Страхотна Диета за Страхотни Тела/Режим на доц. Байкова/ - 23

• 33 496
  • 457
  •   1
Отговори
# 285
благодаря Hug ти за отговора krem4e.Имах предвид натуралните сокове на"Capyy"или някоя друга марка,понеже не обичам Weary да пия никаква вода,било то и минерална.Но разбрах,че не става.Ще отолявам жаждата в горещените sweatingс чай. Peace

# 286
  • Свищов
И аз обичам сокчета, но като им прочета състава ми се отщява. Изчакай отговори от другите момичета, но аз така мисля и...Аз минерална вода на мога да пия, а само от кана Брита или от чешмата. Не знам гледали ли сте репортажи за свищовската вода-мизерия и чудо. Кока-кола от чешмата.

Задоволи се със студен чай. Не е толкова зле. Сок може да пиеш, когато има прием на чай и плод, но да е еднакъв за деня, за предпочитане-фреш.

Няма начин-диетата си е ограничение и насилване за някои неща. Капни лимон в чашата с вода и ще ти е по-добре. Купи си плодови чайчета. Измисли алтернатива.

# 287
krem4eto благодаря ако и аз съкна колкото теб направо супер.Долу горе за колко време при теб се получи не бързам защото бавно е по добре за тялото и кожата но някакси ми се струва много далечен блян.

# 288
  • София
kremche, повтаряла ли си диетата или си я правила само веднъж?

# 289
  • София

Добро утро, Страхотни момичета! Hug

И вчера приключих успешно белтъчния ден, резултат засега нямам, но МЦ може би е причината
Днес съм на кисело мляко и ябълки

Много Hug Heart Eyes на всички

Страхотен и минусов ден!  bouquet

# 290
Оооо, ето ме  Crazy

Добре дошли на новите популнения   bouquet  bouquet  bouquet

Не ми спори диетата,но усещам болки в яйчниците и май очаквам включване  Crazy ,но ям твърде малко,но не много режимно  Crazy

Още не съм тръгнала на плаж,тогава ще има да вия  Joy Joy Joy, ама да съм му мислила на време  Crazy ,а не само да се подмотквам  Crazy

Страхотен ден  Heart Eyes

# 291
  • Свищов
Правих диетата(по-точно 3-те диети) само 1 път. Общо 38 дни. За това време свалих 6 кг. Както вече казах по кило седмично. Смъкнах много сантиметри и си влизам в едни панталони и дънки от преди 100 години. След приключване на диетата свалих още малко на см и на кг. Но аз съм на принципа-по дрехите се познава, а меренето със сантиметър е най-сигурно. Мога да я повторя, но това значи да няма какво да облека.

Снощи прекалих с 1 наденица, спука ме корема от болка и днес ще съм на КМ и огретен от тиквички. Не ща месо, не ща сладко. Релакс за корема трябва. А и без това днес го дават тук 38 градуса. Ще се фотосинтизира.

# 292
здравеите страхотни момичета от днес и аз съм на режима ще докладвам за минусчета даи боже по скоро.Иначе сутринта изпих едно кафе защото ми пада кръвното мисля че не е пречка само сутрин по едно.А днес на млекце с краставица.Само да споделя че когато започна да се храня разделно или на някакъв режим винаги отначало ме боли глава стомаха защото се свива виене на свят но всичко това си го обяснявам с прочистване на организма слава богу всичко отшумява след около 4-5 дена и после се чувствам страхотно като нов човек.Желая на всички страхотен и усмихнат ден Hug Heart Eyes

# 293
  • BG
Добро утро и от мен!   bouquet

Да ви почерпя с едно кафе за добър старт на деня

За сега не мърдам с килограмите, но пък съм пред МЦ ...   Rolling Eyes

Ей, много се радвам, че сме толкова диетуващи  Peace

# 294
  • BG
Да се похваля, че хапнах черешки, а сутринта филийка с лютеница.  Peace

В офисът едно от момичетата е спазвало режима на Байкова и днес ми предложи да донесе част от диетите, които е спазвала. Ако го направи, ще ви ги напиша. И като видя колко съм свалила, завърши " Ти добре сваляш, ама да видим колко време ще задържиш сваленото"  Joy
Пожелавам на всички ни сваляне на желаните килограми и дълготраен ефект от положените усилия!   bouquet

