Агънцата малки страх ги лови, ЯНУАРЧЕТО вече чевермето върти!

• 12 616
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Виждам Ванчето на балкона. ДАли е Ванчето обаче или е Любо newsm78 Който и да е да докладва за малък Любо, по възможност с фотоси  Grinning

Може би татко Лю?......  Thinking

# 151
  • София; Дружбето
Виждам Ванчето на балкона. ДАли е Ванчето обаче или е Любо newsm78 Който и да е да докладва за малък Любо, по възможност с фотоси  Grinning

Може би татко Лю?......  Thinking
Де го тоя балкон newsm78

# 152
  • У дома... някъде
Балкона е най-отгоре Цветке,дето показва кой разглежда темата ни  Hug
Елица,честито!Леко и безаварийно шофиране занапред!  bouquet

# 153
  • София; Дружбето
Аааааааа, бременна му работа, не зацепвам ич Mr. Green

# 154
Здравейте и благодаря за поздравите!!!!
Манана аз съм, мъжа не знае що е то форум,но за моя радост имам интернет в болницата.
Аз съм учудващо добре, раждането беше много бързо и леко,даже не се наложи да напъвам което ме изуми. Лекаря каза,че до сега съм втората раждала при него на която бебето е излизало само без нужда да напъва  Laughing Въпреки това имам 2шева,но те не ме притесняват толкова колкото това,че сега след като родих имам ужасни контракции.
Бебо е през цялото време при мен и за сега е послушно детенце Wink Много е сладък,но нямам кабел да сваля снимките от апарата за да ви го покажа.
Цвета значи и за теб е била вярна таблицата и съм познала,че ще е момче.
Ели безаварийно !
Анджи честит рожден ден!!!

# 155
  • София; Дружбето
Майка героиня при тези кила Grinning Контракците знаеш са добре, защото по-бързо ще се прибере корема.
На мен Марков ми каза, че над 3200 трябва да ми назначат секцио, щот иначе си е игра на покер Rolling Eyes квото и да значи. каза да не настоявам, но е убеден, че нормално няма да стане Crazy Спирам да ям, че да не расте много дребното Laughing

# 156
 Grinning Grinning Grinning
http://www.tcnj.edu/~hofmann/humor/Misc/funkids/kids.htm

Анджелина,мила,честит рожден ден!

# 157
  • София, Лагера
Цветке, оня горе си знае много добре работата - такова мрънкяло като теб е на 100% родено за свекърва Wink.
Деске бреееей, не пропускаш!  Twisted Evil Joy Joy Joy

Ноеми, страхотни снимки. В Ковачевица в "Бялата къща" ли бяхте? Поне на този хотел ми прилича.
Не, Flowerlina, в Жарова къща  Sunglasses То в Ковачевица има всичко на всичко 2 хотела - Бялата къща и този  Wink

Ели, честита книжка! Сега веднага почвай да караш системно, да не ти мине мерака и да не вземе да те хване страх!  Peace

# 158
  • София, Лагера
Ванче, ти ли си, бре?  Shocked Shocked Shocked Ето това е съфорумка!  Laughing Още от магарето пише!  Hug Hug Радвам се, че е минало лесно!  Heart Eyes

# 159
Ванче, ехеее, поздрав от родилно отделение  Hug
Целувки за теб и бебе Любо. Те Любчетата са много кротки и добри деца  Heart Eyes
Как ни веднъж не ми се падна така да родя  Grinning

Честита ни шофьорка Ели, лека и безаварийна! Simple Smile

Ето, наливайте си

Ние се наливахме семейно в ресторант със средиземноморска кухня. Ама възпитани деца имам, не вдигаха шум, ядоха и пиха  Mr. Green

Благодаря на всички вас за хубавите пожелания  Heart Eyes
Обичам ви, виртуални дружки мои!

# 160
  • София
Мама Саша си трае, ама много се радвам за случайната ни среща! Цялото семейство изглеждахте страхотно!  Hug Heart Eyes
Случайна...ама страхотна среща.  Wink Младо и красиво семейство...похвалих ви аз, но не тук, признавам.. Heart Eyes
Щях и доказателствен материал да покажа, но исках първо снимките да сваля, а все време не остава  Embarassed

Момичета, от цялата работа дето е покрай мен в последно време, днес осъзнах нещо - най-важното е да сме живи и здрави..  Hug Звучи много тривиално, но е една истина, която е неоспорима. Обичайте и бъдете обичани.  Hug Hug Hug

# 161
Ей Ванче, Ванче - не можеш да заспиш ти  Simple Smile Сподели сега какви чевства те обзеха като видя малкия Любо  Heart Eyes Айя видя ли го вече ? Как реагира? А ти как се чувстваше от срещата?
Като си спомня, че като видях Веско и Цеци буквално го метнах в ръцето на баща му, за да мога да прегърна разбойника  Simple Smile
Разкажи и за бързото и лесно раждане - видя ли, че с Мони бяхме прави, че второто се ражда бързо и лесно  Laughing

# 162
Манана не мога да заспя ,а снощи спах само 2часа от превъзбуда  Tired
Айя е в Благоевград и още не е видяла бебето,но ще разказвам за реакциите.
Да за радост беше права за второто раждане Wink
Утре ще разказвам по-подробно как е минало,че сега наистина мисля да се опитвам да заспя за да имам сили за утре.
Лека нощ  Hug

# 163
  • София
Рождени дни, голи подаръци, нови бебета, бъдещи свекърви  Mr. Green , планировки за разпивки - ето това е тема!  Sunglasses

Шош ще ходи в зоопарка с татко си, а аз - по живот соло!  Party Тези, които също ще ходят при слона, да ги наглеждат.  Wink  Mr. Green

# 164
  • София; Дружбето
Дубрутру. О както не пия кафе ми е толкова заспало сутрин, ужаст Tired
Ние днес ще се разхождаме край езерото, да гледаме рибки и костенурки. Изучавам маршрут за стигане до зууто, който да не включва много ходене и смяна на повечко транспорт, за да няма гсфове Grinning
Ванче, с нетърпение акам разказа, че ми вдъхвате тука едни добри надежди Laughing

Общи условия

Активация на акаунт