Щастлива седмица 15.08 - 21.08.05

• 10 315
  • 304
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Да ви разправям вица на седмицата  Laughing
Покрай моите шашкания има ли бебе, няма ли, бях помолила кумата ми (бременна в 4 месец) да пита нейния доктор кога най-рано може да се види бебче.
И днес получих отговор, който направо е  Crazy
Според този доктор бебе се виждало 5-6 дни след ОПЛОЖДАНЕТО  #Crazy
Представяте ли си какъв доктор само - с ясновидски способности  hahaha
Още не съм я светнала при какво "светило" ходи, ама довечера ще се видим и ще я информирам обстойно  Flutter

# 106
А сега кажи и кой е тоя лекар да ходя да ми гледа и на мене Joy!

# 107
  • София, Борово
Да ви разправям вица на седмицата  Laughing
Покрай моите шашкания има ли бебе, няма ли, бях помолила кумата ми (бременна в 4 месец) да пита нейния доктор кога най-рано може да се види бебче.
И днес получих отговор, който направо е  Crazy
Според този доктор бебе се виждало 5-6 дни след ОПЛОЖДАНЕТО  #Crazy
Представяте ли си какъв доктор само - с ясновидски способности  hahaha
Още не съм я светнала при какво "светило" ходи, ама довечера ще се видим и ще я информирам обстойно  Flutter

В интерес на истината, Мазнейкова ми каза нещо подобно-
по-точно каза, че на 6-7 ден от оплождането може да разбере дали има бременност по вида на матката.

# 108
  • Пловдив Белащица
....В интерес на истината, Мазнейкова ми каза нещо подобно-
по-точно каза, че на 6-7 ден от оплождането може да разбере дали има бременност по вида на матката.

Според мен може да предположи, но не и да е сигурна. Пък ако толкова бързате идете си пуснете един кръвен тест, ама и той след имплантирането на плода, т.е. 6-7-8 дни след оплождането.

# 109
 :crazyхахахахаххаахаххахахахах те някой доктори са толкова кадърни че............... Sick мойе да те разболеят

# 110
  • София, Борово
Според мен може да предположи, но не и да е сигурна. Пък ако толкова бързате идете си пуснете един кръвен тест, ама и той след имплантирането на плода, т.е. 6-7-8 дни след оплождането.

Естествено! Никой не казва, че е сигурно.
Но за хора преживяли извънматочна( като мен), повярвай ми, че това е от голямо значение.

# 111
Само не стана ясно на какво гледат на боб #Crazy ,кафе   food010 или нещо друго,
то хубаво че ще кажат ама нали може с идването на лелката и да замине това което са видели и тогава  smile3518 най добре си е като ти закъснее тестче и  EFP

Ива, или сама си го налагаш или то само ще се наложи (с течние на месеците на чакане, чакане, чакане....), ама дано не е второто Grinning
Дано не е второто  newsm17 ама то едни мисли  smile3527и сънища  smile3522постоянно #Crazy как да избягаш но се старая  smile3520 да не им се отдавам

# 112
  • Пловдив Белащица
Diana , извинявай ама не виждам с какво ще ти помогне едно предсказателство. Недай се боже се случи извънматочна, незнам дали ще се види точка. А дори и да е нормална бременност, пак е рано за точка. При условие, че се вижда някъде на 5-6-10 дни сред закъснението. И в този случай сигурно ще е по-полезно едно изследване на ЧХГто, защото в много случаи когато не е в норамата се касае за извънматочна.

# 113
  • София, Борово
я прочети дали става дума за точка или за състояние на матката в това, което съм написала.
А колкото до това дали си "истински" бременна, най-сигурно е май когато му се види пулса... щото и точка може да има, ама само точка.

А колкото до файдата от ранното следене - голяма е! Сега можеше да съм с 2 тръби, а не с 1.

# 114
  • Пловдив Белащица
Диана, не скачай така. Имам предвид, че матката може да е увеличена и по други причини. Това че е увеличена неможе да е доказателство за бременност, каквато и да било тя. Както каза ти, най-сигурно е като тупне сърчицето.

# 115
  • София, Борово
не скачам, седя си и чета... и се чудя дали ще има буря Rolling Eyes

# 116
здравейте мацки сладки!
искам да ви кажа, че редовно ви чета и живея с емоциите, мечтите и тревогите на всички ви, но някак не ми идва отвътре много да пиша.
Аз съм добре. Щастливо омъжена и в общи линии преодоляла изпитанието, което преживях преди  повече от месец...

много се радвам на момичетата, които видяха заветните чертички докато бях в почивка. надявам се наборките /по престой в клуба/ в най-скоро време да се преместят и да ви зачитам по отчетните
теми Praynig
прегръщам ви. пазете се и не спирайте да вярвате!
Heart Eyes
п.с. аз ще се пазя поне още няколко месеца... някак чувствам, че ми е рано още.

# 117
  • Sofia
Дианка , не споря , само питам .
Вида на матката може да показва че няма бременност ( в нея ) . А в това време да има другаде  , нали ?!
И друго , четох тук някъде , че лигавицата на матката преди  М  има един и същи вид и при бременност и когато ще идва Флото .  

# 118
  • Варна
Привет Ирини  Hug
Радвам се, че се възстановяваш и сватбата е минала хубаво  Grinning
Сега се пази и когато си готова, бебчето само ще дойде  Party

# 119
  • София, Борово
Ирини,  welcome
Честито, и да си все така щастлива  bouquet
Много ти се радвам Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт