Щастлива седмица 15.08 - 21.08.05

• 10 312
  • 304
  •   1
Отговори
# 255
Ами ако няма уголемен фоликул, то няма какво да се спука...
Бе то се пука - ама вътре няма зряла яйцеклетка  Wink

Тичам да честитя РДто на Дарилка   bouquet

# 256
Момичета пак за симптомите на ову #Crazy .
Колко време преди ову се наблюдават и нормално ли е да има болки ниско в кръста  newsm78 newsm78 newsm78

# 257
  • Стара Загора
Мен ме боли кръста пред цикъл Twisted Evil
Гледам лентичката ти цикъла ...незнам от какво може да е Thinking Или нещо си го напрягала или си втълпяваш според мен.
Абе един куешчън да Ви хакна аз ей тъй както си стоя....как да дам линк към нещо но да пише примерно ...виж тук...и като кликнеш отгоре да се зареди линка. Уф обяснявам като малаумна ама Слънчо ако чете ще ме разбере щото аз един път я питах вече ама забравих Twisted Evil Айде хелп моля, че ми писна цели линкове да пускам по темите.
ПЕТЪК ЕЕЕЕЕЕЕЕ Crazy

# 258
  • Sofia
Ива а в Библиотеката не намери ли отговор на въпроса си ?

Хера , https:// , в първото урл между него и скобата поставяш = и веднага до равенството ( без никакви паузи никъде , нали ! ) пействаш урл-то ( адреса ) на нещото . А в скобите  между двете урл-та пишеш каквото си щеш - " виж тук ' , "ето " , " Тук "  , "снимки " , .....

# 259
  • Стара Загора
... А в скобите  между двете урл-та пишеш каквото си щеш - " виж тук ' , "ето " , " Тук "  , "снимки " , .....
ИЛИ "КЛИМАТИЦИ" Mr. Green Много много благодарско  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ами да взема да се просветя и аз...стига съм ходила несветната Crossing Arms

# 260
  • Sofia
Аха и тва става  Laughing
И пак заповядай !  Hug

# 261
Момичета пак за симптомите на ову #Crazy .
Колко време преди ову се наблюдават и нормално ли е да има болки ниско в кръста  newsm78 newsm78 newsm78
Ива, аз имах много силни болки в десния яйчник този месец + болки в кръста- това беше вторник и сряда.  В сряда сутринта с вагинален УЗ се забеляза много голям фоликул.  Успех Simple Smile

Дара, попитах те, за да разбера дали температурата не ти варира, заради прием на лекарства, както се получи при мен.

# 262
Оф, най-после свърших с четенето на Хари smile3529 Ако знаете какво напрежение беше докато разбера кой ще се окаже лошият newsm12 Ноо сега вече се успокоих и ме е яд, че има толкова много, докато излезе 7ата книга smile3515

Леа, да го нацелуваш много твоя момък и да му пратиш много поздрави от какичките от форума.

Ива, при мен от време на време се появяват болки в кръста преди цикъл. Само че последният път болките се появиха по време на цикъла, и не изчезват и до момента smile3518

# 263
  • Стара Загора
Кво ся Crossing Armsкато си отпускарка и айде...с теб не се говори  Mr. Green Да да...на теб говоря Гризка Crazy Амчи пообаждай се де.... Hug
Уф аз утре ще съм пак на път...титлата да си заслужа Mr. Green Ще ходя до Плевен и Левски...че и в Плачковци да караме майка ми и сватята и....Слънчо ако не стане късно щи дрънна Grinning

# 264
Кво ся Crossing Armsкато си отпускарка и айде...с теб не се говори  Mr. Green Да да...на теб говоря Гризка Crazy Амчи пообаждай се де.... Hug
Ще ходя до Плевен и Левски...

Ама теб нещо също те тресат хормонки ми се струва Thinking шшш ай и мен да вземеш към Плевен?! Mr. Green ша сам послушна обещавам Blush

Гризка значи ти си виновна ще те кажа на Коко-той се бе успокоил,че само до 2-рата книга стигнах и бях забравила ,сега съм се запалила отново по тоя мърльо Хари и искам книжкитееее  Cry Cry

# 265
  • Стара Загора
Ма как няма да та взема бе злато Heart Eyes Hug Flutter
Тоя път и на мен не ми се ходи ама няма начин...искам малко да почина...от няколко месеца съм и събота и неделя...ставане в 06 часа всяка сутрин и лягане в 23,00 като пребито куче съм #Cussing out Twisted Evil
Мързи ме да пиша и ЛС и смс...моля да бъда извинена Слънчо...разбрах за утре... ща намеря само да имам време Mr. Green

Последна редакция: сб, 20 авг 2005, 07:35 от Sunshine

# 266
Хера и в ******* ли ще минаваш?Ако е така аз сам във В.Т-во или не щеш да пий кафе а? Crossing Arms

Последна редакция: сб, 20 авг 2005, 07:35 от Sunshine

# 267
Гризка значи ти си виновна ще те кажа на Коко-той се бе успокоил,че само до 2-рата книга стигнах и бях забравила ,сега съм се запалила отново по тоя мърльо Хари и искам книжкитееее  Cry Cry
Хмм, ми виновна съм, признавам си Embarassed Ама на мене питаш ли ме какво ми е, като на ръба на Дунава се удавих, въпреки че съм влас (поговорка, не се шашкайте)? До пред последната книжка да прочета и да не знам кой кого ще утрепе Crossing Arms Ама и да се ядосвам, и да не се ядосвам, все тая. А ти Коко що не го зарибиш и той да прочете Харито? Много весело се получава като обсъждате с половинката как може да се развият нещата в книгата blahblah

Аз, момичета, не, че не ща да си говоря с вас, напротив. Редовно ви наблюдавам и контролирам мълчаливо  People No Good Просто съм минала малко в сянка, хихихи, че напоследък не ми идва нищо интересно на ум, което да разказвам... Творческа суша ще да се е получила smile3511

# 268
Здравейте  Hug
 покрай този сватба не ми остава свободно време да "пия кафенце" с вас , но ще си наваксам Mr. Green Всичко е готово за утре /опс вече е днес Wink/ стискайте ми палци да не вали Praynig Praynig Praynig,защото това е единственото което ме притеснява Crossing Arms. Поздрави на всички ще се "видим" след няколко дни Heart Eyes

# 269
  • София, Борово
iva0175, не се притеснявай Simple Smile
сигурна съм, че при теб всичйи е ОК, но наистина, ако искаш да си сигурна отиди на фоликулометрия

Общи условия

Активация на акаунт