Фен клуб "Хари Потър"

• 22 773
  • 183
  •   1
Отговори
# 30
  • UK
На премиерата на последната книга на английски бяхме цяла компания в Хеликон, Станислав Яневски закъсня, абе, ужас. Горещо, тъпканица, много беше неприятно като цяло но пък си изкарахме страхотно. Аз правих снимки, в един момент вече ми беше писнало да снимам Яневски я в груб, я в някакъв профил и му извиках "Я се обърни да те снимам", човека се обърна, снимах го... Simple Smile

# 31
Мърморанке, покажи ни снимкте!
Моля те!  Hug

# 32
  • UK
Амии, сега не мога, защото не съм на моя компютър, а и те са ужасни, беше много тъмно, беше сравнително далеч, та са ужасни, а и в тъпканицата все някой те бута, блъска...

# 33
  • Berlin
харесвам и ... оох, избяга ми името! приятелят на фред и джордж... джордан ли беше..? newsm78 просто коментарите на мачовете по куидич са супер готини. във филмите обаче май го няма почти.

# 34
  • Пловдив
И аз да се наредя сред феновете. Четох книгите още като бяха излезли първите три. Чух, че били хубави и купих първата да видя. Отидохме на вилата в петък и в събота като я прочетох давах зор да се връщаме в Пловдив, за да си купя и другите две, не ми се чакаше до понеделник Simple Smile Любимата ми е "Затворникът от Азкабан". А последните две ги четох още като се превеждаха онлайн в дир-а, нямах търпение да излязат на книги. Дори изкушавах и Моли Уизли, ама тя нещо не се хващаше, въпреки, че май попрочете тук там по нещичко Wink
От актьорите любим и на мен ми е Снейп.  Heart Eyes

# 35
  • UK
Сюжета на книгите е нещо, за което претендирам да знам много, и когато някой тръгне да ми спори за нещо, в което няма как да е прав, защото аз съм, просто ме избива на бой. Хедуиг била забулена сова, тъкмо обсъждаме с един съфорумец из темите. Забулена. Аз съм била бъркала, защото била бяла. Какво било латинското име на полярната сова - пита, все едно това ще докаже, че Хедуиг е друга, а не полярна сова.

# 36
  • Анкх-Морпорк
Аааа, ето ме дипломиран птичар...  Laughing
Хедуиг е полярна сова.
Забулената е доста по-малка и винаги има характерната сърцевидна форма на лицето.
Ето ги тук и двете:
http://www.ctbirding.org/photos_owls.htm
Горе (на сайта) има две забулени, бяла и обикновена. Долу лети една полярна - като Хедуиг.
Полярната е Nyctea scandiaca на латински, а забулената - Tyto alba, като белите са подвид Т. alba alba, а обикновените - Т. alba guttata.

# 37
  • UK
Мерси! Явно точно това му трябва на човека за да спре да спори, ама той обича да се изживява като последна инстанция и хич не му харесва да не е прав, та и самата Хедуиг да дойде да му обясни каква е, пак ще спори. Simple Smile

# 38
Ами той какво спори, тя Джоан си го е написала- Полярна Сова - Хедуиг!

# 39
И аз да се наредя сред феновете. Четох книгите още като бяха излезли първите три. Чух, че били хубави и купих първата да видя. Отидохме на вилата в петък и в събота като я прочетох давах зор да се връщаме в Пловдив, за да си купя и другите две, не ми се чакаше до понеделник Simple Smile Любимата ми е "Затворникът от Азкабан". А последните две ги четох още като се превеждаха онлайн в дир-а, нямах търпение да излязат на книги. Дори изкушавах и Моли Уизли, ама тя нещо не се хващаше, въпреки, че май попрочете тук там по нещичко WinkОт актьорите любим и на мен ми е Снейп.  Heart Eyes

Какво ти тук-там, направо ги изядох от монитора! Не ми устиска стискалато, дет' се вика   Rolling Eyes

# 40
  • Пловдив
Дори изкушавах и Моли Уизли, ама тя нещо не се хващаше, въпреки, че май попрочете тук там по нещичко Wink

Какво ти тук-там, направо ги изядох от монитора! Не ми устиска стискалато, дет' се вика   Rolling Eyes

newsm48

# 41
Хех добре, че има и други като мен, че ме беше срам да кажа, че това ми е любимия филм пред други хора  Blush По едно време имаше съпоставка между "Хари Потър" и "Властелина на пръстените", който също е страхотен филм, но чуството, което ме обзема при "Хари Потър" не може да се сравни с друго. ПАрдон - мога да го сравня само с начина, по който съм се чуствала като малка когато съм чела "Пипи дългото чорапче"!
Книгите не съм чела, но живот и здраве, когато детенцето ми стане достатъчно голямо да чете, ще ги четем заедно  Hug Само да ми е живичко и здравичко!
Поправете ме ако греша, но не се ли забави много вече новата серия?

# 42
  • Анкх-Морпорк
Новата серия се чака на 15 юли, заснета е, но сега се обработва.
Доколкото разбрах, и у нас ще бъде пусната на 15.
Има трейлъри в нет-а:
http://www.apple.com/trailers/wb/harrypotterandthehalfbloodprince/
HD файловете са доста въздействащи.
Струва мисе, че тази серия ще е много по-добре изпипана.

# 43
  • UK
Трейлърите на всички изглеждат страхотно, а самите филми са... Нищо особено. Само дадени моменти са супер, иначе... Дано този е по хубав. А те щяха ноември да го пускат и той отдавна е напълно готов, но си казаха хората че чакат по големи доходи лятото, затова - лятото.

# 44
  • Анкх-Морпорк
Луна с безплатния незримоглед е просто върха, много точно попадение.
Струва ми се, че и младия Том е подбран сполучливо.
Ще видим, остана още малко.

Общи условия

Активация на акаунт