1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 71

• 23 896
  • 440
  •   1
Отговори
# 195
  • планетата Земя и по точно до морето
На всички именници много здраве, радост и хубави дни! newsm51  
Аз пак гледах ( за кой ли път ) трейлъра и също мисля, че Онур е забърсал някакво момиче и ще се изкара яда на нея. Ако е така момата сигурно ще е за болница след това - кекс с ядосания Онур...Мале, мале  newsm78
Мила Огън нашия гняв е силно виртуален и слава богу. Надявам се че никой тук не смесва реалност и виртуалност, въпреки че напоследък психолозите твърдят че децата го правят и това е наистина опасно. За нас просто това е начин за смяна на емоциите и някаква (може би не най-добрата) форма на релакс.  За това така беснеем - релакса ни отива на кино когато искаме любов и романтика, а получаваме нещо друго. Аз го казвам за кой ли път - харесва ми, че тук има интелигентност, финес, хумор, силни емоции, споделяне.... и един много хубав филм! Затова ви прегръщам всички с радост  Hug

# 196
  • до най слънчевия бряг
понеже седим тук и ги нищим всякъкви варианти аз имам още два  в джоба
1 идва Периде и дръпва една жестока реч ,вкарва я в пътя 
2 присънва и се Ахмет който я прави на пух и прах защо така тормози сина им и не се съобразява вече с него,  та нашта мома се засрамва  и обръща назад към Онур
то май вече друго не остана  Thinking

# 197
привет момичета  Hug
весел празник на всички  Simple Smile

Аша по често изпускай парата, хем да ти олекне хем и нас да радваш. Но какви са тези подсказки пак към сценаристите - 'Онур да претръпне' Ааааааааа. Не искам претръпнал да го гледам. Шех по бързо да се осъзнава да не изтърве момента  Thinking. Аз разчитам, че Сабанджъ го е страх от теб и ще им дръпне ушите на сценаристите. Какви са тези приказки предателски сега ....

Маги така е много трудно почти невъзможно аргументи в защита на Шех да се кажат в този момент. И аз от моите пръсти нищо не съм изсмукала още. Особено за отношението й към Каан. Да ни връщат старата Шех стига са ни се подигравали тези драскачи  Crossing Arms. И Онур все измъчен, гневен и страдащ го дават, по жени не го пращат да ходи вече. Всичко правят, мило и драго дават за да й се ядосам.
Шех да се сети за думите си, че никой не е безгрешен. Да си прощава вече. Стига се е оставяла на течението. Да престане да прави всички около себе си тъжни и нещастни.
Аз трейлъра го гледах само веднъж - пак нищо конкретно няма, но като цяло ми хареса. Няма пак да гледам че ще взема да видя нещо което не ми е по вкуса. Най ми е любопитно какво ще стане че Шех да размисли, защото прегръдки с Бену имаше, разговор с Керем.
Вторник не е чак толкова далече

# 198

Цитат
Аз го казвам за кой ли път - харесва ми, че тук има интелигентност, финес, хумор, силни емоции, споделяне.... и един много хубав филм! Затова ви прегръщам всички с радост 

Абсолютно споделям, Ари888, също не за пръв път и се присъединявам към казаното! Обичам ви и ви желая всичко най-най-най! От щастие и късмет да не се отървете, Мили момичета!!! Hug Hug! Hug

# 199
Ще има ли превод на 89 епизод?

# 200
  • Атлантис, Галактика Пегас
привет момичета  Hug
весел празник на всички  Simple Smile

Аша по често изпускай парата, хем да ти олекне хем и нас да радваш. Но какви са тези подсказки пак към сценаристите - 'Онур да претръпне' Ааааааааа. Не искам претръпнал да го гледам. Шех по бързо да се осъзнава да не изтърве момента  Thinking. Аз разчитам, че Сабанджъ го е страх от теб и ще им дръпне ушите на сценаристите. Какви са тези приказки предателски сега ....

Маги така е много трудно почти невъзможно аргументи в защита на Шех да се кажат в този момент. И аз от моите пръсти нищо не съм изсмукала още. Особено за отношението й към Каан. Да ни връщат старата Шех стига са ни се подигравали тези драскачи  Crossing Arms. И Онур все измъчен, гневен и страдащ го дават, по жени не го пращат да ходи вече. Всичко правят, мило и драго дават за да й се ядосам.
Шех да се сети за думите си, че никой не е безгрешен. Да си прощава вече. Стига се е оставяла на течението. Да престане да прави всички около себе си тъжни и нещастни.
Аз трейлъра го гледах само веднъж - пак нищо конкретно няма, но като цяло ми хареса. Няма пак да гледам че ще взема да видя нещо което не ми е по вкуса. Най ми е любопитно какво ще стане че Шех да размисли, защото прегръдки с Бену имаше, разговор с Керем.
Вторник не е чак толкова далече
то че вторник не е далече така е .. ама аз ще остана без нет цели три седмици... и то точон от 11... Заминавам командировка... и ... направо ще се изям!  #Cussing out #2gunfire newsm78

# 201
Kordelia съчувствам ти искрено  Hug
много жалко наистина
здраве да е

siren с Периде ми се струва по малко вероятно да се получи. Може да й дръпне конско , но едва ли ще успее да я вкара в пътя  Thinking
Обаче виж номера с Ахмет може и да ни го пробутат. Що не вземе наистина да го сънува пак този човек  newsm78

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 14:18 от castanea

# 202
Kordelia съчувствам ти искрено  Hug
много жалко наистина
здраве да е
Е, да де, здраве да е.. Ама вируса ще ме мъчи...  newsm78 hahaha  bouquet

# 203
Спомнете си какво каза Козльо че нещо ще падне от небето--я някой метеорит да ЦАПНЕ шех по главата,беки и дойде акъла. Joy Joy Joy

# 204
Хиляди благодарности на дамите, които превеждат newsm51 newsm51  newsm51.
Немога да намеря превода на 87 серия.  newsm17 за помощ.

# 205
Ето
http://www.vbox7.com/byuser:yagmur_yurekli_damlacik?&page=6

http://www.vbox7.com/byuser:yagmur_yurekli_damlacik?&page=5

# 206

http--www.vbox7.com-byuseryagmur_yurekli_damlacik&page=5

# 207
Благодаря    bouquet

# 208
Момичета в 26 серия Шех така се моли пред леглото на ранения Онур... Моли го да отвори очи...  newsm45 newsm45 newsm45
"Онур отвори очи, моля те.. Онур...  Ако загубя и теб ще живея в вечън мрак, Събуди се заради любовта ни..."
И като гледам сегашното й поведение не мога да повярвам направо.................. Sick smile3511 smile3511 smile3511

# 209
  • на морето
Момичета в 26 серия Шех така се моли пред леглото на ранения Онур... Моли го да отвори очи...  newsm45 newsm45 newsm45
"Онур отвори очи, моля те.. Онур...  Ако загубя и теб ще живея в вечън мрак, Събуди се заради любовта ни..."
И като гледам сегашното й поведение не мога да повярвам направо.................. Sick smile3511 smile3511 smile3511
Ето -това имам предвид в предните си постове -все едно гледаме друг герой....

Общи условия

Активация на акаунт