Щастлива седмица 15.08 - 21.08.05

• 10 316
  • 304
  •   1
Отговори
# 180
  • Sofia
Ейй Ая , добре си си дошла ! Heart Eyes

# 181
Добре си заварила  Grinning
Ма много пусто нещо - изплаших народа  Shocked

Да знаеш мнооого гот се попекох и за вас  Whistling (само че нямям онлайн албум да ви покажа снимките  Blush)

# 182
Знам че вече ставам банална, но искам пак да ви попитам за мойто проблемче. Та дали е възмойно да съм бременна, а теста да е само с една черта. Имам всички симптоми, без гадене , но и закъснение и болки в гърдите, и зверски апетит. Дайте мнение моля. Аз мисля ако до пондрелник не ми дойде наистина да отида на лекар.

# 183
борислава, ами не знам какво искаш да чуеш, ама иринии поне сто пъти е разказвала историята на своите приятелки, дето до третия месец са имали по една черта.
А може и на психична основа да са тези симптоми, аз съм ги получавала, мислейки усилено за бебе.

# 184
Влизам само да ви кажа чао за известно време - отивам да си почина на балкана! Като се върна само  EFP да виждам! Дано и аз да ги видя скоро! Ще ми липсвате! Много Hug Hug Hug на всички!

# 185
Борислава,
За съжаление мисля, че е малка вероятността да си бременна при отрицателен тест. Е, вярно, сигурно има изключения и ти пожелавам и ти да си едно от тях, стискам палци да се похвалиш.
Може пък да правиш теста много рано, а?
Колкото до симптомите и аз имах доста предишния месец, закъсня ми с една седмица и после като ми дойде течеше по съвсем малко кафяво на цвят. Та и аз тайничко се надявах и се молех да съм бременна, та даже си мислих за цветна бременност Rolling Eyes Wink
Да, ама не, на УЗ се видя ясно, че не съм и сега съм в очакване на ову Praynig
А както каза тити и аз съм си внушавала симптоми много пъти.
Дано при теб да са истински Simple Smile

# 186
Ех, Etina, искам и аз на планина Sad толкова ми се ходи, а през отпуската не успяхме и още от сега съм запланувала другото лято да ходим на планина по време на отпуската - поне една седмица.  newsm41 Сега обаче с тези  Wear Umbrella най-приятно можеш да си прекараш времето пред компютъра, четейки любимото форумче  Innocent Heart Eyes, а да не забравяме и  luvbed smile3534
Онзи ден се говорих с моята кума и разбрах, че след по-малко от месец ще дойдат да ни погостуват с преспиване, после ще я приемат в болница, за 10-тина дни, докато роди  newsm44 много съм щастлива и тайничко се надявам и аз да видя  EFP дотогава.  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Борислава, чакам с нетърпение да кажеш, че си бременна, но гледай да не мислиш непрекъснато за това, за да минават по-бързо дните, иначе ще се влачат така  newsm27

# 187
А да ви разкажа сега какъв майтап днес Laughing   Ама така става то като не ходи човек на работа. Айде лека и спорна от мен!
Така е който е отпускар забравя за нас  newsm12 но това говори че има далеч по интересни неща  newsm78 което е много добре
Не, бе момичета, не съм ви забравила, аз поглеждам като се присетя и във форума. Но първо, нямам какво да пиша - най-много да дам отчет как се развива 6тата книга за Хари Потър Laughing или да ви разкажа как съм преяла с пъпеш Animal Pig Второ, някакси ми е трудно да следя развръзката така като не съм през цялото време пред компютъра. На работа, когато се присетя давам Рифреш и виждам горе долу всяка минута как се развива действието. А тука върша и по някоя друга работа междувременно -  smile3529 newsm79 smile3529 1dishes smile3529

Ааа, между другото, и аз съм сред госпожиците във форума newsm56 заедно с Еовин (която май скоро ще я пишем сред г'жите) и Иф.

Борислава, нали знаеш, мила, че колкото и да ти се иска обратното, на този ранен етап никой и нищо не могат да ти дадат гаранции, че си или не си бременна... Спри да мислиш за това, то след броени дни само ще си покаже. Praynig EFP

# 188
  • Стара Загора
....
Не, бе момичета, не съм ви забравила, аз поглеждам като се присетя и във форума. Но първо, нямам какво да пиша - най-много да дам отчет как се развива 6тата книга за Хари Потър Laughing или да ви разкажа как съм преяла с пъпеш Animal Pig ........
Хайде сега оправдания Гриз Mr. Green Не на мен тия Naughty
Уффф писна ми да работя...неможе ли да се спи постоянно и да ти капят парички Rolling Eyes Ако някой знае как става тоя номер да свирка. Само не ми казвайте да си вземам мъж милионер...щото аз тая работа е свърших вече...ама не е милионер Mr. Green
Лек ден девойки.

# 189
Ха добрютро Grinning Гледам, че Хера пак ме е изпреварила.
Хера, твоя проблем с
неможе ли да се спи постоянно и да ти капят парички Rolling Eyes
и при мен го има, и аз много съм умувала над него newsm78 Да ти кажа, според мен не са много възможностите: или си взимаш мъж милионер (ама явно требе твоя още доста да го поизчакаш докато ги натрупа Money); или чакаш някоя богата леля да ти остави наследство. По тоя повод се сещам, че май имаше някакъв такъв анекдот: Попитали автора на книгата "100 начина да забогатеем" има ли честен начин да забогатееш, и той отговорил: "Има, но е само 1" - "Какъв е той?" - "Ами още не съм го открил"...

# 190
  • Стара Загора
Ша забогатей моя....кога ми дават натовска заплата...ама незнам аз дали ще съм жива тогава Mr. Green Да живее моята плантация инак сме живи умрели. Заплатата му не е малка за Стара Загора ама си представям как аз ако нямах работа и имахме дете...още се чудя де щях да съм Thinking

# 191
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
От доста време ви чета, но все не се осмелявах да пиша, защото не бяхме още в групата на бебеправещите Embarassed Този месец не сме се пазили и имам съмнения, че може да сме успели Party Обаче от няколко дни имам едни циститни болки  Sick Cry и не знам какво да правя... Пия разни билкови, но не помагат Cry.  Джи пи то ми е в отпуск, а и той винаги ми предписва ципрофлоксацин. Изчетох всичко по темата във форума и се чудя дали да почна все пак ципрофлоксацина, за да не се влоша?
Успех на всички бебеправещи!

# 192
  • София
Добро утро на всички Grinning Добре дошла Ая  bouquet
Змейче, ами не знам колко силни са ти болките. Щом сте бебеправили тоя месец, не е много препоръчително да взимаш ципрофлоксацин. Ако стане нетърпимо - тогава. Аз съм го взимала в един бебеправешки период, но положението беше ужасно - пишках през 3 мин. и в урината ми имаше кръв. Защо не пробваш с мечо грозде или някакъв билков чай, който се препоръчва при бъбречни проблеми и цистит?
Ети, приятен отпуск! Да си починеш хубаво на Балкана! И си ми обещала да пием кафе заедно, нали не си забравила?

# 193
  • Пловдив
Благодаря ти, Леа, че се отзова Hug  bouquet!
Не  е съвсем нетърпимо, пък и аз съм си издръжлива Crazy, обаче се притеснявам, че със всеки ден става по-зле... Пия разни ми ти билкови хапове и смятам да ида да си взема царевична коса - някой я беше препоръчал. Дано да мине, че вече  #2gunfire

# 194
  • София
Змейче, а през колко минути ходиш по малка нужда? Аз като усетя наченки на цистит, вземам 2 таблетки Хексамин. То се препоръчва за прочистване на пикочните пътища, при някои бактерии и т.н., не е скъпо, но пише да не се взема при остър цистит. Затова те питах какво е положението. В начален стадий много помага. А е и по-безвредно от Ципрофлоксацина.

Общи условия

Активация на акаунт