ШОКИРАЩА СЛУЧКА С Е СЛУЧИ ДНЕС С МЕН И БЕБЕТО

• 5 673
  • 56
  •   1
Отговори
# 15
Е, ще накажат директора и дежурния учител - добре.
Кой ще накаже родителите на тези деца, обаче? Никой. Самите деца пък ще се отърват съвсем без нищо - да не са луди да си признаят. Всички знаем, че децата са невинни - даже и когато мятат разни неща по хората. Днес дръжка, утре пиратка, а вдругиден?

# 16
  • вкъщи
ужас ами ако беше ударило детето тогава-такива неща не трябва да остават ненаказани

# 17
Ох,че се ошашках!!! Ужас!Наистина трябва да сложат камери във всяко у-ще.Доколкото знам в 23-то СОУ  вече имало камери на двора. Чувството за безнаказаност ги прави още по-нагли...

# 18
  • Viena
ужас ами ако беше ударило детето тогава-такива неща не трябва да остават ненаказани
аз това имам в предвид......бебе на 1о месеца............

# 19
  • Viena
Ох,че се ошашках!!! Ужас!Наистина трябва да сложат камери във всяко у-ще.Доколкото знам в 23-то СОУ  вече имало камери на двора. Чувството за безнаказаност ги прави още по-нагли...
аз още не съм в час,просто господ го е пазил

# 20
мен от сега ме е страх за  децата ни, как ще ръстът в такова развалено общество, аз не знам тези деца какви родители ги възпитават, показват ли им любов или си гледат бизнесите само.УЖАС

# 21
И аз съм за камерите  Peace]

# 22
мен от сега ме е страх за  децата ни, как ще ръстът в такова развалено общество, аз не знам тези деца какви родители ги възпитават, показват ли им любов или си гледат бизнесите само.УЖАС

Как какви? Същите, които пишат в Нашите деца.

# 23
  • Viena

Как какви? Същите, които пишат в Нашите деца.
е добре кажете какво да правим?????????

# 24
  • Viena
мили мами освен да си слагаме дъждобрани на количките ,когато разхождаме бебета

# 25
  • There I was on a July morning

Според теб само бебетата ли са застрашени от хвърлени върху тях предмети, ако са по-големи - може  ooooh!

# 26
Утре отиваш и палиш една свещичка в знак на благодарност и се молиш да не ти се случва никога повече.

За успокоение да ти кажа,че нашия 15 годишен син го нападат за трети път в един уж безопасен и с камери  парк в Лондон.
Вчера ходихме да дава показания в полицията и бях шокирана от статистиката- 40 000 малолетни са РЕГИСТРИРАНИ в полицията като същите поне веднъж са ограбвали някого.
По описанието което даде той и приятелите му компютъра избра 36 вероятни извършителя.
На някои на лицето им сякаш е изписано че са родени като такива а други изглеждат направо деца-нежни и видимо безобидни.Ако ги срещне човек някъде едва ли би си помислил,че това същество е стар познат на полицията.
А кажете ми как аз да го опазя?!До 12 години аз ги водех и забирах,сега излизат сами като до 16 годишни не могат да влизат в заведения и ходят по паркове и ядат в Макдоналдс.Хиляди камери по улиците но гаменчетата знаят и с тях как да се справят.Слагат си качулки или носят в джоба си едно уредче което издава звук ако камерата работи.

Забравих да спомена,че става въпрос за квартал с около 100 000 жители.Като купувахме къщата беше средна хубост.В последните година-две много хора се изнесоха в чужбина и си дадоха къщите под наем на общината а тя от своя страна ги даде на крайно нуждаещи се.

Господ да ни пази децата!
Никакви оплаквания и жалби не вършат работа ако недай Боже ти бяха ударили детето.

# 27
  • Viena

Според теб само бебетата ли са застрашени от хвърлени върху тях предмети, ако са по-големи - може  ooooh!
НИКОИ НЕ Е ЗАСТРАШЕН ОТ АГРЕСИЯТА НА ДЕЦАТА ,НО ДА МЕ ЦЕЛЯТ МЕН- ЖЕНА С БЕБЕ В КОЛИЧКА НЕ МИ СЕ ВРЪЗВА,

# 28
е добре кажете какво да правим?????????

Единственото, което можеш да направиш успешно е, да възпитаваш твоето дете така, че утре да не мята предмети по хората.
Ако случайно се срещнеш с родителите на гаменчето, със сигурност ще го оправдаят с думите: "Ама то е малко, не разбира!". Затова те пращам да четеш в Нашите деца - там пишат родителите на бъдещите като него. Чувството за безнаказаност започва да се формира от мама и тати. "Никой няма право да прави забележка на детето ми! " - на детската площадка.
"Никой няма право да наказва детето ми!" - в детската градина.
"Никой няма право да нарича детето ми невъзпитано и агресивно!" - в училище.
Докато стигнем до: "Никой няма право да му забранява да замеря хората с предмети!"  Mr. Green
Само последното го измислих - предишните са често срещани изказвания тук.

# 29
  • на правилното място, в точното време
Един от редките в случаи , в който абсолютно подкрепям написаното от  Как` Сийка Peace
Това, което се случва в училище е плод на нас самите! Не обвинявайте никого! Не може да казваш на тригодишната си дъщеря, "Като те удрят, удряй и ти" и после да се чудиш кой, защо и как те бил замервал, псувал или.... Помислете как възпитавате децата си у вас, какво виждат, тогава скачайте с възмутителни букви да се възмущавате от "хорските" деца. Тези деца са нашите. "Наше производство". И правят това, на което сме ги учили.

Общи условия

Активация на акаунт