Щастлива седмица 15.08 - 21.08.05

• 10 316
  • 304
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Горе-долу на половин час, обаче е от вчера сутринта така. Иначе не ме пари много при уриниране - просто излизат само по няколко капки, а имам чувството, че мехура ми е пълен Sick Съжалявам за натуралистичните подробности Embarassed

# 196
  • София
Ами точно това е остър цистит, по начина, по който го описваш. Значи Хексамин няма да помогне. Пий повече вода, за да има какво да изпишкваш и непременно билков чай. Ако до два дни не се подобри положението, почвай с Ципрофлоксацина.
На останалите момичета, извинявайте, малко стана чат Embarassed Гризка и Хера, защо млъкнахте? Големи сте свежарки днес Grinning

# 197
 Weary  а пък на мен ми е супер тъпо, че ми дойде М, пък и още съм болнааааа.  Въпреки дуфастона цикълът ми пак е къс, но 26 дена  са нормални май Thinking. Сега минавам на план Б, профилактични изследвания.
Интересува ме мога ли да отида при гинеколога и да си искам цитонамазка, че досега никога не ми е правена?
Бори, недей  го мисли толкова, че после разочарованието е по-голямо.
Змейче, успех при борбата с цистита и дано се разминеш без ципрофлоксацина, че от него много гъби се въдят!
А къде са ни бремелинките днес, май още спят? Laughing

# 198
Вера, можеш да си поискаш цитонамазка, мдааа

# 199
  • София
Разбира се , че можеш да искаш цитонамазка! Задължително се прави профилактично поне веднъж годишно! Не може да ти откажат.

# 200
Добро утро, момичета.
Минавам да ви кажа сдрасти и да ви пратя малко усмивчици.  Flutter

Вера, 26 дни си звучи като нормален цикъл  Simple Smile

# 201
Питам защото досега за 28 годинки съществуване никой не ми е пускал цитонамазка. Миналата година ходих при гинеколог във онкологията на ВМИ и той тогава каза, че това е първото нещо, което назначава, но за мен не виждал причина  #Crazy.
Та значи другата седмица и аз ще търчам по изследвания. Новото джи пи ме искаше да отида на профилактичен със всички кръвни изследвания, урина и т.н., а гинеколога ме вика на фоликуметрия, да ми направят и цитонамазка тогава. Трябва ли да е през определено време на деня или няма значение?

# 202
Няма значение по кое време ще е  Wink

# 203
  • София
Няма значение, стига да не си се подмивала преди това. Влагалището, де.

# 204
  • Варна
Здравейте! Как сте? От рано сте се разписали гледам  Simple Smile

Аз съм малко тревожна, доста ме боли десният яйчник от снощи и се чудя какво става  newsm78 Нали имам там един голям фоликул и не знам от него ли е, друго ли е  Thinking
Сега мисля да чакам ли до понеделник прегледа или да хукна още днес  Rolling Eyes

Имате ли наблюдения? Може ли при голям неспукан фоликул да има едни такива прорязващи болки от време на време  newsm78

# 205
  • София
Светли, аз съм имала силни болки точно при голям непукнат фоликул. Взимах Но-шпа. Но моят съвет е да отидеш все пак на лекар.

# 206
привет и от мен Hug
Брависимо на тия дето запо4ват денят с усмивка Party Heart Eyes
Аз чакам утре да ме навести една познайница Confusedимам всичките симптоми ами нищо  де следващия път няма да и се размине да я спра  Praynig
Лек ден на всички работещи или почиващи
Я да ви питам ползвал ли е няякой от вас продуктите на Himalaya

# 207
  • Sofia
Аааа Ая , не така !  Какви са тия оправдания  , що нямаш албум бре човек ?! Искам снимки !

Вера , 26 дневен цикъл може и да е нормален ако и ЛФ е добра , ако тя е къса  Naughty  .
А за това , че не виждал док защо да ти пуска цитото , нямам думи . Както вече са ти казали момичетата тя се прави задължително веднъж годишно профилактично . Така че си искаш и още как  Simple Smile!

Иф аз съм пила Ивкеър на Хималая , но едно шишенце и нямам впечатления .

# 208
Каква е тая Хималая  newsm78

Моренка, голЕм зор с тия албуми - все не стигам да ги направя - още от сватбата (която беше преди вече годин) не съм направила  Blush

# 209
  • Sofia
Ая , стига бе ,  за нула време работа ( албума де ).
Ето Хималаята .

Общи условия

Активация на акаунт