# 295
Здравейте страхотни мами!
Искам да се отчета с моите резултати.За 7дни от отключващия режим съм надолу с 2кг.Те всъшност бяха 3,5 но влязох в МЦ и веднага ми се отрази. #Cussing out
Имам един въпрос????Понеже по време на МЦ се задържа вода,разумно ли е да се намали количеството вода за деня?
Успех на всички и много минусчета. Rolling Eyes newsm51

# 296
  • София
Привет на всички Страхотни Simple Smile

Аз съм с вас вече 3-и ден, но имам една питанка.....
Когато, например съм на КМ и плодове/зеленчук, може ли на едно ядене да ям само КМ, а на друго само плодове/зеленчук или винаги трябва да са еднакво комбинирани?
Понеже на работа не мога винаги да ги ям заедно Sad
Подобно ли стоят нещатата и с белтъчните/въглехидратни дни....мога ли да си правя салата от повече от един вид зеленчук?

Съжалявам ако ми се повтарят въпросите, но не успявам да ви изчета всичките, а и като гледам някои момичета не ги комбинират, а други правят такива комбинации...

Благодаря ви много и успех, че лятото дойде Wink

# 297
Здравейте и от мен! Следя ви от 9 дни (когато започнах диетата) и ми е много приятно при вас! Приемате ли ме при вас?
Бях 58-59 кг. След като родих станах 63 кг., но вече четвърта година не мога да ги сваля. Ходих при доц. Байкова и имам част от нейните режими. Опитах веднъж диетата, но не бях много сериозна със задържането, а то е много важно и е част от цялата процедура. Наскоро стигнах 65 кг. и реших този път да бъда твърда. При вас намирам доста добра мотивация да продължа   bouquet.
Мариша, според мен можеш да ядеш само кисело мляко (до 2% масленост!) или само плодове - в диетата е казано до 5 кофички на ден, а това може да означава и една. Всичко е до организъм.
Можеш да направиш салата от два зеленчука - зеле и моркови или домати и краставици, но нека единия зеленчук е преобладаващ и запази тази комбинация за целия ден.

# 298
Здравейте и от мен!  bouquet
И аз все още ви следя, май ще започвам втория режим от петък/събота, но не пропускам ден да ви чета, защото сте ми стимул и приятна компания Hug

В офисът едно от момичетата е спазвало режима на Байкова и днес ми предложи да донесе част от диетите, които е спазвала. Ако го направи, ще ви ги напиша. И като видя колко съм свалила, завърши " Ти добре сваляш, ама да видим колко време ще задържиш сваленото"  Joy

Stephy, аз мисля, че ти сваляш със страхотно темпо, не ударно, а стабилно и бавно, което ще те предпази от йо-йо ефекта. Може да не идват светкавично промените, но трайните неща отнемат време, а твоят резултат е много вдъхновяващ  bouquet мисля, че скоро колежките ти ще те гледат със завист  Party

Marisha, по-добре е да ги ядеш заедно ( КМ и плод/зеленчук). На мен понякога ми става тежко ако е по-голям плода, затова ми се е случвало да изям млякото примерно в 10, а плода в 11. Така храненето ти става на всеки час, което според мен не е лошо, защото е същото количество храна, разпределено на по-малки порции. Или ако и това не ти е удобно, може да смесиш плода/зеленчука с млякото и да си направиш плодово мляко(зависи от плода/зеленчука, но аз пробвах с ябълки и портокали и става супер, идеално за ден в офиса или на лекции)
По-добре не прави разнообразна салата в другите дни. Колкото по-моно, толкова по-добре. Знам, че е гадно, но по-добре по-стриктно в началото. Аз имах идея за цвекло с моркови, но ми препоръчаха да не ги смесвам. Е, можеш да слагаш лук, маслинки, магданоз и подобни,с  които да ти стане по-вкусно Peace

# 299
  • BG
Ykk, много си мила, както обикновенно!   Hug Дано да постигна още по-добри резултати и да имам с какво да се похваля!  Peace

Какъв резултат искаш да постигнеш?

Общи условия

Активация на акаунт