На пазар в Лозенград и Одрин - 2

• 133 936
  • 296
  •   1
Отговори
# 195
Надя , мисля че е омекотител  Thinking

# 196
Омекотител е 100%. На българския пазар го има с друго име и по-лошо качество, ама ленор ли беше забравих  newsm78
http://www.vernel.de/produkte/classic/wild-rose/ виж и другите и ще се сетиш как е българското.

# 197
Аз съм го ползвала, омекотител е и е много хубав.

# 198
  • Перник
Благодаря ви момичета Hug На моя мъж му го дали за течна прах за пране, а още не съм го пробвала, за да видя. А и той взел 2 бр. ooooh! Радвам се, че поне казвате, че е хубав. Добре ще се "омекотяваме" тая година hahaha

Кажете някоя течна прах за пране, която може да се намери в Турция и горе-долу цена. Мъжът ми ги взима от разни паркинги и от границата, та да знае какво да търси и за какви цени става въпрос. Пътува с камион и няма възможност да влиза в градовете.

Последна редакция: сб, 13 юни 2009, 15:35 от nadiad79

# 199
Надя,те там на всичко викат течен прах  ooooh! Joy,питам за един первол-турчина-течен прах,питам за един вениш-турчина пак течен прах,ариел за петна,пак течен прах  Joy,така че не им вярвай  Peace

# 200
Омекотител е 100%. На българския пазар го има с друго име и по-лошо качество, ама ленор ли беше забравих  newsm78
http://www.vernel.de/produkte/classic/wild-rose/ виж и другите и ще се сетиш как е българското.

Вернел-а е Силан все едно  Peace
Юмус е Коколино, аз аналог на Ленор съм виждала

# 201
  • Бургас
здравейте, Hug какво масло си купувате от Лозенград или Одрин и от къде  bouquet

Последна редакция: нд, 14 юни 2009, 23:06 от krasita79

# 202
Вернела е страхотен Peace
Пуста лакомия аз като го видях и грабнах 2 туби от по 6 л. и сега ще мирише в гардероба на него цяла година Laughing
За течния прах-имаше персил и ариел Peace

# 203
Аз последния път си взех первол за цветно в зелена туба за 7,50лв 3 литра- страхотен е. 

# 204
Matia ако си от Бургас, да те освободя от едната туба  Laughing
А дали има български Юмуш/Коколино за стая?  newsm78

# 205
  • Universe
Давам пресконференцията  Peace
Купих си Персил за цветно пране - компакт 6 кг /=9 от стария вид/ + 1 литър омекотител - цена 17,50 лв /вървят заедно/
Течен прах Первол - от 2 литра - всички видове са по 10 лв /за черно; цветно; за плетиво/.
Тест-гел за миене на съдове - 1,100 кг - 3 лева.
Доместос - 5 л - около 5-6 лева беше.
Лешници сурови - 10 лв/кг
Сирене - от 6 до 22 лева в мола.
Кисело мляко - 1 л - 3% масленост - 1,99 лв.
Захар - 5 кг - 5 лв - в мола.
Домати на клонче, ама по-едри - 0,99 лв

# 206
  • Плевен
Ходих преди 3 дни до Одрин, но уви с компания която се мръщеше на ходенето ми по магазините. Отделихме най - много време на магазин Кипа. Влязох в магазина на Wikiki и се заплеснах. Имаше намаления и ми се стори доста евтино, а качеството на дрехите е на ниво.  Купих главно детски дрешки, които в Плевен са на тройни цени. Иначе в супермаркета цените бяха средно като в българия, освен баклавите бяха от 6 - 12 лирикилограма, а тук в плевен са по 20-25 лв. Имат разкошни сладоледи по центъра ги продават, също евтино ми се стори. Общо взето бих повторила, но с кора, на които им се обикаля по магазините.

# 207
А дали има български Юмуш/Коколино за стая?  newsm78
Да има, аз последния път си взех жълт, аромата му е страхотен.

# 208
Здравейте момичетата,изчетох и старата и новата тема до тук,много интересни неща сте споделили.Скоро мислим да пътува ме до Одрин и ме интересува дали вече имат летни намаления по магазините им?И главно в wikiki дали са почнали големите намаления?И имат ли вече изкарани зимни колекции?

# 209
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
да ви следя

Общи условия

Активация на акаунт