1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 53

• 26 675
  • 442
  •   1
Отговори
# 255
Аз, пак по 73 серия  Embarassed  Laughing Ама тази на Ганиту, май нещо номерца ли ще му върти?  newsm78 Телефончета, смс - та ...  Rolling Eyes Май и мина мерака по него!!!  Crossing Arms

Какво му намирате косури на Керемчо, не мога да разбера (сега съм на сцената където е при Севал и и казва за детето) - нарича я майко и е много, много мил ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: чт, 09 апр 2009, 11:18 от Schmetterling

# 256
# 257
Колко добре изглеждат Джейда и Тарду заедно на тези снимки. Много си подхождата като двойка. Отличен подбор на актьорите във филма.

# 258
Олинце тази книга на мен като настолна книга ми е малко
препрочитам си я от време на време
Много прав беше Керем (поне за мен) като каза някъде в началото на филма че 1001 нощ е като учебник
А пък стиховете ех... чудесни са

dafi_83 недей така едва ли някой не е фен на Джейда
аз в началото повече нея харесвах в смисъл като актриса и излъчване, но после под влияние на образа й - толкова ми е съвестно за Бену, че и аз страдам с нея и малко забравям за Джейда. Всички си играят ролите перфектно. На снимките е мн хубава Джейда все една усмихната и лъчезарна обикновенно и аз й се хиля насреща

Schmetterling и мен Шех ме изненада, но до края на еп все още решение не взема пък и той как свършва. Не ми хареса обаче това което каза на Надиде (аз май го писах вече ама нищо) - понякога сме принудени да продължим живота си все едно нищо не се е случило. Значи ли че пак няма да говорят  newsm78. Ще видим
Ахуто иначе страшна - голяма търговка
Мацката на Гани и тя какви ги крои
За Бурхан - в този епизод е живото доказатество за което беше писала БЗ че родителите си понясат наказанията за грешките чрез децата - не го цитирам съвсем правилно

Последна редакция: чт, 09 апр 2009, 11:48 от castanea

# 259
а бе  на  тоя  15  номер  постоянно  му  свети  цифрата  и неговите  точки  растат  заедно  с  тези  на  нашия  филм   само  при  мен  ли  е  така  

# 260
а бе  на  тоя  15  номер  постоянно  му  свети  цифрата  и неговите  точки  растат  заедно  с  тези  на  нашия  филм   само  при  мен  ли  е  така  
тук и аз имам вина случвало се 2-3 пъти да му нащракам 10 в бързината

# 261
О, едва ли са писани за Онур, но четейки някой стихове, чувам неговият глас.
Иначе писаното са цитати от книгата "1001 нощи", които вярвам, сценаристите умело използват, редактират (сменят името примерно).
Книгата е интересна, определено се чете бавно, един прочит не стига.
Разказаите не приличат на филма, но много неща от филма приличат на разказите...
Има и други стихове които мога да напиша, но не искам да ви досаждам  Blush

В никакъв случай не досаждаш- а напротив!Поезята е силно завлямаща и БАЛСАМ за болните ни СЪРЦА!
Ако побликуваш още,ще съм ти благодарна...Многа ми допадат и завладяват...и наистина чувам Онур и Халит...и образа и очичките му са между буквичките...

# 262
  • Между гори и планини
Момичета, исках да ви питам, кога ще има превод на останалите части на 74-ти епизод?
Гледах на турски, де захващам, къде не... но с превод си е друго. След този филм, за първи път се ядосвам, че знам английски , а не турски   Crazy

Лилимс, обещавам още ще преписвам от книгата, само да сложа малкият да спи по обед, че сега рискувам хване ли книгата ми да я "прочете"... и после - няма книга  Rolling Eyes

# 263
Момичета шокираща новина!!!ОНУР и ШЕХ идват през май месец в София.ШОК....ШОК...ШОК...А последните епизоди ще бъдат излъчвани в удобно за повечето време 20 или 21 часа Crazy

# 264
Специални поздрави и огромно Благодаря на тези,които са участвали и участват в превода на епизодите от третия сезон на сериала!
 Hug  bouquet

# 265
  • Между гори и планини
Момичета шокираща новина!!!ОНУР и ШЕХ идват през май месец в София.ШОК....ШОК...ШОК...А последните епизоди ще бъдат излъчвани в удобно за повечето време 20 или 21 часа Crazy

Ей сега завидях на софиянки, сън няма да ме хване  Mr. Green

# 266
Аз, пак по 73 серия  Embarassed  Laughing Ама тази на Ганиту, май нещо номерца ли ще му върти?  newsm78 Телефончета, смс - та ...  Rolling Eyes Май и мина мерака по него!!!  Crossing Arms

Какво му намирате косури на Керемчо, не мога да разбера (сега съм на сцената където е при Севал и и казва за детето) - нарича я майко и е много, много мил ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ама и Гани по ревност на Онур го докарва  Joy Joy
А за Керем много се радвам, че пак влезе в хубав период - омиротворен, щастлив, любящ. Аз винаги съм го харесвала, дори и в най-големите му бесове и слабости, ама то от теб смее ли да се обади човек, така го вардиш, някой каже нещо, и ти веднага  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
 Laughing Peace

# 267
стиховете  ми  харесват  и  на  мен  представете  си  как  ще  звучат  от  устата  на  онур  с  този  негов   тембър      

# 268

Това е супер,ще можеме на живо да си видиме любимците  newsm68 newsm68 newsm44

# 269

Откъде е тази новина? Може ли да се вярва на източника?

Общи условия

Активация на акаунт