ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 14

• 25 608
  • 438
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Всички коментирате другата целувка, но аз да покоментирам за тази между Явор и Елица. Много добре се справиха, като че ли за първи път им се получи целувка. Дали вече са се поотпуснали и играят по-спокойно?!? Когато и Елица разбере, че са брат и сестра ще бъде много интересно...двама човека безумно и невъзможно влюбени един в друг....
Много ги харесвам и Елица и Явор и ми се струва, че прекрасно играят влюбени, чак не мога да си ги представя да ги свържат с други хора...

а от този сценарий за Елица и Андрей направо ме втриса - хич не ги виждам като двойка!

Ardea alba
прекрасно резюме!  bouquet

# 331
ЛЕле, Боже Господи!
НЕ знаех,че такива сценарии ще се развиват -ц-ц-ц-ц
Сега ще го гледам още по--задълбочено  Laughing

# 332

Много благодаря   bouquet  bouquet  bouquet

А само да питам, целувката между Явор и Елица тази ли беше, която изиграха Емо и Ивайла във VIP-а? Че тя беше доста... страстна, поне това, което гледах.
И още - каква беше реакцията на Крис след целувката?
Нещо за Мартин?

# 333
  • Бургас
Здравейте!Бих искала да следя темата,сериала е много интересен!
В самотоначало малко съм изтървала и не мога да си отговоря на някой въпроси.
Борис,знае ли,че Елица не му е дъщеря?

# 334
  • София
А само да питам, целувката между Явор и Елица тази ли беше, която изиграха Емо и Ивайла във VIP-а? Че тя беше доста... страстна, поне това, което гледах.
И още - каква беше реакцията на Крис след целувката?
Нещо за Мартин?

Не, не е същата! Тази е друга...също много хубава - изненадваща целувка! Heart Eyes
За сега реакцията на Крис не я знаем, но съдейки по Випа не е положителна!
За Мартин...много добре изглеждаше във вилата само по кърпа! Wink

Здравейте!Бих искала да следя темата,сериала е много интересен!
В самото начало малко съм изтървала и не мога да си отговоря на някой въпроси.
Борис,знае ли,че Елица не му е дъщеря?

Да, знае!

# 335
И  аз това  съм  си  мислила  много  пъти.А  Мартин   нали  е  по  голям  от  Елица  ,коя  е  майка  му.

# 336
  • София
И  аз това  съм  си  мислила  много  пъти.А  Мартин   нали  е  по  голям  от  Елица  ,коя  е  майка  му.

Майката на Мартин май се казваше Каролина /ако не бъркам/ и е била приятелка на Силвия!

# 337
  • in the back seat of my car
anya, за целувката на Явор и Елица - наистина се получи Peace
Явор (знам че ти е любимеца Simple Smile) ми хареса много и в сцената със Софи Peace

# 338
  • София
anya, за целувката на Явор и Елица - наистина се получи Peace
Явор (знам че ти е любимеца Simple Smile) ми хареса много и в сцената със Софи Peace

Нали, получи им се определено! Hug
Днес Фахрадин има постановка "Облак рай" в учебния театър, но няма да мога да отида за съжалние... Cry

# 339
Мисля си,че Елица ще катастрофира и това ще откаже Явор да замине,понеже състоянието и ще е тежко  Peace

# 340
Предлагам нова анкета

Коя целувка е най- чувствена или коя целувка е най-силно ви въздейства.С една възможна опция:

1-целувката между Анастасия и Димитър .
2-Целувката между Кристиян и Валери
3-Целувката между Елица и Явор от 84 еп.
4- Целувката между Нора и Васил
5- очакването за целувка между Софи и Мартин....

BirdsFlu ,забравих в резюменцето да напиша,че Васил реши да пише учебник по биология,а Силвия го обнадежди.

# 341
Предлагам нова анкета
Коя целувка е най- чувствена или коя целувка е най-силно ви въздейства.С една възможна опция:
1-целувката между Анастасия и Димитър .
2-Целувката между Кристиян и Валери
3-Целувката между Елица и Явор от 84 еп.
4- Целувката между Нора и Васил
5- очакването за целувка между Софи и Мартин....

Веднага отговарям, нищо, че още няма анкета:
НОМЕР 1 - Целувката между Анастасия и Димитър. Преди съм споделяла, че някак си не ми се връзват като двойка. Обаче след тази целувка, гледам с друго око. Много огън имаше, определено.
Подозирам, че между Софи и Марто ще е също така.

# 342
  • София
Аз гледах серията отново и на второ четене ето какво ми направи впечатление:
-диалога беше много свеж - между Яна и Филип за дървото, Маймуната и Андрей за паранормалните работи
-Крис точно преди целувката, ако погледнете челото му е цялото мокро, явно доста притеснително му е било!

# 343
Аз гледах серията отново и на второ четене ето какво ми направи впечатление:
-диалога беше много свеж - между Яна и Филип за дървото, Маймуната и Андрей за паранормалните работи
-Крис точно преди целувката, ако погледнете челото му е цялото мокро, явно доста притеснително му е било!

"дъ куешчън "  е дали на Крис му е било  притеснено,че е усетил напиращият нагон на Валери , или  Любо  се е препотил от предстоящата сцена ,в която ще се целува с Иван newsm78

# 344
  • Луната ни пази
Не знам Явор дали ще замине,ако мис Е катастрофира.
Току-виж се наложи кръвопреливане и е рядка кръвна група ... и така.  Whistling
Това е интересно, ама рядка, рядка, колко да е рядка  Rolling Eyes  Whistling
А и в днешно време не е от знчение каква кръвна група са кръводарителите, важното е да ги има! Не, според мен ще се случи нещо с Марина и за това няма да замине!

Общи условия

Активация на акаунт