Twilight/Здрач- сагата- тема 12

• 19 165
  • 414
  •   1
Отговори
# 345
И моето копие е вече при мен!!!!!!!нямам търпение да се прибера и да почвам.
Аз поне снимки не видях, но толкова бързах да я скрия в чантата, че да не я почна, че може и да съм я пропуснала. Ама снимки в английскита не съм виждала.

# 346
Честито на всички които са получили Затъмнение!
Танзен, ето линк за книгите.
http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_ss_by?url=search-alias%3Dstripb … amp;x=17&y=11

Аз ги поръчах през чешки сайт, но то май е все тая. Само Здрач не намерих с твърди корици и ще си я купя с меки. Уф. Ще търся още една седмица обаче и чак тогава ще се предам.
Вие оригиналната корица ли предпочитате или със снимка Роб&Кристен?

# 347
Аз съм ЗА оригиналната корица. Видях ги в Лондон, тия с Роб и Кристен и нещо не ми харесаха - все едно те са причината да харесваш и четеш тези книги / е признавам си за Роб, но Кристен брррр/. М/у другото в събота гледах новия и филм и нещо този стил на игра не ми харесва - пак едно мънкане, едно заекване, но май това е запазената и марка като актриса.

# 348
  • Разпиляна във въображението
Ashley Greene какви рамене има обачеее Confused

# 349
Ох, най-после се добрах до компютъра си. Здравейте на всички!
1. Поздрави на новодошлите.  Hug  2. Браво на Womanitka - много добре се е справила, и на мен това за страдането на семейството не ми беше хрумвало.  Wink  3. Намерих си "Здрач" с твърди корици - оня ден ми я доставиха  - така че още се намира. 3. Днес зарибих още една колежка - просто си представям как след седмица ще ходим в училище три колежки с кървясали очи като на вампири от безсънните нощи на четене  Laughing  4. Радвам се , че пак се заформи готина дискусия, особено ми харесва момента с писателстването - изкушавам се и аз да се пробвам, но ми липсва смелост  Embarassed  5. Мона лиза,  благодаря за бюлетина днес   bouquet !

Последна редакция: пн, 18 май 2009, 13:37 от valka1979

# 350
  • София, България
ooo aз ако се разпиша няма да има спиране  Laughing
затова за момента се стискам  Laughing

след малко ще добавя още неща към бюлетина  Peace  (пропуснала съм едни интересни работи)

# 351
Благодаря много!

През .co.uk дава ли безплатна доставка, или трябва да ида в .com  или изобщо няма такова животно "безплатна доставка"?

# 352
Благодаря много!

През .co.uk дава ли безплатна доставка, или трябва да ида в .com  или изобщо няма такова животно "безплатна доставка"?

Добре де, аз си купих оригиналните заглавия от две различни книжарници по МОЛ-овете, по 18-20 лв всяка. И аз мислех първоначално да си ги поръчвам от чужбинско, ама реших, че като ми сложат доставката до тази "европейска" държава България, ще ми излезнат много по-скъпо...  Защо не провериш в "Orange"?

# 353
  • София, България
редактирах бюлетина с едни готини снимчици на който му се гледа  Mr. Green

# 354

мерси за бюлетина  Peace
Много любовно го раздават Селена и Тейлър... Wink
И много ме кефи коментара на Лейни за слуховете, които ще напише жълтата преса за Роб и Анжелина, само защото ще са по едно и също време в Кан  Outta Joint

# 355
И на мен ми доставиха книгатааа  newsm44

# 356
добре дошли на новодошлите  bouquet

спойлер Зазоряване
 снощи четох разгорора на Джейк и Лия -  когато си оформяха новата глутница Flutter
 и двамата май имат някакви предпоставки да са двойка ( разбира се, ако ренесме пренебрегне белязването) -  и двамата страдат от несподелена голма любов, върколаци.. дразнят се един-друг.... с една дума може да м се развие връзката в бъдеще Mr. Green

# 357
звездичка и аз си помислих същото,докато четях Зазоряване-имат бъдеще според мен Peace

# 358

Hug Мерси за бюлетина...Гледа ни се...как да не ни се гледа Peace...то каквито сме "недонагледали се" ще е повод за притеснение,ако не ни се гледа Mr. Green

Спойлер 3аzоряванеАz също като четох книгата и преди да се появи частта с белязването си мислех,че Леа и Джейк ще станат нещо повече от приятели Peace Дори ако не се лъжа Джейк си представяше как Сет остава при майка си,а те двамата продължават пътя си заедно...мисля,че вече му минаваха такива мисли през главата и много ми стана мъчно за Леа,когато не се получи накрая заради белязването...тя горката все няма късмет Sad

Последна редакция: пн, 18 май 2009, 15:24 от Christabel

# 359
  • София, България
Christabel  Hug

Ехх как ме е яд, че не си поръчах книгата  ooooh!  , сега в София е толкова гадно времето, къде ще се мъкна да я търся след работа незнам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт