1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 54

• 31 765
  • 437
  •   1
Отговори
# 375
да ви питам това как се превежда: Görüntülenme
нямам представа как се превежда за мен е логично да показва броя на гласувалите
Xора посетили страницата , но не непременно гласували  Hug Peace

мерси bz   bouquet

не ги е срам и да не ударят поне по една 10-ка  Thinking

# 376
http://www.youtube.com/watch?v=X2IB6VlIIAw&feature=related
С това искам да пожелая лека нощ на всички и специално на момичетата от Варна.

# 377
Шмети, къде се загуби? Нищо не казваш за 74 и 75 епизод. А там има такива хубави сценки.
Нищо не казвам, защото още не съм ги гледала.  Sad
Тези дни нещо не ми остава време, но като ги изгледам, веднага ще се изкажа ...  Laughing Hug

# 378
Ех как ми се иска  сега да съм на морето и то с Онур.ХА-ХА-ХА

# 379
Ех как ми се иска  сега да съм на морето и то с Онур.ХА-ХА-ХА
сега е малко хладно, но Онур огън ще запали, винце ще налее. стихове ще ти нашепва на ушенце, ще те сгрее  Peace  Grinning

а аз попаднах на това http://www.flickr.com/photos/honeyandlemon/3428037985/in/photostream/

dafi_83 преводите са от тук. същите тези дрънкаха само при нас преведен 1-ви еп. - което ние всички тук знаем че са врели накипели. копират и още как не ги е срам

Последна редакция: пн, 13 апр 2009, 01:22 от castanea

# 380
 http://1001noshti.com/forum/1   вижте какво намерих някакъв сайт за филма,ама преводите май пак от тук са взети Whistling Hug

# 381
  • София
Оф! Де да имаше такъв Онур и в реалния ми живот - хем `убав, хем романтичен, хем  с дълбоки сини очи, хем обичащ ме, хем президент на голяма фирма, хем да удовлетворява всичките ми желания  ....  (само да не ме ревнува и да не праща детективи по петите ми, че с това няма да се разберем!   )
Е-е-ех! Мечти, мечти ....  

# 382
Е аз говоря за лятото бе мила ,а пък и той сега е зает със шехито .Мисля вече да си лягам ,утре пак ,цялден почивам.Л Е К А   Н О Щ.

# 383
  • София
http://1001noshti.com/forum/1   вижте какво намерих някакъв сайт за филма,ама преводите май пак от тук са взети Whistling Hug

Всичко е взето от тук и от блога на Вярка!  
Май е някой от този форум, но не си признава доброволно, защото ....    

# 384
  • София
Лека нощ, Светле! 

# 385
За 86еп ББ Ще получим отговор на много въпроси пише,за отговора на Шех към шефа й,за операцията на Надиде,дали ще се разведат Бенну и Керем,но какъв ще е отговора на сценаристите не се знае можем само да предполагаме и да гадаем,но дано не стане както някой беше казал че отговор винаги има но той понякога е НЕ,дано за добрия край и за наше морално удовлетворение този път отговора да е ДА за капак на всичките изтезания на който ни подложиха барабар с геройте от филма,защото кажи речи преживяхме всичко хубаво и лошо заедно с тях ThinkingМного ми се иска накрая на филма да се обтрнат ролите и Шех да е много влюбена в Онур,а той малко резервинран(но също влюбен),а Керем да загуби Бенну и също да установи че е много влюбен в нея след всичко което преживяха заедно,а тя да е силна и резервирана въпреки силната си любов и въобще с две думи ролите от началото да се сменят,за да покажат че колелото се върти и не се знае кога от коя страна ще си,май много се размечтах извинявам се за дългия пост и ако съм досадила Embarassed ,но ме тресат разни идей и исках с някой да ги споделя newsm78 Hug

# 386
Отворих този сайт и някакъв анонимен изпратил нещо. Щом като не може да се види защо го изпраща?
Аз съм съгласна  и на ревнуващ  Онур-това в кръга на шегата,а сега наистина отивам да спя.Утре ще ви чета .

# 387
dafi_83 ББ: Онур нали вече беше резервиран във 2-ри сезон. За кратко нали бяха завъртяли колелото айде стига са го въртяли вече  Joy Joy Joy
но не е лошо като идея никой не знае какво ще му дойде на главата колкото и да си планира нещата, това сценаристите не знам колко пъти ни го показаха
и за Керем съм съгласна  - 76 още не съм гледала в 75 изглежда влюбен от когато и да било друг път. Жалко, че не се получи много по рано така при тях и да се затвърдят отношенията им и тогава може би нямаше да се стигне до това което видяхме в 84, 85 и трейлъра за 86. Ама по друг сценарий се правят сериите не по моя.  Laughing
аз пък напоследък все си мисля Керем чак толкова ли беше влюбен в Шех, дали не изпитваше и някаква ревност че онур спря да му споделя, че я постави на малко по предни позиции като важен човек в живота му - ей такива едни неща. Бену и аз искам да я видя така силна, но да останат ли заедно на края?????  newsm78

# 388
Castanea BB Първо да ти благодаря че ми отговори,за Онур бях забравила че се правеше на силен във втори сезон,но имах предвид че накрая да се почувства обичан и той най после без резервираност и условности Rolling Eyes,а за Керем си абсолютно права изглежда че  е оценил жената до себе си в 75еп,но след толкова проблеми,трудности и грешки и от двете страни се стигна до 80тите серий и аз като теб вече не съм убедена дали след трейлъра на 86еп искам и дали трябва да останат заедно или да дадат че Бенну е достатъчно силна за да го напусни,обаче вътрешно си давам надежда че положението все пак има изход и заради силната любов на Бенну към Керем през цялото време и заради нейното щастие се надявам че той накрая ще се влюби истински в нея(но невиждам как ще стани ако не я загуби,защото човек оценява нещо едва когато го загуби)както беше във втори сезон и той я оцени,но сега да е много по различно и по силно,защото той ще разбере че най щастлив е бил докато е бил с нея или нещо такова,а тя да е разочарована,но да не е изгубила любовта си въпреки всичко и един силен край за тях,като Керем се бори да си я върни,но пък от друга страна,ако дадат че ще са по щастливи ако поемат по различен път newsm78,вече ептен се обърках и аз незнам кое ще е най доброто в случая искам само да са щастливи всички накрая всеки направил си равносметка и взел най-доброто решение за живота и щастието си,пак се извинявам за дългите разсъждения,но като се размисля и сън не ме хваща newsm78 :hug:Kato go kamentiram mi e po lesno da si izqsnqwam situaciqta izwinqwam se ako dosavdam Blush Hug  bouquet

# 389
  • на втория етаж
Момичета,много се изписа за книгата "1001 нощи",
за тези които разбират руски тук я има цялата,могат да я прочетат.
Български,турски,руски - важното е да сме с приказките  Hug и с любимите герои

http://www.sheherazade.ru/1001night_001.htm

Общи условия

Активация на акаунт