Арабска страст, мактуб, съдба за 110-ти път пак ни събра

• 21 101
  • 303
  •   1
Отговори
# 135
много благодаря за информациятя ама на влизане в Сирия колко пари трябва да имам в себе си има ли някакви такси

# 136
При влизане -освен виза ,друго  не се изисква-виж  на  излизане   се плаща -500 лири-около10 $.

А ако не е тайна ти в кой град отиваш ,и малко повече инфо за себе си  newsm78

# 137
а, два-три милиона ще те оправят  Money

# 138
а, два-три милиона ще те оправят  Money

те и мен ще ме  оправят-ако имаш дай насам    Mr. Green

# 139
Прати ми банковата си сметка на лични  Peace

# 140
Мдааааа, Алаа, изпратихме братчеда-гнус, сега май сме на път да се сдобием с приятел-гнус в темичката. За доверието съм до голяма степен съгласна, все пак почти всеки се решава на една връзка/брак защото има доверие на партньора...не вярвам някой да тръгне да се жени без доверие (освен ако не по сметка), а накрая...разводи, раздели, изневери...потърпевшите също са си имали доверие някога...Не твърдя, че трябва да сме постоянно подозрителни един към друг, но и не мисля, че доверието гарантира успешна връзка...Ако питате кое според мен гарантира успех....ами нищо...няма такава гарнция, просто е късмет, или по-скоро мактуб, за да се задържа в тематичната рамка на темата.

Миг, бе ти ме фърли в оркестъра с това миене на крака....кои години е ставало това? то вярно че и моите баби забрадени и страх и почит към дядото (на младини)....ама миене на крака......явно сме от различни села, у наше село сме по-напредничави, ши извиняваш.

Последна редакция: сб, 25 апр 2009, 18:05 от Monsoon_rain

# 141
Рейн, не бях забелязала,че Миг е редактирала. Пък моята баба дядо я носел на ръце. Така е за предпочитане  Peace

# 142
чесно мила верно е приятел-гнус   голяма злоба бе човек голяма завист как ще го изтарпя незнам с всеки изминал ден го намразявам все повече и повече #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 143
Намери му приятелка или съпруга, за да се отървеш от него. Алтернативно - пиши на Катя за съвет - тя е с голям опит в това отношение и ше ти даде практически насоки предполагам  Twisted Evil
Винаги има и вариант да го отровиш, ако прекали, но не е много хуманен. Ти се прецени  Peace

# 144
  • In a surreal moment!
еее...сега ...някой неща са образно казани , но 9г го обслужваше от-до след инсулта и се оплака само веднъж- почина преди него....Поднасяла му е легена с топлавода, отнасяше го след това , ако и да не му ги е търкала лично разбирате какво влагам в израза

аллаа - много ти се радвам и ме забавляваш - живи и здрави!

Лили - ходим като аз го хващам подръка , но това е мн рядко , щото е сраснал с колата и навсякъде сме автмото....пеша твърдо  ньеее  Simple Smile

# 145
 Рейн, така е, изразяването е различно.  Peace
От написаното ми звучеше: ''на всяка цена''.

Незабравке, нали си чувала лафа: ''на болният мъж жена му се спомина...''  Laughing
И аз знам, че едно време е било така- пълно обслужване: от отварянето на външната врата... до загъването на гърбето като си легне.  Wink

# 146
Здравейте за днед.Честит рожден ден на Найра

Алаа,поздравления за новата работа, сигурно ще те харесат.Щом на теб ти харесва и си добра в работата си ...
А за хората-гнус, май ги има навсякъде. Аз съм чула ,че да не ти влизат лоши сили с лошите хора в къщата трчбва някъде на външната врата да си заковеш едно листенце дафинов лист.Заковаваш си го с малки пирончета на кръст.Не знам помага ли, но една изпатила колежка го сподели от опит.
А Old Sport, това с отровата може и да е хуманно все пак- да не се мъчи в злобата и лошотията си човекът.

# 147
Да, а може направо вратата да си заковат, за по-сигурно  Twisted Evil

Алба, аз и сега му завивам гърба на моя човек, традиционалистка съм си  Blush

# 148
ама то мъжете искат само жените им да им казват ти си велик и да им се прави евала че тои е преуспял това е тайната на връзкте доверие да си траеш и да го подкрепяш Grinning

# 149
Да, а може направо вратата да си заковат, за по-сигурно  Twisted Evil
Joy   Peace    bouquet
За завиването... то и ние си го използваме редовно.  bowuu
Ставаше въпрос, че с него жест е приключвала 'пълната програма'.  ooooh!

Tedyysp, опитомяването на половинката си е цяло изкуство. Peace
Не е въпроса да си траеш, а да знаеш кога и kak да се обадиш.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт