Щастлива седмица 15.08 - 21.08.05

• 10 315
  • 304
  •   1
Отговори
# 90
Еее, жалко, ДВВ Simple Smile Щеше да е много готино да е той Crazy Нали светът бил малък! Simple Smile

# 91
 svetli hahaha Joy hahaha И ние там от 15.30ч hahaha

Последна редакция: вт, 16 авг 2005, 11:54 от dvv

# 92
Я чакайте да ви питам нещо мами. Днес е 28 ден от цикъла ми, а попринцип ми е 26-27 дали мога да направя тест сега без да е с първата урина. Май ще ми се пръсне нърцето ако трябва да чакам до утре. По принцип съм имала и цикли по 28-29 дни, но последни 3 месеца сами били по кратки. Болят ме гардите... и тем подобни. Да си направя ли тест сега. Дали 6те е верен ако не е сутринта рано ?????  newsm45 newsm45 newsm45

# 93
  • София
Ей, Бейби, тъкмо се чудех кога пак ще посетиш форума!  Хубави новинки! Значи вече бебчо маха с ръчички, а? А ти как се чувстваш?
Ети, ние заедно ще сме отпускарки в София. Може да пием заедно по кафенце или да отскочим до София Ленд, а?
Чакайте и аз да ви покажа малко снимки. По принцип нямам навик да се снимам с цифров и затова са толкова малко, ама заради отчета:
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=7584&AlbumId=19483
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=7584&AlbumId=19476

# 94
Еее, жалко, ДВВ Simple Smile Щеше да е много готино да е той Crazy Нали светът бил малък! Simple Smile

Ела до Варна и ще се засечем!

# 95
Я чакайте да ви питам нещо мами. Днес е 28 ден от цикъла ми, а попринцип ми е 26-27 дали мога да направя тест сега без да е с първата урина. Май ще ми се пръсне нърцето ако трябва да чакам до утре. По принцип съм имала и цикли по 28-29 дни, но последни 3 месеца сами били по кратки. Болят ме гардите... и тем подобни. Да си направя ли тест сега. Дали 6те е верен ако не е сутринта рано ?????  newsm45 newsm45 newsm45
Не е толкова важно да е с първата урина, аз съм си правила по всяко време на деня и са давали резултат, но трябва да не си ходила по малка поне 3-4 часа за да се насити урината с хормона,
Хайде стискаме палци да ни информираш за  EFP , и  preggo

# 96
Здравейте и от мене момичета, аз май от давна не съм се обаждала, ама го ударихме тука на ваканция и живот... после пък една седмица нямах нет, нещо се прецака. Вече съм отново на линия Grinning Grinning Grinning Май тези дни трябва да съм в ову, ама май ще пропуснем и този месец, пък от септември почваме пак да се 'стараем'

Не съм изчела всичко назад, та на всички, които имат поводи за празнуване честито . На чакащите две чертички, да ги дочакат Praynig Praynig Praynig
Лека седмичка от мене и много слънце и положителни емоции  bouquet Heart Eyes

# 97
  • Sofia
Я чакайте да ви питам нещо мами. Днес е 28 ден от цикъла ми, а попринцип ми е 26-27 дали мога да направя тест сега без да е с първата урина. Май ще ми се пръсне нърцето ако трябва да чакам до утре. По принцип съм имала и цикли по 28-29 дни, но последни 3 месеца сами били по кратки. Болят ме гардите... и тем подобни. Да си направя ли тест сега. Дали 6те е верен ако не е сутринта рано ?????  newsm45 newsm45 newsm45

Моят цикъл е 27 дни,  на 28-ия ден към обяд си направих теста и беше + при всеки мисля е индивидуално, но щом си нетърпелива опитай, ще стискаме палци Simple Smile

# 98
Ей, Бейби, тъкмо се чудех кога пак ще посетиш форума!  Хубави новинки! Значи вече бебчо маха с ръчички, а? А ти как се чувстваш?

Тук съм вече Лея, бяхме малко на море, но отпуската свърши и пак на работа. Rolling Eyes
Да маха с ръчички безгрижно и доста се върти нагоре -надолу.
Аз за сега да чукна на дърво съм добре, но почва да ми става тежко от време на време, но това си е нормално. Simple Smile
Съпругът ми казва, че само преигравам но аз знам че се шегува и не му обръщам внимание. Party

Това е за сега от мен.  bouquet

# 99
Колко съм бърза нямате идея. Направо със скоростта на светлина изтичах до апреката. А как пресяках Дондуков... това друг път ще ви го разкажа.
 Е по същество. Напревих си теста но нямаше втора чертичка. Ако не ми дойде днес утре сутрнинта пак. Благодаря за подкрепата.

# 100
И дано утре да се похвалиш!

# 101
  • Стара Загора
Търпение му е майката момичета....и либоф разбира се CrazyШашканията и припаданията на никой няма да помогнат Mr. Green
Успех на борислава Hug
Добре дошла на Бейбито Hug

# 102
Търпение му е майката момичета....и либоф разбира се CrazyШашканията и припаданията на никой няма да помогнат Mr. Green

Херка откъде да се заразим и ние с това търпение  bash, кажи откъде си го прихванала че тука май само седмачета сме събрани  newsm44,  че ни трябва някаква такава зараза  spoko

# 103
Ива, или сама си го налагаш или то само ще се наложи (с течние на месеците на чакане, чакане, чакане....), ама дано не е второто Grinning

# 104
  • Стара Загора
Ива, или сама си го налагаш или то само ще се наложи (с течние на месеците на чакане, чакане, чакане....), ама дано не е второто Grinning
Мъдра както винаги Mr. Green Точно си го казала.

Общи условия

Активация на акаунт