Щастлива седмица 15.08 - 21.08.05

• 10 315
  • 304
  •   1
Отговори
# 210
  • Стара Загора
Моят мъж пиеше Спимен-а на Хималая. Незнам дали му помогна...ще се чуе октомври на контролната спермограма. Но сега не го пие в момента. Те са билкова основа май и ще ти трябва няколко месеца да ги пиеш за да се почувства действието им. Може и глупости да говоря...не ми вярвайте много
Лея не пиша щото ме грабнаха от сутринта...сега тайно пиша и ви чета...уффф мързи меее Crossing Arms Crazy Искам висока заплата на мъж ми и почивка на мен Mr. Green

# 211
  • Sofia
..Те са билкова основа май и ще ти трябва няколко месеца да ги пиеш за да се почувства действието им. Може и глупости да говоря...не ми вярвайте много

Тц ! Ще ти се ама   Naughty  ! Ни са глюпости !
Постаряй се де  Crossing Arms !

# 212

Вера , 26 дневен цикъл може и да е нормален ако и ЛФ е добра , ако тя е къса  Naughty  .

Точно с ЛФ ми е проблема.  На миналия цикъл изобщо я нямаше, а направо М  smile3515. Тогава по време на овулацията страшно ме боля десния яйчник  newsm78 . От момиче цикъла ми е 22-26 дни и не ме е притеснявало това, но като почна така рязко да се скъсява, а и се информирах за ЛФ,инплантиране и т.н се поуплаших и мисля, че трябва нещата да влезнат в ред
Този цикъл почвам да меря БТ. Проблем ли е,че днес не се усетих и пропуснах?
Светли, иди на лекар за да разберете на какво се дължи. Пожелавам ти да няма нищо обезпокоително.

# 213
Здравейте момичета.  bouquet
Искам да ви съобщя една новина за мен-както знаете преди 2 месеца завърших висшето си образование и сега ще почвам работа по специалността си.Много съм щастлива но и малко съм уплашена.дай Боже всичко да е за добро и да се нареди.
Светли не се тревожи моля те-аз също съм имала болки но от 2 големи непукнати фоликула и генеколожката ми каза че е нормално точно то тях да имам резещи болки.но ако продължат иди на лекар.
Ети желая ти весело и релаксиращо изкарване на балкана и без дъждове Praynig
На работещите-лека работа Grinning
на почиващите-спокоина почивка Wink
на чакащите-успех и без никакви лелки Praynig Peace Praynig
Слънчево настроение на всички Joy Joy hahaha Joy Joy

# 214
  • Стара Загора
Да не говоря глупости ли  Mr. Green Ами влече ме пусто Mr. Green

# 215
  • София
Според мен, Хера, да се постараеш да пиеш хапчетата няколко месеца, а твойте "глупости" са много сладки Wink

# 216
Dime, супер! Много се радвам. Толкова е трудно след завършването да започнеш работа по специалността. Желая ти успех. Ще се справиш!

Нормално е да се притесняваш, но нека не ти личи!

# 217
Диме, честита ти работа! Спокойна и безпроблемна!

Вера, хич даже не е проблем, че днес си пропуснала Wink

Аз да отбележа само за протокола - днес чакам да ми дойде. Хем знам, че покрай ову-то не сме сексили, хем знам, че бях на Флажил тоя месец (от който между другото май няма ефект, мамка му!), ама пак ми е тъпо, че ще ми идва... Женска му работа Laughing

# 218
  • Sofia
Аууууу Хера  Thinking  явно мнооооого са те сгащили в работата , та не ме разбра !
Казвах , че това дето си мислиш , че са глупости , не са , та затова да се постараеш , следващия път да са глупости  Mr. Green !

Абсолютно не е проблем Вера , докато си с Фло можеш да мериш ако искаш ама въобще не е важно .
И направи графика във ФФ щом ще мериш БТ , та да може да коментираме ако се наложи   Simple Smile .

Успешен старт Дими  Grinning !

# 219
  • Стара Загора
Аууууу Хера  Thinking  явно мнооооого са те сгащили в работата , та не ме разбра !
Казвах , че това дето си мислиш , че са глупости , не са , та затова да се постараеш , следващия път да са глупости  Mr. Green !
Въх наистина се сдухах от работа Blush Нали знаете, че ви обичам Heart Eyes Ади отивам да бачкам. Само да кажа на Слънчо, че не ща да я вписвам в протокола на тези с лели Флот-а...къш от тука...искам те с две чертички Mr. Green Naughty

# 220
  • Sofia
...Нали знаете, че ви обичам Heart Eyes
Аха  Grinning!

А ти знаеш ли , че и ние теб .... таковата ...  Heart Eyes !

# 221
  • Варна
Здравейте момичета.  bouquet
Искам да ви съобщя една новина за мен-както знаете преди 2 месеца завърших висшето си образование и сега ще почвам работа по специалността си.Много съм щастлива но и малко съм уплашена.дай Боже всичко да е за добро и да се нареди.
Светли не се тревожи моля те-аз също съм имала болки но от 2 големи непукнати фоликула и генеколожката ми каза че е нормално точно то тях да имам резещи болки.но ако продължат иди на лекар.

Диме, браво за работата  Hug Дано си доволна, и не се плаши, нормално е да си притеснена, но с времето и опита ще добиеш увереност!

А за болките, благодаря за успокоението  Hug Аз вътрешно бях убедена, че е от това, ама нали за пръв път ми се случва и се шашкам по малко. Ама вече не ме боли толкова, поне спря да ме реже. Пък и вече доста време не се пука пустото нещо  Thinking дано сега се е спукало и от това да е било прорязването  Praynig
В понеделник така или иначе съм на лекар, дано до тогава няма подобни "кризи"  Praynig

# 222
Благодаря ви момичета за подкрепата  bouquet.Знам че всяко начало е трудно,но Дай Боже да се справя.Спомням си как ме окуражавахте за държавния изпит-още веднъж благодаря  bouquet найстина ми помагате. Hugрадвам се че ви има и че сте част от живота ми.Съжелявам само че няма да монго често да ви пиша защот ще съм доста заета,но вечер от вкъщи ще намирам време.
дано скоро да ви кажа че освен нова работа ще имам и бебче baby_neutral
На всички много Heart Eyes Hug

# 223
Добро утро и от мен,
Малеееееееееееее колко сте изписали , поспивайте си бе момичета какво е това ранно ставане.  newsm44 newsm44

# 224
  • В сърцето на любимите мъже!
Моренка, защо е лошо, ако е къса ЛФ? Че моят цикъл е 29 дни ама лф е мно-о-о-го късичка - 5-6 дни!

Общи условия

Активация на акаунт