На работа след майчинство

• 3 046
  • 35
  •   1
Отговори
# 30
  • София
На есен и аз се връщам на работа, ако приемат малкия на ясла. Много противоречиви чувства иазпитвам, но като цяло искам да се върна на работа. Липсва ми социалния живот, ако ме разбирате. Иначе и на мен ми е хубаво с бебо да си стоим вкъщи и да се гледаме, но понякога така ми дотяга...

# 31
  • Варна

Аз пък нямах тръпение да се върна на работа. Полудявах у нас, то бясно, криво... И накрая какво излезе върнах се с такова желание, малкия щастлив на ясла (беше на 1,9г), и ме съкратиха. Започнах нова работа там пък закъсаха яко и сега съм в неплатена. Не мога да си намеря нова работа. Сега като гледам от дистанцията на времето по добре рано на работа, отколкот излежаване в къщи. Езика забравих, трудовите ми навици заминаха.. Изообщо имам най-прекрасното дете, но след раждането нещата вървят все по на зле, безпаричие, липса на сигурност, нямам работа. А искам и второ просто не виждам кога и как ще стане, особено сле дпромяната на закона..

# 32
O, момичета. И аз минах през това, само дето бях тотално откачила около това, дали съм добра майка и незнаех какво да правя. Дечицата ми, милите не ми се искаше да ги оставям, но пък исках да се изявявам и по друг начин. Много тежък момент, който моят съпруг не можеше да разбере. Добре, че отидох в един център където намерих моите отговори и се поуспокоих. Сега съм горда с всичко което правя - работя и същевременно успявам да съм и майка.  Grinning

# 33
Още на вторият ден след като се върнах на работа,влезнахме с детето в болница.
И от тогава като се заредиха едни болнични.Сега излизам 2 месеца отпуска от майчинството.
Честно да си кажа повече ми харесва да съм на работа,отколкото в къщи.
Последните месеци съм толкова изнервена от това стоене в къщи,че повече вредя на детето,отколкото да съм му полезна.`
И на мен ми е мъчно,че го оставям и отивам на работа,но така трябва и не правя излишни драми от това.
Гледат го баба му и баща му.

# 34
Айде момичета утре тръгвам на работа smile3521,надявам се да мине леко деня,и да не ви липсвам много smile3503.Целувки на всички майчета и лека вечер  bouquet

# 35
След седмица се връщам на работа...След 2г.и9м.у дома.Не мога да опиша какво чувствам...объркано ми е.Малкия свикна с яслата(поне за това ще съм спокойна).По-скоро се притеснявам как ще ме приемат в офиса.Преди една година повишиха съпруга ми(с него сме колеги),а сега ще ми е шеф  ConfusedТакава каша ми е  EmbarassedДано всичко тръгне добре...

Общи условия

Активация на акаунт