На пазар в Лозенград и Одрин - 2

• 133 964
  • 296
  •   1
Отговори
# 180
  • Най-зеленият остров
явно има застой и никой не пазари в Турция и много ни изпада темата. Някой ако е ходил да сподели.

# 181
Аз ще ходя до Одрин тези дни,чакам да ми излезе паспорта в края на тази седмица.Може би другата,че и мъжа ми си го подновява,а той подаде след мен.Като се върна,ще пиша.

# 182
  • на странно място ......
Аз пазарувам най-редовно, всеки петък съм на пазара в Одрин. Напоследък нищо интересно тръгвам си максимум с 2-3 парцала, които съм купила от немай къде. Искам да ви предупредя, който ще ходи да пристига възможно най-рано, защото на този пазар е адска жега и задух да няма припаднали после. Намаления още няма почти никъде, частични тук там, например второто на половин цена. Ако имате въпроси питайте!!

# 183
Още е забранено, да се внасят хранителни продукти нали?  newsm78

# 184
  • Хасково
На граничния пункт няма написано нищо да е забранено освен арпаджик и картофи.
На нас не са ни правили проблеми бяхме в събота!

# 185
Някой от Бургас, ако ходи скоро, мога ли да поръчам 4-5 маргарина да ми вземе  Blush

# 186
  • у нас
Някой от Бургас, ако ходи скоро, мога ли да поръчам 4-5 маргарина да ми вземе  Blush

какви маргарини вземаш?

# 187
Ето такива , само че по 500гр.

# 188
  • у нас
предния път се загледах в тях, ама не взехме. Но следващия път ще пробвам Peace

10х   bouquet

# 189
  • Бургас
Малллеййй няма ли да станат на боза тези маргарини. Аз купувам масло от там , но сега от немай къде си купих от тук уж "масло". Нямам търпение да стане пак по-нормално времето за Турция Simple Smile

# 190
Нещо великолепно е. Вземи по-голям, че ще свърши бързо  Laughing
Защо на боза  newsm78 Грам не мърдат  Naughty Писах и в бургаската тема, дали ги има някъде. Дано ако ги има тук, да са със същото качество. 

# 191
  • Бургас
Ами да се разтопят в жегата... Нали нашата кола е без климатик ... Embarassed

# 192
Ами да се разтопят в жегата... Нали нашата кола е без климатик ... Embarassed
хич не се сетих  Blush нашите са с климатик  Blush

# 193
  • Universe
Утре ще ходя до Одрин - основно за почистващи препарати и ще дам пресконференция.
Не зная дали е сложен линк с прогноза за времето - предлагам Ви този  Peace - http://www.wunderground.com/global/stations/17050.html

# 194
  • Перник
Момичета, не ми се смейте Embarassed ама това прах за пране ли е или омекотител Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт