Магребски фатални дами, за 13-ти път събрани!

• 21 743
  • 291
  •   1
Отговори
# 240

А Що не се обаждаш бе Минче ,че си тук  Grinning

ЕЕЕ Дидонче ,знаех си аз ,че Ще купувате розови пантофки  Flutter stork-girl

# 241
Ойларипиииииии - къде сте бе хора - никакви ви няма.
Точно това и аз се питах! newsm78
Хайде да се отчета сега. Grinning
Отидохме 3-та,уж сама щях да ходя,че днес мъжа ми имаше ужасно много работа.
Трябваше да изкара още 15 коли от Пежо ,Рено и т.н,които закупихме,че сезона започна.
Та заряза всичко и се тръснахме всички в Клиниката.
Бебето  Praynig Praynig Praynig Слава на Бога е добре.Всичко си има и е......МОМИЧЕ!
Мъжа ми е на 7-то небе. Joy Много е щастлив. newsm44 За мен няма смисъл да ви пиша,то е ясно.  Kissing Heart
Алекс обаче е много разочарован и констатира,че доктора не разбира нищо.
Вика му:
-"Иншаалла,да е момче"!  smile3521
Пък доктора му вика:
-"Този път ще е момиче,пък за следващия се разберете с баща ти."    newsm53
Този ще е последен,казах аз!   newsm03

# 242
Леле,още не съм написала,а вие ме разконсперирахте! Crazy

# 243
дидонка този път официално честито   bouquet,обаче виж какво набито око имам-първа видях линийката,че си бременна,а сега и че е принцеса Grinning

# 244
  • София
Добре, че се провикнах аз, че да научим и хубави новини тук.  newsm62

# 245
  • Varna
Ей   мЪ на и менИИИИ bye
ДИДНЧЕ Hug радвам се за радостта ти Hug
Шакирче Hug БаткУ ходи на инжекции-откриха му сколиоза. Той отдавна се оплакваше но не ме слушаше като исках да го водя на лекар. Ама сега се уплаши, че може да го сменя и ме слуша многооооооо smile3503 Много са болезнени инжикциите но няма как. Иначе ми е добре момчето. Глезунка ме постоянно.
ДАЛЧЕ-много се ядосах на това, че трябва да си продаваш нещата ей така на половин цена, ама може наистина да е за добро . Обаче повече се ядосах на твоя убавец че   такъв стиснат #2gunfire
Дедко Хаджи-докъде я докарахте със рЮмонта?

# 246
  • София
...
Дедко Хаджи-докъде я докарахте със рЮмонта?
Ремонта върви по план. Тия дни до коледа ще го приключим.

# 247
Дидонче, честито и от мен! Радвам се много като чуя такива хубави новини  bouquet

Шакирче, и мен днес много ме боля стомаха, много е гадно, а преди няколко и дни и аз като тебе бях дежурна във вц. Дано скоро ти мине всичко, че е много изтощаващо знам.  Confused

Иначе аз чета, чета и по някоето време се обадя като от нищото. Но ви следя всеки ден.  Hug

А дядо хаджия аз не го знам  Laughingnewsm78

# 248
Минче, направо съм като парцал вече Tired и ето сега всичко се повтаря от сноЩи и чакам мъжо с медикаментите

Ти пък не чети само ами и пиши ,какво става с любовта ?

# 249
ШакиCry Съчувствам ти, да знаеш. Дано по-бързо се върне мъж ти.  Praynig
Преди като бяхме малки и като имахме такива проблеми, баба ни винаги ни даваше по една лъжица кафе, смляно. Ядеш го, малко горчи, ама на нас ни помагаше.
Тук в Германия пият кола...не знам дали помага, не съм го пробвала. Но от както знам тия работи, много рядко ми се случва да пия хапчета. Гледам да ги избягвам.

Любовта е наред  Heart Eyes. Чакаме нов паспорт сега....(така де, приятеля ми, той нали си загуби неговия и ходи тази седмица в мароканското посолство да си вади нов. Казали му след 4 седмици да се обади.....). Иначе все още сме си така разделени...заради магистратурата му. Но малко остана.

Момичета, лека вечер!  Hug

# 250
  • София
...
А дядо хаджия аз не го знам  Laughingnewsm78

Не ти и трябва ако питаш мен. Laughing

# 251
  • Egypt
Добро утро!
Шаки, като дойда някой ден в Белгия ей това искам да ми покажеш:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=377050&pid=12287239

Мечтата ми е да застана с отворена уста най-отдолу  Laughing
Иначе да, имам много работа, но му се вижда края, слава богу.
Дидонка, много се зарадвах, че ще е момиченце, това си е голямо щастие да уцелиш момче и момиче от раз Heart Eyes
Далка, мислех си по твоя случай, че всяко зло за добро. И като се върнеш в Бг за ваканцията да включиш в обиколката си и Русе, има какво да се види, ще ти покажа интересни неща.
Делтич, масрито е добре, климатизирал се е така да се каже, чакам да го пуснат отпуска, че да се наговорим, и да ми каже кога да ходя. Най-вероятно края на юли, ама както се убедих няма нищо сигурно с тая армия.
Албич, аз пак зяпах снимките ти, голяма красота  Hug
На цялата форумна дружина пожелавам прекрасен ден, петъкът е любимият ми ден  newsm10

# 252
Добро утро момичета и дядо Хаджия   bouquet

Закуската и кафенцето са сервирани  Flutter моля, заповядайте  Hug

Дидонка - прекрасна розова новина  Party  Simple Smile много се радвам , дай Боже всичко да е наред до края и да гушкате една здрава и сладка принцеска  Heart Eyes  чак ми се прииска и аз пак да съм бременна  Blush

Алба беше питала къде ще заминаваме, отиваме при родителите ми, всяко лято сме там, тръгваме в началото на юни и стоим там до края на септември , вече нямам търпение  Simple Smile Simple Smile Simple Smile и малките също  Heart Eyes

Отиваме на разходка.
Хубав ден на всички и повече усмивки  Simple Smile   bouquet  Hug

# 253
Файма с удоволствие Ще те закарам разбира се  Hug,малар ,че аз не съм фенка на шоколада  Laughing
 пък като се установиш в Египет ша ти идвам там на гости .Просто такова прозрачно чисто море ,никъде не съм виждала ,не че съм обиколила целия свят де  Laughing,но в Египет си напревехме сватбеното пътешествие и някак си е специален за мен  Heart Eyes

Тук до нас една хлебарница и сладкарница я  имат тази машинка  за шоколада  Grinning

# 254
Шаки, ти по-добре ли си днес? (Надявам се, че да  Praynig )

Общи условия

Активация на акаунт