И април дойде - пролет да ни донесе

• 20 757
  • 365
  •   1
Отговори
# 300
Шерче,защо не вземете да засадите една нива,виж детето е готово. Laughing
  Нали?  Joy С 2 чанти в ръка много работа ще свърши  Laughing
Определено това свободно пространство много я впечатли. Видяхме и щъркел  Grinning На другия ден бях решила да се разходим пак извън селото, но се отказах понеже сега е пиковия сезон на кърлежите, а на нея отвътре и идва да се търкаля.
Ники, права си че много поумня между другото. Пак си е палавка, но толкова много разбира и говори. След 2то годинки голяма промяна...
Вчера в яслата едно детенце плачело и тя отишла при него да го гали и му викала "няма, няма пачи, мама дойди еми Анчо".
Да не говорим, че пее постоянно. Ако не пее, нещо обяснява  Crazy Абе с 2 думи - мълчи само когато спи  Laughing

# 301
Здравейте, милички!
Аз не се бях появявала от доста време, случиха ми се доста неща, но ето че се появявам с хубава новина!
Имаме си ембрионче с тупкащо сърчице и оформена главичка, ръчички и краченца на 9 седмици и половина! Simple Smile Надявам се този път всичко да е наред и ноември да се радваме на здраво бебче!
Поздрави на всички! Hug

# 302
elektra_86 честито  bouquet,желая ти една безпроблемна бременност и на финала те чакаме с бебче на ръце Heart Eyes

Шерче що ли ми е толкова познато това с бърборенето,не му се затваря устата Crazy

Ники дано по-скоро се отървете от тия гадни гъби Praynig Hug

Ритко дано бързо отминават ядовете,а Лорка да я нацелуваш много

Ох и тук да кажа,че много ме притеснява отсъствието на Прити,не е писала почти 20 дни Tired

# 303
  • Варна
Преди малко се върнах от МД, имате всички поздрави от Мърморанчето. Милата много се страхува, има доста чести болезнени контракции, а лекуващия й лекар смята, че ще я закрепи. А всички останали лекари са на мнение, че като влезе в 9-я месец да й направят секциото. В общи линии няма едно конкретно мнение как ще действат, а тя се притеснява, че ако й спрат системите и от силните контракции ще роди. Утре пак ще говори с главния лекар и се надява да й направят секциото възможно по скоро.
Шерче благодаря ти за милите думи  Hug. Твоята шоколадка е голяма палавница  Heart Eyes
Електра добре дошла отново при нас с тази прекрасна новина. Желая ти хубава бременност.
Ники много лошо с тия гъби, съвет не мога да ти дам. Дано съветите на другите и лекарствата ти помогнат по-бързо да се оправиш.
рони имен ден за Дебела Мара за първи път чувам  Mr. Green, но нека твоето пухче бъде поздравено от мен с едно гуш  Hug
На мен цикъла ми закъсня с 4 дена и си изкарах акъла, от днес почвам прием на поредното противозачатъчно и да видим доки какво ще каже на прегледа след месец.

# 304
    Здравейте и от мен най-после!
    Нещо не съм на вълна писане във форума, само чета от време на време. Детенце ми е кротко и между храненията имам време да щракам на лаптопа. Иначе вече така се сраснах със спалнята, че забравих, какво е да съм извън нея. Но пък ми харесва и мога по цял ден само да съзерцавам малкия ми сладурко! Имам чувството, че таман свършим с миенето на дупето, слагането на нов памперс, цокането и скърцането с помпата, и то пак дошло време за новия цикъл. Кърмя най-упорито, но нещо малчо беше неспокоен и педи каза, че явно е недохранен и да дохранвам с АМ. И наистина детето се успокои. Аз все още се надявам да имам достатъчно храна, че да преминем само към кърмене. Ако не - здраве да е! Първите няколко дни вкъщи направо умирахме с мъжа ми от недоспиване, защото през нощта се редувахме да будуваме да го наблюдаваме, дали е добре. Вече свикнахме да спим, когато и той спи, и да не го наблюдаваме нон-стоп. Детенце не повръща, слава Богу. Но пък след уригване почти всеки път хълца. Имаме си и баба от горния етаж /майка ми/, която в момента е в ролята на перачка, гладачка и готвачка, а чат-пат и чистачка. Много ми помага, да е жива и здрава!
    На първа консултация ще ходим на 29-ти, да видим бебо колко е наддал и пораснал и да питаме, кога можем да започваме разходките. Избрахме си д-р Дюкенджиева от ДКЦ ІІ.
    Пъпчето ни падна на 6-я ден, но още не смеем да къпем в корито, защото все има засъхнала кръв в пъпчето при смяната на памперса. Почистваме със спирт и чакаме да спре кървенето. При вас колко време кървя пъпчето, при нас вече трети ден прокървява.
    Рони-и-и, много хубава малката пухличка! Да я намляскаш по крачетата. Аз моя сладур много си го целувам, не мога да се стърпявам!

# 305
  • София
Рони,целувки за Мария- прекрасна е! Heart Eyes

Margaret (Brokenhearted),стискам палци всичко да се оправи и скоро да се похвалиш!Аз имах такъв проблем преди и ми правиха лапароскопия и фенестрация на яйчниците.Много ми помогна това !

Шерче,страхотна малка мадама имаш и каква е кокетка с тази чантичка. Heart Eyes

Шушу,честит празник малко на патеци - да си здрава и много щастлива!  bouquet

Ритка,дано всичко се оправи възможно най-скоро! Heart Eyes

elektra_86,много се радвам,че отново си сред нас и то с тази разкошна новина!Безпроблемна бременност и живо и здраво бебче ти желая! Praynig Hug

Стискам палци на Мърморанчето! Praynig

# 306
Electra честита бременност и най сладкото бебче на финала. Heart Eyes
Ники, мисля че най доброто лекарство за гъбите е да си засилиш имунната система.Пробвай с малко витаминки (има и за бременни и кърмачки) и според мен ще влезеш в релси.Явно си с по благоприятна среда за гъбите и при всеки спад на имунната система те нападат, като не изключваме че щом още кърмиш и хормоните си казват думата.Спокойно, ако не сега като спреш да кърмиш от само себе си ще спрат.
Ася, да ти е жив и здрав и не се притеснявай, щом има кой да помага.Аз например живея със свекърва ми но с нищо не помага и от както се е родила и си пера и гладя и чистя и въпреки всичко намирам време за всичко и не се чувствам много изморена (като изключим първите 3-4 месеца)... Mr. Green
Иначе и Мишето много хълцаше (още от корема ми) след ядене.И си и повръщаше по малко и все още си поповръща ама не се притеснявам защото си е нормално.
За пъпчето ползвай си спирта особено ако се мокри и антибиотична пудра за да не се възпали.Иначе на нас пъпа ни падна в болницата (нали беше 20 дни там) и след като си беше тук имаше засъхнала кръв и то май беше няколко дни след като си беше в къщи , като се има предвид че всеки ден си я къпех и явно беше прокървила доста късно след като е паднало но после не е имала повече засъхнало.
Фив, консултирай се със Стаменов дали да пиеш хапчета.
А защо Мърморанка трябва да е със секцио? newsm78Май пак бях питала и някой и беше отговорил ама нещо не помня много (особено след появата на малкото Мишле). Mr. Green
Забравих да ви се похваля, от няколко дни се върти вече от гръб по корем и от днес си дъвче крачето. Mr. Green

# 307
Електра,не можеш да си представиш колко се радвам да те видя отново сред нас и то с такава хубава новина.Стискам палци този път всичко да е ок и да си гушнеш сладкото бебче през януари.При същия доктор ли ходиш? Hug Hug Heart Eyes

# 308
  • Виена
Хопала! Красива Мария и бременна новина! Ей това е радост!
Рони, за това великолепие думите ми трудно ще стигнат! Даваш ли я преди да е навършила месец?  eat
Електра, много се ти се радвам! Прекрасна брменност и най-хубавото и здраво бебоче през ноември да ви изпълни с радост!
На някой да му се среща с  очарователния ми синFlutter Тук сме до 5 май!

