ЯНУАРКИ 2010г чакаме ви!!!

• 16 562
  • 308
  •   1
Отговори
# 30
harem_style, плаках заедно с теб... Сега от все сърце се моля да се радвам заедно с теб на щастието ти! Hug
Харем Hug Моля се за теб, защото преживя много и ВЯРВАМ, че този път всичко ще е прекрасно!!! Praynig Praynig Praynig
Zoia_Alex, Мечтание, Зузи   Hug Hug Hug
Хайде чакаме ви мили януарки Hug Лорини, а за теб едно голямо гуш (толкова си мила Hug).

# 31
Здравейте и от мен! И аз се очертава да съм бъдеща януарска мама, може и декемврийска, че калкулаторите ми определят термин 01.01.2010г. Аз видях двете почти еднакви чертички на теста на 25.04 и бях много щастлива. На 29-ти ходих за първи път на доктор, но беше много рано и доктора успя само да види, че нещо е започнало да се оформя. Сега на 08.05 съм отново на преглед и дано вече да се вижда по-добре.
Честито на Мечтание, Зузи и Зоиа! Как се чувствате момичета?
Пожелавам успех и на другите момичета, които тези дни тръпнат в очакване на хубавата новина!

# 32
Чудя се дали няма и аз да стана януарка - отчетничка......Времето ще покаже обаче......Официално все още не се знае.......

# 33
Чудя се дали няма и аз да стана януарка - отчетничка......Времето ще покаже обаче......Официално все още не се знае.......

Хайде Мама Цоцоланка,от все сърце ти го желая.Пък дано и аз съм с теб в отчетни Praynig С нетърпение чакам 9.05 да мине,а цикълът ми все още да го няма,но не по здравословни,а по "детеродни" причини.

# 34
Лелееееее Shocked,ти 3 дечица ли имаш наистина?Чак сега видях аватарчето ти.Да са ти живи и здрави.

# 35
Харем, дано ти да влезеш в януарската тема - от все сърце го желая! Дано 9.5. да дойде и да си замине, но с двойна чертичка! Ох...и всички, които бебеправят дано скоро, ама съвсем скоро видят 2 чертички!

Лелееееее Shocked,ти 3 дечица ли имаш наистина?Чак сега видях аватарчето ти.Да са ти живи и здрави.

3 - да! Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 36
Честно да ти кажа благородно ти завиждам.
Имам син на 11 години.Миналата година като разбрах,че съм бременна бях много щастлива.След прегледа се разбра,че съм бременна с близнаци-бях още по-щастлива.Месец след това едното бебе изчезна-синдром на изчезващия близнак,а в края на осмия месец почина и другото ми бебенце-момиченце.Вече трети месец правим опити,но нищо не става.Дано,Господ чуе молитвите ми и ме дари със здраво бебенце скоро,че вече откачам.

# 37
Дано,Господ чуе молитвите ми и ме дари със здраво бебенце скоро,че вече откачам.

Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Дано! А имаш ли някакви признаци, някакви надежди?

# 38
ей момичета, много успех ви желая...аз направих темата, за да ви събера и много ви се радвам...само да не взема да стана и аз една от вас...че МЦ ми дойде още след като се изчитих от лохиите, а сега си го чакам вече 6 дни...и аз искам поне три, ама поне с по три години разлика... Hug Hug Hug
много здраве ви желая...другото знам, че го можете.... Hug

# 39
Признаци имам-гади ми се,БТ е 37,2 дори и през деня,не само сутрин.Но тестовете засега са отрицателни.Това обаче не ме плаши много,защото миналата година теста беше положителен чак 9 дена след очакваната М.Ама да видим сега какво ще стане.

# 40
ей момичета, много успех ви желая...аз направих темата, за да ви събера и много ви се радвам...само да не взема да стана и аз една от вас...че МЦ ми дойде още след като се изчитих от лохиите, а сега си го чакам вече 6 дни...и аз искам поне три, ама поне с по три години разлика... Hug Hug Hug

Да ти е жива и здрава щерката.Адашка ми е  Grinning ,само дето аз съм с Е    Екатерина

# 41
Признаци имам-гади ми се,БТ е 37,2

Дано се материализират тези признаци Praynig Praynig Praynig Praynig

# 42
Здравейте. Силно се надявам официално да се запиша в темичката, но това ще стане след 11.05., когато разбера резултата  Wink. Честито на всички видели двете чертички.
Харем  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Мамо Цоци от какво червенееш? Да ги нямаме тия  Heart Eyes Naughty

# 43

Лорини, мила сигурно е от кърменето, но и да не е....каквото ГОСПОД реши! Hug
Харем, ще те мисля и ще се моля за теб до 09.05 Praynig Praynig Praynig
cvetimira, Мама Цоцоланка успех на прегледите!
(хайде вече спирам да пиша тук, че все пак темата е на януарки 2010, а не на 2009 Embarassed, но ще следя с интерес новините от вас Hug)

# 44
Здравейте момичета!   bouquet

Има вероятност да се присъединя към вас, но за сега предпочитам да съм анонимна, докато не отида на доктор и не се види точка. Имам закъснение от 3 или 4 дни и 3 положителни теста с видимо насищаща се втора черта. Ако утре отида на лекар дали ще се види точка? Ову е на 18 или 19.04. т.е. ще имам 17-18 минали дни. Как мислите?

Другото, което ме притеснява е, че нямам никакви смиптоми. Не ми се гади, не мога да кажа, че имам напрежение в гърдите. Единствено усещам напрежение долу като при ПМС.  Вие имате ли някакви оплаквания?

Общи условия

Активация на акаунт