АГ специалисти рискова бременност - за гр.София

• 281 475
  • 591
  •   1
Отговори
# 345

Момичета, гледахте ли днес по БНТ1 предаването "Часът на здравето" с участието на д-р Велев? Много интересно беше!Е, малка разлика между здравните заведения у нас и в Германия, но поне още има специалисти по рискова бременност като него!
politam, как си? Ходиш ли в Щерев? Гледах негово участие в един РЕФЕРЕНДУМ.Много интересна тема за многодетните семейства беше и ми направи изключително впечатление позицията му.

# 346
Ехо Simple Smile Не съм ходила,  казаха ми, ако до три месеца не забременея да отида, засега са минали два Simple Smile

# 347
Последно за себе си вече се спрях на доктор Савова от  клиниката на Щерев и мисля да продължа живот и здраве с нея,обаяснява ми всичко най-подробно,нещо,което много ми липсваше преди  и виждам ,че има отношение:peace:

Grinning и аз съм там, при друга докторка. добутах до 9-ти месец, много съм доволна от всичко дотук.

# 348

Момичета, гледахте ли днес по БНТ1 предаването "Часът на здравето" с участието на д-р Велев? Много интересно беше!Е, малка разлика между здравните заведения у нас и в Германия, но поне още има специалисти по рискова бременност като него!
politam, как си? Ходиш ли в Щерев? Гледах негово участие в един РЕФЕРЕНДУМ.Много интересна тема за многодетните семейства беше и ми направи изключително впечатление позицията му.

Ето линка  newsm03
http://bnt.bg/part-of-show/101839

Д-р Велев спомена за хранителни добавки за жените,които планират бременност.Аз пия фолиева киселина и се чудя дали да пия и такива витамини,защото и в тях има фолиева киселина.Моля ви,дайте мнение.

Последна редакция: ср, 26 мар 2014, 15:54 от Abinka

# 349
  • София
Никакви витамини.Фолиева е достатъчна.

# 350
Никакви витамини.Фолиева е достатъчна.
  Велев каза, че ако си гарантираме качество на храната от времето на баба ни, няма нужда и от фолиева Laughing Отивам да сАдим. Flowers Four Leaf Clover

# 351
  • София
Когато ти е лошо и повръщаш малко трудно да си гарантираш качество на храната пък дори  да имаш достъп до домашни и био храни Simple Smile така че е добре, че можем да разчитаме и на допълнителна помощ. Все пак нали не мислите, че по времето на бабите ни не са се раждали деца с проблеми именно защото не се е знаело как да се решат. Пиша това само защото от време на време много се дразня, че хората си мислят че напредъка в медицината и фармацията е нещо лошо и все коментират как е било преди ....нямам предвид някоя от вас, а по принцип.....

И като споменахме фолиевата подозирам, че сте го обсъждали преди да се включа в темата, но да питам имали такива от вас които още я пият. Аз я спрях още в началото на 4-тия месец, но съм чувала за лекари които не я препоръчват в първия триместър, а след това. Иначе излишъка от фолиева се изхвърля от организма, така че и по-висока от необходимата доза да се пие не е проблем...това по повод витамините с фолиева.

# 352
Astined, майтап да става бре! Тук сме му фенки на доктор Велев!Гледай предаването и ще видиш, че едната мама е пила през цялата бременност фолиева, зависи какво ще каже лекаря.  bouquet

# 353
  • София
Simple Smile Нямам представа кой е Simple Smile Но аз не написах това с лошо, а напротив... Hug Hug Hug

# 354
Simple Smile Нямам представа кой е Simple Smile Но аз не написах това с лошо, а напротив... Hug Hug Hug
   ShockedД-р Велев? Нямаш представа кой е? Rolling Eyes
  baby_neutral
 Гледай тогава: http://bnt.bg/part-of-show/101839   bouquet

# 355
  • София
...Велев,никакъв не ми е.,т.е безразличен, за мен най-добрия доктор е друг Wink

колкото до фолиевата-пих я през цялата бременност/двете ми успешни/, че и след това,но това е друга тема,нека не разводняваме тази.

# 356
  Никой не твърди, че д-р Велев е единственият специалист по рискова бременност, но е факт, че е един от най-добрите! Тази тема е за рисковата бременност, не виждам разводняване, ако споменем, че майка с рак и успешно износена бременност е пила през цялото време фолиева киселина.

# 357
  • София
Няма смисъл да се спори за какво е тази тема, не е за бременност, а за специалисти рискова бременност-погледни заглавието. Тази тема е в рискова бременност-раздела,но е за мнения за специалисти.

Понеже темата се наклони в посока-до кога се пие фолиева киселина,затова го споменах!

Тази тема е за рисковата бременност, не виждам разводняване, ако споменем, че майка с рак и успешно износена бременност е пила през цялото време фолиева киселина.
Кой къде го е споменал в темата тук  newsm78

# 358
 Simple Smile пиех фолиева до раждането, препоръчано ми беше от генетик 4 х 2, аз взимах повече. онзи ден на 27-ми родих в щерев, успех ви желая и пийте фолиева дори небременни  Heart Eyes

# 359
Simple Smile пиех фолиева до раждането, препоръчано ми беше от генетик 4 х 2, аз взимах повече. онзи ден на 27-ми родих в щерев, успех ви желая и пийте фолиева дори небременни  Heart Eyes

Честито бебче! newsm51
4 пъти на ден по 2 таблетки ли пи?На мен ми казаха по 1 на ден

Общи условия

Активация на акаунт