Филип има нужда от нашата помощ !

• 17 065
  • 248
  •   1
Отговори
# 195
А какво следва от тук нататък. Ще се провежда ли някакво лечение? Извенете ме за любопитството. Ако има някой яснота да ише Praynig С остатъка от тумора как ще се справят?
Уместен въпрос. Точно това имах предвид. Нека не си тръгват, докато не получат отговор. Независимо, че е доброкачествен, тумора трябва да се премахне изцяло!

Последна редакция: пн, 13 юли 2009, 11:21 от juli_ett

# 196
Hug Hug Hug
страхотни новини!!!!!!!  Heart Eyes

# 197
След като гледах онзи репортаж по Нова и след като чета тези новини, ми иде да грабна пушката и да ги гърмя всичките "кадърни" лекари в България.
Наздраве за Филип! Все такива хубави новини да има от тук нататък!
Е, нека не бъдем крайни все пак. Навсякъде има както кадърни така и некадърни, както отговорни, така и безотговорни. В случая не виждам кой знае какъв самоотвержен подвиг от страна на хирурзите. Филип има чудесния шанс тумора да е доброкачествен и нека се радваме и благодарим на Бога за това!
Ти гледала ли си предаването? Не е самоотвержен подвиг от страна на опитните немски хирурзи. А нашите "путьо маринчовци" не стига, че не могат и не ми стиска, ами не искат и да си го признаят. Не обичам, когато с лека ръка отписват шанса на едно дете! Naughty

# 198
А какво следва от тук нататък. Ще се провежда ли някакво лечение? Извенете ме за любопитството. Ако има някой яснота да ише Praynig С остатъка от тумора как ще се справят?
Уместен въпрос. Точно това имах предвид. Нека не си тръгват, докато не получат отговор. Независимо, че е доброкачествен, тумора трябва да се премахне изцяло!

Туморът не може да се премахне изцяло! Това би било равносилно на това да го осакатят за цял живот като му се парализира изцяло дясната страна и не е в състояние да говори. При доброкачествените тумори като неговия не е нужна терапия.. ако не расте и си остане доброкачествен (в което силно вярвам) детето има шанса да си живее нормално.
А относно операцията.. според мен да успееш да остраниш 70% от остатъка на тумор, който като цяло е неотстраняем, си е истински подвиг! Изисква се висок професионализъм и много смелост.. не всички немски лекари биха се справили толкова добре! Просто Филип имаше късмет да попадне на правилното място!

# 199
След като гледах онзи репортаж по Нова и след като чета тези новини, ми иде да грабна пушката и да ги гърмя всичките "кадърни" лекари в България.
Наздраве за Филип! Все такива хубави новини да има от тук нататък!
Е, нека не бъдем крайни все пак. Навсякъде има както кадърни така и некадърни, както отговорни, така и безотговорни. В случая не виждам кой знае какъв самоотвержен подвиг от страна на хирурзите. Филип има чудесния шанс тумора да е доброкачествен и нека се радваме и благодарим на Бога за това!
Ти гледала ли си предаването? Не е самоотвержен подвиг от страна на опитните немски хирурзи. А нашите "путьо маринчовци" не стига, че не могат и не ми стиска, ами не искат и да си го признаят. Не обичам, когато с лека ръка отписват шанса на едно дете! Naughty
Оо, моля, моля, не скачай така. Гледала съм предаването, гледала съм и съм слушала и други страшни неща, но ти не си разбрала май какво съм искала да кажа. Мога много да поспоря по въпроса, обаче тук не му е мястото.

# 200

Туморът не може да се премахне изцяло! Това би било равносилно на това да го осакатят за цял живот като му се парализира изцяло дясната страна и не е в състояние да говори. При доброкачествените тумори като неговия не е нужна терапия.. ако не расте и си остане доброкачествен (в което силно вярвам) детето има шанса да си живее нормално.
А относно операцията.. според мен да успееш да остраниш 70% от остатъка на тумор, който като цяло е неотстраняем, си е истински подвиг! Изисква се висок професионализъм и много смелост.. не всички немски лекари биха се справили толкова добре! Просто Филип имаше късмет да попадне на правилното място!
Права си  Peace истински подвиг е! Бог да ги пази живи и здрави! Толкова съм щастлива от както научих новината, че от радост нито мога да спя, нито да се концентрирам. Нямам търпение като се върнат да ги видя. Исках да пратя смс на Юлито, но не ми се иска да я притяснявам. Направо исках да и се обадя и да си поприказваме, но ще и натоваря роуминга и се спрях, просто нямам търпение да се върнат и да ги гушна  Hug

# 201
Браво на Филипчо! Юле, браво и на теб! и двамата сте се справили чудесно!
На всички в Германия, които помагате, браво и на Вас!
направо нямам думи..... радостни сълзи имам!!!
  bouquet   bouquet  Hug  Hug
Благодарим ти Всемогъщи Боже!

# 202
Леле,това са страхотни новини Grinning Какво по-хубаво от това!Дано оттока спадне и ги изпишат живи и здрави от болницата!Филипчо е голям късметлия,иска ми се повече деца с неговите проблеми да имат този шанс да живеят.Прегръдки за Юлия  Hug и всички верни приятели,които са били до нея през този ужасно тежък период  Hug Нека не спираме да я подкрепяме!

# 203
Здравеите момиьета,

юлето и Филипьо Ще бъдат иЗписани във вторник и в сряда си летят За вкъЩи. Филипьо няма търпение веье да види тати и Светльо. Радвам се ье всиько отмина веье и ье ьетиримцата скоро пак Ще са си Заедно. Дано Филипьо и Занапред да е добре.  Praynig

Последна редакция: пт, 17 юли 2009, 17:20 от kaпка_сал3а

# 204
О това е чудесно и ние вече ще можем да си го нагушкаме!
Е първо ще ги оставим да се нарадват на малкия принц и тате,но после! Hug Hug Hug

# 205
  • Варна
Колко се радвам! Браво на малкия герой - дано пустата гад си остане доброкачествена и не расте!!! Praynig

# 206
Страхотна новина!
Колко деца са спасили тези форуми! Всичко това е прекрасно!Браво!

# 207
Страхотни новини  Hug Сега стискаме палци и пътя им да е максимално лек! Дано вече е добре Филипчето и да е здравичко!  Heart Eyes

# 208
Здравейте , току що се чух с Юлито ,вече са в София и към 20.30 ще са тук във Варна.
И Филип също е супер,иска час по скоро да види братчето си! Grinning

# 209
Добре дошли на героите, голяма прегръдка от нас и оттук нататък само за пакостите му да четем!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт