Щастлива седмица 15.08 - 21.08.05

• 10 315
  • 304
  •   1
Отговори
# 240
  • София, Борово
Iggiberry, аз всеки месец имах положителни тестове за овулация, но се оказа че всъщност не пукам фоликули и съответно няма овулация.
Твоя лекар с вагинален ехограф ли те гледа?

# 241
  • В сърцето на любимите мъже!
Да, гледа ме с вагинален ехограф и дори не видя уголемен фоликул. Всичките си бяха еднакво големи, т.е. еднакво малки на 11-ия и на 18-ия ден. А аз си имах положителен тест на 14-ия ден. След това на 19 и 20-ия ден пък имах сериозни болки в яйчниците и изобщо аз всеки цикъл имам болки около 20-21-ия ден, които ме будят нощем.
В понеделник отново съм на вагинален ехограф и ще видим какво е положението.

# 242
  • Den Haag
Здравейте момичета, пожелавам ви приятен ден, много щастлив и успешни опити за  newsm30. Целувки от мен за всички  love001

# 243
  • Варна
Здравейте и от мен! Утре съм на поредната сватба - на нашите кумове, и вече съм на вълна булки  Party
Болките почти отшумяха, даже вече мисля да не би пак бъбрекът ми да стачкува  Thinking
Чакам с нетърпение да стане понеделник и да видя точицата вътре в мен. Снощи таткото почти се нави да дойде с мен да я види  Flutter

Весел ден на всички!

# 244
Добро утро,
днес съм от ранобудните и отрано ще се запиша

Iggiberry, аз всеки месец имах положителни тестове за овулация, но се оказа че всъщност не пукам фоликули и съответно няма овулация.
Твоя лекар с вагинален ехограф ли те гледа?
Миличка ти направо ми разби представите които имах, че аз си мислех че като всеки месец са ми положителни тестчетата за ову и всичко е наред  #Crazy #Crazy #Crazy
май трябва да мисля по малко.......
Утре съм на поредната сватба
Весело изкарване на сватбата   bouquet но да не играш много да се пазиш  Joy

Lali , мерси за инфото за ЛФ
Весел ден на всички и особено на работещите които чакат с нетърпение да свърши   love001

# 245
Привет и от мен  Hug
Светли да си изкараш хубаво на сватбата и после нали занеш какво искаме СНИМКИ Mr. Green
Аз днес съм на рожден ден на една принцеса която ще стане на 1 годинка  Heart Eyes после ще разказвам ако не ме мързи  Whistling
Лек и ползотворен ден на всички  bouquet

# 246
Добро утро и от мен! Днес освен, че е  smile3558, имам и друг повод да празнувам. С милото сме семейство от два месеца! Ще взема да измисля нещо по-романтично за довечера, 1dating  loveuuu само лелката да не ме тормози много.
Светли, весело изкарване на сватбата! И нашите кумове ще се женят, /решиха го непосредствено след наш'та сватба/ но не знам кога точно:roll: ММММММ, Мноооого обичам сватби...
Iggiberry, може да звучи малко невежо, но щом са те гледали на 11-тия и на 18-тия ден, а тестът е показал овулация на 14-тия, не е ли възможно да се е спукал фоликула на 14-тия или 15-тия ден и после да не се е видял при прегледа?
Лали, благодаря ти за информацията за лутеалната фаза. Този месец ще се следя по всички възможни начини. Лошото е само, че имам нормални цикли и изведнъж се появява такъв кратък/под 20 дни/, но ще трябва да открием причината newsm78
Пожелавам на всички да имат много приятен и изпълнен с положителни емоции ден и мноооого любов Two Hearts!

# 247
  • В сърцето на любимите мъже!
Ами ако няма уголемен фоликул, то няма какво да се спука...

# 248
  ooooh! Embarassed абе на мен ми мина през ума, но нали знаеш, че понякога ти се иска нещата да стават по-лесно-така както си ги мислиш. Rolling Eyes

# 249
Здравейте и от мен. Пожелавам ви един усмихнат Петък и много успех в бебеправенето през  weekenda Simple Smile

# 250
  • Пловдив
Здравейте на всички!   bouquet
Такова хубаво слънце, а аз трябва да пазя леглото (по-точно тоалетната Sick Cry) Току-що се връщам от лекаря, който каза, че не е толкова страшно - имам лека форма на хидронефроза - и май съм се справила с билките (благодарение на вас Hug). Освен това каза, че тези хапчета, които съм пила не биха навредили на евентуалното бебче (дано да е там Praynig)
Хубав ден ви желая и се пазете от изстинки, че е кофти така да си прекарваш отпуската... Sad Прегръщам ви! Hug

# 251
  • София
Добро утро и от мен Grinning
Първо, Честити два месеца щастлив семеен живот, Вера!  bouquet Да се обичкате и уважавате много!
Аз съм много, много щастлива!!!! Grinning Снощи Боби се върна от море Sunglasses Почернял е като шоколадче. Но имаше и изненади...Прибираме се вкъщи и усещам някаква много силна миризма от багажа Rolling Eyes А то детето ми събирало мидички, обаче черни и затворени, а месото вътре се разложило и се разнесе една воняяя...на мен ми идваше да  Sick Но трябваше да изглеждам радостна от подаръка на Боби. Имихме мидите и ги изнесохме на терасата да се обезмирисяват. После си мих 3 пъти ръцете, но...като си лягах имах чувството, че спя на дъното на морето Wink
Това е засега от мен. Бързо да ви мине петъка  да е много усмихнат Heart Eyes

# 252
Фоликула може да се пукне по-късно, при мен с десен яйчник винаги не се пука на датата за ову , а два дни след това и обикновено ми се удължава с два дни цикъла. Проверено е и на ултразвук. Овуто ми с десен яйчник е най-болезненото нещо, което можете да си представите. Никога не съм имала имплантационен спад с този яйчник.
С левия нещата са нормални.
Това ме кара да мисля, че когато не ще да се пука фоликула, а те мъчи и боли, не носи и читава яйцеклетка.
Ники, пия Утрогестан, това си е чист прогестерон. пия го 1 сутрин, 2 вечер веднага след ову, докато ми дойде. И с Утрогестан ми идва като часовник, само веднъж се случи да няма М. и то беше бременност, но неуспешна.
В този ред на мисли, смятам, че жената може да опознае физиката си след 5-6 месеца наблюдения на температура, слуз и т.н., също и тестове за бременност преди закъснението.
Мисля, че не бива да се предоверяваме на тестовете за ову.
Всяка жена има 7 фертилни дни около овуто и те се използват максимално.

# 253
  • София
Момичета, днес си имаме рожденичка - Дарилка! Да я поздравим във форума "Календар на събитията"!

# 254
Здравейте момичета.
Дарилка, нека и тук да ти кажа-ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  bouquet.
Вера, Честит двумесечен семеен живот-много семейно щастие и хармония ти желая  bouquet
Леа -хубав подарък Grinning
Светли-весело изкарване на свадбата много положителни емоции и да не претоварваш бебчо с танците Party Laughing Party
Хайде сладуранки днес е петък-как сте с предуикенското настроение? Пожелавам ви лек петъчен ден Wink много усмивки Laughing и добро настроение Joy  hahahaJoy
От мен и Бургас-много морски прегръдки Hug

Последна редакция: пт, 19 авг 2005, 13:23 от Dime

Общи условия

Активация на акаунт