# 309
Рони, хубавица си отглеждате, да ви е жива и здрава да папка и да слушка мама и тате  Hug Hug Hug
Електра много спокойна бременност ти пожелавам и най-щастливия и финал през ноември

Пъпчето ни падна на 6-я ден, но още не смеем да къпем в корито, защото все има засъхнала кръв в пъпчето при смяната на памперса. Почистваме със спирт и чакаме да спре кървенето. При вас колко време кървя пъпчето, при нас вече трети ден прокървява.
Ася И на Шошко му падна пъпчето на 6-тия ден, ние нали си го прибрахме на 11-тия ден все още имаше малко кръв и аз почиствах със спирт и на 3-тия ден след като го взехме вече нямаше кръв, на мене обаче педиатърката като дойде в къщи и го видя, каза спокойно да си го къпем в коритото. Ако искаш питай вашата и си го къпете там че е по-лесно а и на бебчо му е по-приятно
Много се радвам че ти е кротичък и дано да го подминат коликите, че са голям тормоз и за малчо и за мама и тате

Някой питаше защо Мърморанка , ще ражда секцио, ами прави го по собствено желание, че миналата година стреса беше голям. Лошото е че вече е лежала в друга болница и от МД няма да могат да ползват клиничната пътека и ще трябва да плаща по 85 лв на ден. Вчера като говорих с нея по телефона обаче е доста по-спокойна отколкото беше. Тя днес вече влиза в 9-тия така че скоро ще бъде и нейния Голям ден
Сега да ви кажа и за нас, малкия ми мъж с всеки следващ ден става вече все по-забавен и забавен. Вече тежи 4950 гр и 57 см. Педиатърката каза че се развива изключително добре
Хайде хубав ден на всички

# 310
  • София
Нефче,браво на Шошко,все така добре да се развива! Hug

Асе,на Жори му падна на 6-тия или 7-мият ден пъпчето в болницата(и тия смотльовци го хвърлиха).Там от първият ден го потапят във водата и го мокрят,а после с нищо не почистват.Аз правех същото и у дома и не съм имала проблем.

Рени,страхотен е Филип!Много ми се иска да ви видя,но ще се разминем за жалост - ние утре в 6ч. тръгваме за Белгия.

# 311
  • Варна
Честито на Elektra за хубавата новина. Лека и безпроблемна бременност и живо и здраво бебче през ноември.
Стискам палци с Мърморана всичко да е наред.
Между другото и аз като Isepise се чудя къде се изгуби Pretty  newsm78. Не е писала отдавна и в отчетните, а предния път като знам, нали бяхме заедно в отчетната, винаги пишеше и не е пропускала толкова дълго. Надявам се всичко с нея да е наред и скоро да се отчете.

# 312
Електра Hugчестито,лека бременност и здраво бебче на финала
Нефертити браво,вие сте станали големи мъже,все така да растете
Ася добре сте си дошли двамата с бебо

# 313
Електра, крайно време беше да се появиш!  Hug Всичко да минава леко и да завърши щастливо! През ноември да гушкаш в обятията си своята мечта!   bouquet Hug
За Мърморанчето също дано да минава всичко и бебенцето да е достатъчно зряло, за да се озове бързо в ръцете на своята мама!  Praynig
Ники, успех в требенето на гадовете.
Уаууу, Филип все по-чудесен ми изглежда! Мама му има какво да си яде  Crossing Arms. А аз си угоявам моето буболече, пък дано да ми стигне крехкото агнешко.  Simple Smile

# 314
 Електра, това е най-хубавия начин, който измисли,за да се появиш да кажеш Хай:) Много пъти съм си мислела за теб, и покрай рождения ти ден, ама като се изгубиш и човек не може да те излови... Желая ти спокойна бременност, леко раждане и най-сладкото бебенце. Заслужаваш го след всичко, през което премина!
 Сега как бих се зардвала, ако и Ясна се появи със същата новина Heart Eyes
 Ааа, появи се Рени, браво! Като гледам Филип, определено Бела ще иска да го види на живо Heart Eyes

След малко ще ходя да си взема резултатите...само да си дойде баща ми да ме отмени във висенето до тенджерата с боб Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт