти, ами като изпадне в истерия и минимум 15 - 20 минути пищи
. Мислила съм си да я водя на психолог, но и майка ми и Ники смятат, че това е период, който ще отмине, но аз вече съвсем съм се отчаяла и не знам какво да правя
.
. Малко по френския си пада явно, защото почти пред всяка дума слага частичката "ла"
.
.
Лошото е, че тези кризи са много чести и сякаш няма никакъв ефект от необръщането на внимание 

наче за очайването и аз така като се събуди вече се изпрщвам пред перспективата пак да запищи, не съм очаквала че ще ми дойде такова нещо до главата(големият е и си остава много кротък).
Може би наистина да е период и да отмине от самосебе си

Ще има ефект от коршума,ще видиш 

Дано тази нощ спим......
Другите болнички и тях ги искам строени, здрави и румени 
. Нооо и тя има периоди (добре, че са редки), обикновенно след болест, когато се възстановява, но все още не е разположена. Ейй, тогав ами разказва играта. То е висене по крачолите, по мен, не иска да ме пуска, а в същото време не иска в мен да седи. Аз я пусна на земята, тя рев да ме прегръща. Като я прегърна се дърпа и пак рев да я пусна. Идва ми да си оскубя всички налични косми
Ей, това най- ме дразни, като незнае какво иска. Оставям я да се нареве- смятайте към един час, друго не помага. Иначе заиграва се сама някои дни. Има други, в които все ме дрпа нанякъде да си играем. Различно е, но като цяло си ми е кротко детето